SnuJ Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Biec w tą czy w tą?Biec w tą czy w tą?Biec w tą czy w tą?"Mam nadzieję, że trafię, a jak nie trafię, to twoja wina" Chwilę później "To twoja wina!" Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 "Przegrałeś?... TOO BAD, BITCH! " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Night Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Znowu rozwaliłeś do ch***** mój samochód ! Zapłacisz za to czy nie ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 "Głucho wszędzie, ciemno wszędzie... Luna będzie! Luna będzie!" PS: Odpowiedź na moje zdziwienie dlaczego nagle jestem tak reputowany 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Podpis zielonego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Szykuje się wpierdziel..! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Kingdom Hearts! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Jestem Odważnym zielonym orkiem który lubi mężnie stać w kawałkach rozbitego szkła i przegryzać metal z mieczy wrogów pijąc w tym czasie najmocniejszy kwas na świecie ! Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez bolish77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 "Jaki jest sens życia w świecie gdzie jesteś cały czas inwigilowany, gdzie byle przestępca może wywołać chaos w całym mieście... pokaże im że CtOS nie jest bezpieczny i wrócimy do starych dobrych metod. " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Pewnie nikogo nie interesuje fakt iż w ramach nadrabiania angielskiego tłumaczę komiksy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 "Are u ready to get rekt?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 "Jestem koniem który własnie wybiera się do atlantydy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Watch Doges. Wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Ork z jakiegoś rpg. Wow. Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez bolish77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Pieprzona alergia na pyłki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 "Co ja miałam zrobić?""Co ja miałam zrobić?""Nie udało się Je**** popcorn!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Polska. Pierwsza do bitwy. (ja tak nie uważam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) "Jestem ork który swoim tupnięciem podnosi wodę,Ciekawe czy potrafiłbym tak samo podnieść moich wrogów" (A ja uważam że jest) Edytowano Marzec 29, 2016 przez Bolish 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 "smog " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 'Murica.... *insert bad word here* YEAH!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 "Słyszałaś kiedyś o jezusie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 "Zrobimy z ciebie cyborga" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Jeste se Hakerem Jade se roweremMam programów kupeZanim cię okradnę Wjadę prosto w dupę Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 "BOOP!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się