Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Czasem... Lubiłem czytać dział w CD-Action kaszanka to i czasem lubię obejrzeć tragiczny film. Lubisz Judy Hops? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 OMG?! Co to w ogóle za pytanie?! Spoiler UWIELBIAM ją! Lubiłeś się huśtać na huśtawce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Tak ^^ Kiedyś nawet brałem udział w osiedlowym turnieju skoków. Wolisz Judy od Fluttershy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler Nie, lubię je tak samo Masz koszatniczkę?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Tak Spoiler Taki gryzoń Masz jakieś zwierzątko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie, niestety Ale bratanica ma świnkę morską (Kawię domową? ) Spoiler Molestuję to zwierzę! Czy Luna przyniosła Ci dzisiaj zacne sny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Luna nie przyniosła mi zacnych snów od na oko z sześciu lat. Potrafisz szczepić rośliny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie Masz tak czasem, że czujesz się wyssany z energii i ledwo idziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Mam tak każdego jednego dnia, a czasem nawet nie mogę wstać z łóżka. Wiesz jak wygląda radło bez korzystania z googla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie Umiesz się dostosować do sytuacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Myślę, że tak Czy ty też uwielbiasz Eurowizję, odliczasz do niej dni i nie wyobrażasz sobie bez niej życia? Podejrzewam, że odpowiedź brzmi nie, ale może znajdę kogoś, kto tak jak ja ma obsesję na jej punkcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckling Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Moja wiedza na temat Eurowizji ogranicza się do tego, że wiem, że się tam śpiewa i można wystąpić na niej tylko raz Ale bez niej moje życie byłoby uboższe o tą wiedzę Gotujesz parówki czy wcinasz je na surowo? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 (edytowany) Tak Czy oglądasz rokrocznie transmisję z mistrzostw świata w breakdance? Spoiler Podejrzewam, że każdy odpowie, że nie, ale ja akurat na tym punkcie mam obsesję! Edytowano Listopad 19, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 (edytowany) Nie A kiedy będzie? 1 godzinę temu, Duckling napisał: i można wystąpić na niej tylko raz Widocznie muszę "doedukować" ludzi na temat Eurowizji Dobrym przykładem tego może być Aleksander Rybak, który w barwach Norwegii wygrał Eurowizję w 2009 i wystąpił ponownie w tym roku, dotarł do finału, ale bez rewelacji. Czy zwlekasz ze wszystkim na ostatnią chwilę? Edytowano Listopad 19, 2018 przez Akouu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie, robię od razu i mam spokój Lubisz grać na padzie? <> @Akouu Zawody już się odbyły Tutaj masz: Spoiler Polecam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 (edytowany) Lubię, ale ostatnio gram na klawiaturze Jeszcze 2 lata temu nie wiedziełem, że na klawiaturze gra się WASD Czy w twojej szafie zamieszkał bałagan? Edytowano Listopad 19, 2018 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckling Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Staram się, ale co jakiś czas dziewczyna zagląda do szafy, opiernicza mnie i sprząta Jest ciężko 1 godzinę temu, Akouu napisał: Widocznie muszę "doedukować" ludzi na temat Eurowizji Najwidoczniej Czy też porównujesz skład jonów na butelkach do wody zanim kupisz Tą wybraną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 (edytowany) Uwielbiam składy wszystkich produktów . Wody też. No bo przecież kto by pomyślał, że w chipsach jest kakao w proszku, a w skittelsach rzodkiewka? Ale raczej nie porównuję składów jonów. Masz w domu globus? Edytowano Listopad 19, 2018 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie... Nawet atlasu... ale tak to jest jak się wynajmuje pokój... Pracujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Tak Masz jakąś maskotkę teraz przy sobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Teraz nie... Bawiłeś się kiedyś w Blendrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie. Oglądałeś Prison break? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Tak... ale tylko do ucieczki bowiem potem robiło się coraz dziwniejsze. Oglądałeś anime Slayers? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Nie i nie zamierzam Czy wiedziałeś, że drapacze chmur tak naprawdę wcale ich nie drapią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Wiedziałem. Wiedziałem o tym dużo wcześniej niż bym chciał wiedzieć. Czy masz w domu cynowe naczynia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts