Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 hahaha... nie. Kupiłeś sobie ssd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak! Spoiler Best decision ever! Uderzałeś kiedyś młotkiem urządzenie elektryczne w celu sprawdzenia jak bardzo można je zniszczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Dawno temu... za dzieciaka Był to bodajże stary magnetowid. Zbierałeś takie krążki z czipsów? Chyba Tazo się zwały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak! Stresuje Cię praca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Raczej męczy... więc nie. Lubisz muzykę wschodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak jest! Robiłeś jakieś dzieła artystyczne z papieru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie. Sypie u Ciebie śnieg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 NIE Zrobiłeś w życiu coś z czego po dziś dzień jesteś dumny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak ^^ Umiesz sobie radzić z emocjami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak. Fajną mam sygnaturkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Ujdzie Podążasz za swymi marzeniami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie, siedzę na dupsku całymi dniami. Posiadasz łóżko chowane w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie, chyba, że coś mnie nagle wyrwie z wyra i rozbudzi. Spoiler Telefon z rana... Masz tak czasem, że się budzisz nagle nad ranem i zastanawiasz się po co to wszystko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak, prawie codziennie. Masz chociaż trochę energii w tą straszną pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 NIE Poleżałabyś sobie teraz w jacuzzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Heh... Tak. Lubisz, gdy muzyka wchodzi tak dobrze, że nie chce wyjść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 bardzo Lubisz przeróbki Nightcore? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak lubię, ale ciężko znaleźć coś, co nie jest tandetnym pitch-upem. Posiadasz dzbanek pełen herbatki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie, parzę od razu w szklance Miałeś kiedyś skurcz mięśni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 (edytowany) Wielokrotnie, najgorsze były te w jeziorze kilkadziesiąt metrów od brzegu ale chłodna kalkulacja robi swoje. Czy jakbyś miał możliwość usunąć całą swoją aktywność z tego forum a w zamian dostać ten czas spędzony tutaj do rozdysponowania w swoim życiu realnym - skorzystał(a)byś? Edytowano Grudzień 12, 2018 przez Arjen 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Kreatywne pytanie! Odpowiem, że NIE, ponieważ poznałem tutaj wielu świetnych ludzi, których nigdy nie miałbym szans poznać w realu, podzieliłem się swoimi przemyśleniami odnośnie serialu i spotkałem się z akceptacją i zrozumieniem, których nie mógłbym oczekiwać od osób w moim środowisku. Uczestniczenie w życiu tego forum było moją świadomą decyzją i nie żałuję tego Wypiłeś kiedyś całego Monstera i miałeś palpitację serca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 (edytowany) Nie, ale wypiłem pare w ciągu kilku godzin, to było na paintballu i potrzebowałem mega dużo energii. Jak się domyślasz, parzenie sobie kawki pomiędzy pozytywną ekipą napakowaną testorenem i humorem byłoby po prostu bekowe, niepraktyczne i przede wszystkim - nie pije kawy. Energy też rzuciłem, smaczne ale w kuhwe niezdrowe. Są inne rzeczy do pobudzenia się. Spodobała mi się odpowiedź, toteż kontynuuje zabawę tutaj, parafrazując klasyk Jesteśmy zachwyceni! Czy czujesz sie na tyle pewny by realizować swój następny cel, czymkolwiek on nie jest? Edytowano Grudzień 12, 2018 przez Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Cel? Moje życie jest bez celu Czy masz w swoim domu jakieś obrazy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 (edytowany) @Arjen Tak jest Konsekwentnie wymagam od siebie, aby realizować cele na których mi zależy, ale zawsze biorę pod uwagę fakt, że może się nie udać Tak czy siak warto do czegoś dążyć i zbierać doświadczenia, także te negatywne, gdyż mogą być dla człowieka rozwijające @Akouu Mam w mieszkaniu MNÓSTWO obrazów - tata jest artystą i ma przyjaciół artystów, siostra też coś tam bazgrała Marzyłeś kiedyś, aby wyruszyć w podróż życia, pełną przygód i niebezpieczeństw? Edytowano Grudzień 12, 2018 przez Grzegorz_Nikodem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Tak Najlepiej w Equestrii Czy uśmierciłeś jakieś zwierzątko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts