Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Oczywiście! Chciałbyś, żeby ktoś kiedyś tak reagował na Ciebie: Spoiler ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Tak Korzystałeś kiedyś z Linuxa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Tak - codziennie. Jadłeś kiedyś krewetki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Tak bardzo lubię owoce morza. Pamiętasz jeszcze Workbench'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Nie. Oglądasz jakieś seriale wieczorami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Nie. Oglądałeś ostatnio jakiś ciekawy film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Tak Spoiler Hero z 2002 r. Myślisz czasem o czymś o czy NIE CHCESZ myśleć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 W większości panuję nad myślami, ale czasem się zdarza, że same krążą wokoło czegoś, o czym nie chcę myśleć. Potrafisz wyciszyć swój umysł całkowicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Tak Chciałbyś więcej kucykowych emotek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Chociaż niektóre by się przydały, to i tak wiele jest nie używanych i nie potrzebne nowe. Czy zdarza tobie się, że ludzie mylą cię z kimś innym i dochodzi do całkiem śmiesznej sytuacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Eee nie Jestem zbyt charakterystyczny Zdarza Ci się wyjść do sklepu i zapomnieć co miałeś kupić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Nie... raz na jakiś czas, ale jeśli już to są mocne. Masz wrażenie, że ktoś Cię obserwuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Tak... Niestety mam czasem sny całkiem bezsensu, a potem się okazuje, że faktycznie coś w nich było... ale czy jest szansa powstrzymać takie wydarzenia? Przejmujesz się tym, co Ci się przyśni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Nie, lubię nawet jak mi się śni jakiś nieoczekiwany hardcore Jak dobrze potem obudzić się z uczuciem ulgi! Masz jakąś ulubioną figurkę w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 Kiedyś miałem, ale zgubiłem. Teraz to mam tylko figurki do gry bitewnej X-wing. Kilka myśliwców Rebelii i sporo Imperialnych. Grasz w MMO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Sorki, ale nie Zdaje się, że mamy inne gusta co do gier... Chciałeś kiedyś zagrać łotra w filmie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak. Masz jakieś ulubione czarne charaktery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 O tak! Chciałbyś mieć taką psiapsiółę: Spoiler ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Spoiler Chciałbyś czytać ludziom w myślach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Nie! Po co mi czytać te wszystkie bzdury? Pamiętasz jak mnie przez tydzień nie było na forum? Brakowało Ci mnie wtedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak... nie było z kim spamować. Chciałbyś bardzo ostrą zimę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Nie. Mam pracę w terenie i z tym co już jest teraz nie wychodzę bez odzieży termoaktywnej Jadłeś czekoladowe lizaki z kucykami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Nie, a szkoda. Chętnie bym zjadł. Lubisz zapach skoszonej trawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 O, tak! Uwielbiam! Słuchasz radia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Tak, chociaż wolę muzyczne kanały w telewizji. Umiesz układać kostkę rubika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts