Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak, bardzo Spoiler Nie ufam ludziom, którzy nie lubią zwierząt! Zimno tam, u Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Strasznie... nienawidzę zimna. Lubisz przyrodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak Przebrałbyś się za swoją ponysonę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 (edytowany) Tak... ale gdyby strój był wykonany jak taki fursuit. Ale na takie coś mnie nie stać. Spoiler Chciałbyś zwiedzić świat? Edytowano Listopad 28, 2018 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie, nie lubię podróżować Chyba, że ktoś wywarłby na mnie presję, żebym z nim pojeździł i gdyby mnie było stać na to... Skoczyłbyś na bungee? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie... nie mam do tego zaufania. Przespacerowałbyś się chińskim, szklanym mostem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Może... wygląda całkiem bezpiecznie Zjadłbyś chrabąszcza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Ogólnie spróbowałbym wszystkiego choć raz... po za koniem i niektórymi wyjątkami. Masz jakąś fobię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie, nie mam. Podoba Ci się to pomieszczenie, w którym akurat przebywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie. Byłeś kiedyś na strzelnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak! Byłeś kiedyś na kursie samoobrony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Listopad 29, 2018 Share Napisano Listopad 29, 2018 Czy karate się liczy? Jeśli tak, to nie Czy gadasz czasem sam do siebie na głos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 29, 2018 Share Napisano Listopad 29, 2018 Tak jest! Uwielbiam do siebie gadać, gdy jestem sam w mieszkaniu Praktykowałeś kiedyś kaligrafię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 29, 2018 Share Napisano Listopad 29, 2018 Z moim talentem do pisania? Nawet lekarz by mnie nie odczytał... Nie Czy uczyłeś się kiedyś japońskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 29, 2018 Share Napisano Listopad 29, 2018 Jeśli znam słowa sake, seppuku i sayonara, to to się liczy? Bo jeśli nie, to nie Praktykowałeś ongiś szermierkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 29, 2018 Share Napisano Listopad 29, 2018 Nie, ale chętnie wziąłbym udział w takich zabawach, w jakich bierze udział Cahan. Czekałeś kiedyś w lesie, w pełnym maskowaniu czekając na przeciwną drużynę? ASG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 NIE Śpiewałeś kiedyś podczas podróży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Nie Przespałeś kiedyś swój przystanek autobusowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Nie, zawsze czujny! Zostałeś kiedyś przyłapany na gorącym uczynku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Tak... raz w parku z kolegami i napojami pouczenie Dostałeś kiedyś mandat? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Nie. Spoiler Co wcale nie oznacza, że nie zasłużyłem... Odczuwasz czasem niepokój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Nie... Zawsze brakuje Ci czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Nie Spoiler "Zarządzanie czasem" - mówi Ci to coś? Podoba Ci się obecny wystrój forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Tak... Masz wstępne plany na sylwestra? Spoiler Mówi... ale i tak zawsze mi go brakuje, bo tyle jeszcze chciałbym zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 30, 2018 Share Napisano Listopad 30, 2018 Tak! Oglądać pokaz sztucznych ogni o północy z kumplem jak co roku! Będziesz pił na Sylwka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts