Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Nie, nie mam. Ale gdzieś jeszcze mam żelazko na "duszę" Lubisz jak Cię ktoś drapie po plecach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 A ja wiem? Kto sprawdza takie rzeczy? Czy "Każdy sen to zabawa"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Nie. Uwierz mi, nie. Czy lubisz spędzać większość czasu sam/z przyrodą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 TAK!!! Gdy jesteś głodny to jesz co popadnie nie zważając na kalorie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 I to ile razy. Chociaż jak jestem głodny a w domu nie ma nic ciekawego do jedzenia to nie jem nic. Oglądasz kabaret pt. "Polska - Portugalia"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Nie Pijasz zieloną herbatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Tak... czasem Tworzysz filmy na youtube? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Tak. Masz jakieś łakocie w zasięgu ręki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Tak... cukierki miętowe Lubisz gorzką czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Średnio, ale ujdzie Wracasz czasem do grania w Wiedźmina 3: Dziki Gon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Nigdy nie grałem więc raczej nie. Grasz czasem w Heroes of Might and Magic III? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Przed chwilą, Starlight Sparkle napisał: Nigdy nie grałem więc raczej nie. Spoiler MATKO BOSKA ŚWIĘTA!!! SERIO?!?! Jak... Czemu... I jeszcze bez ogródek się przyznał! Boże - widzisz i nie grzmisz... Uciekam stąd... Nie, nie gram. Grałeś w któregokolwiek Wiedźmina?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Tak... w 1 i 2. Byłeś na jakimś larpie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 1 minutę temu, Starlight Sparkle napisał: Tak... w 1 i 2. Kamień z serca! Oj, nie byłem, ale byłoby to ciekawe... Wszystko dobrze ze zdrowiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 (edytowany) Tak. Dzięki że pytasz Jakiś storytelling grałeś? Edytowano Listopad 21, 2018 przez Kamikun 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Tak Myślałeś kiedyś, że masz zdolności paranormalne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Czasami słyszę głosy, które mówią mi co powinienem zrobić... Więc tak... Chyba tak... Czy uważasz się za osobę/kuca wysoką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Tak Lubisz zimę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Najbardziej ze wszystkich pór roku. Mroźną, śnieżną zimę. Szkoda że większość ostatnich w mojej lokacji to gówno. Masz książeczkę sanepidowską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Nie, nie trza mi Doceniasz to, co masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Tak... Lubisz cukierki miętowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Tak! Poczęstowałbyś mnie cukierkami miętowymi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 O tak, chętnie się ich pozbędę Czy znasz taką osobę, która niewiadomo jakby się spieszyła i tak się musi się spóźnić o co najmniej pół godziny? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Niestety tak. I nie tylko spóźnienia, ciężko liczyć na cokolwiek od tej osoby xd Masz twardy sen? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Nie, z byle powodu się budzę :C Lubisz puścić klocka przed wyjściem do szkoły/pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts