Vieg Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Tak. Dąwaj, teraz ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 ok no to "Całe życie mój ojciec wierzył, że moja matka żyje. Było mi go żal, że tak myślał." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Tomb Raider: Legend Jeżeli zgadłem o to mój cytacik. Korgan - Uważaj Mazzy, mam coś długiego, twardego i sięgającego aż do ziemi co możesz se dotknąć i pieścić. Dziecko, nie ma się co czerwienić, mówiłem o swoim toporze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 tak zgadłeś a co do cytatu to Balur's Gate? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Tak jedziesz dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Ok no to "-co on tu robi? Wpadł, ma tendencję do wpadania"- mała podpowiedź to jest oryginalny język tego cytatu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 oryginalna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 ok widzę,że coś ciężka rozkimna jest więc kolejna podpowiedź: jest to gra oparta na twórczości polskiego pisarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Aż korci mnie, żeby powiedzieć o Wiedźminie ale nie jestem pewien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Aż korci mnie, żeby powiedzieć że masz rację BTW myślałem ,że to prosty cytat jest a tu proszę rozkmina przez 8 dni. Zadajesz teraz ty aha tak dla ścisłości cytat ten pojawił się również w pięcioksięgu w okresie buntu na Thanedd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Dam po angielsku. Pomęczcie się. "Prepare yourself. You are about to enter a battlefield unlike any other." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 All? A nie Dawn? No mniejsza. Ważne, że zgadłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST0AT Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Różowa Pantera "Hokus Pokus". Wypowiada to Wiaderny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Mogę? Tak za nic? Bo termin minął? To tłumaczenie: "Nie wiem czy postąpiłem dobrze. Pewnie nigdy się nie dowiem. Ale udało mi się i z tego chyba powinienem się cieszyć." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla, słowa Striełoka po dobrym zakończeniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 A, to ty. Dobra odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 – Mówiąc otwarcie jesteście reliktami. Ilu wiedźminów jeszcze żyje? Kilku? Góra kilkunastu. Nie stanowicie konkurencji. Poza tym, Zakon nie każe sobie płacić za ratowanie ludzi od niebezpieczeństwa.– Tak, a lśniące zbroje i zamki warowne ufundowały wam dobre wróżki. Zgadujcie tylko dokładnie , kto i gdzie to mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Wiedźmin, akt drugi (chyba w kanałach przed zabiciem kuroliszka). Pierwszą kwestię mówi Zygfryd. A o dobrych wróżkach mówi to (oczywiście) Geralt. Jednak z całym szacunkiem, Yarpen, ale Nikern ma jeszcze 2 dni na cytat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 W takim razie Przepraszam bo nie czytałem wcześniejszych postów. Ach ta niewiedza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 No, no, no. Czas na cytat minął i to dawno. Dlatego też kto pierwszy ten lepszy. Śmiało! Niech ktokolwiek zada cytat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) "Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła." Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 tak to metro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Diablo: Hellfire zgadza się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Tak mówił to dziwak przebrany za krowę w tristram A tu cytat: "Prawdziwym szczytem osiągnięć jest podbicie armii wroga bez walki." Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jest to z książki "Sztuka wojny" autorstwa Sun Zi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts