Cartoon Tiger Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) Poprawnie. Myślałem, że kogoś zmyli początek, ale chyba za dużo informacji podałem. Kolejne pytanie: Wielokrotnie wyróżniany tytułem jednego z najlepszych wokalistów w historii muzyki popularnej. Energicznym i charyzmatycznym wykonawca, uznawany za jednego z najlepszych showmanów. Wokalista był osobą otwarcie biseksualną. Chorował na AIDS. Edytowano Maj 13, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight_Sparkle Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Freddie Mercury jestem pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżyc Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Freddie Mercury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Zgadza się. Następna osoba. Człowiek ten jest reżyserem, producentem, komikiem, wokalistą i aktorem. Był nominowany 24 razy, jak i otrzymał 6 nagród. Aktor znany z tego, że wcielał się jednocześnie w wiele ról, na swoim koncie posiada też użyczenie głosu postacią animowanym. Kto to jest ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Eddie Murphy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Tez bym powiedział, że Eddy Murphy... tak to nikt inny nie przychodzi mi do głowy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżyc Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 :lazyrainbow:Jestem pewien że to "Gene Reynolds" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Zgadza się, tą osobą jest Eddy Murphy. Kolejne pytanie. Scenarzysta, aktor i reżyser. Zagrał w 137 filmach. Wielką pasją aktora był ogród, zaś innym zajęciem wędkowanie. Filmy z jego udziałem biły rekordy popularności, często osiągały pierwsze miejsce w rankingach oglądalności. O kim mowa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżyc Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Louis de Funès... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Poprawnie! Dalej. Urodził się w Austrii. Jedną z jego pasji była kulturystyka. Zagrał w wielu filmowych produkcjach ( często zajmował tytułową rolę ). Posiada dwóch synów i dwie córki. Kim jest opisana osoba ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Hm... Od razu nasuwa się Arnold Schwarzenegger. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Heh wiedziałem, że będzie proste. Kolejne pytanie. Grupa muzyczna. Na swoim koncie posiada 7 albumów studyjnych, jak i trzy nagrody. Ich muzyka składa się z mocnych riffów z orkiestracjami. Stałym elementem w muzyce jest chór. O kim mowa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Jak śmiem zgadnąć, to jestem niemal pewien, iż masz na myśli Nightwish. Wszystko się zgadza: liczba albumów, liczba nagród, a także wskazówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Poprawna odpowiedz. Mam nadzieje, że teraz się trochę pomęczycie. Wokalistka solowa i rockowa. Jej atutem jest mocny głos, sceniczna charyzma i energiczność. Wyruszyła w 9 tras koncertowych. O kim jest mowa ? Prosił bym o podanie imienia i nazwiska, oraz pseudonimu scenicznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Dorota Rabczewska alias Doda? Strzelam w próżnię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Poprawna odpowiedz. Mam nadzieje, że teraz się trochę pomęczycie. Wokalistka solowa i rockowa. Jej atutem jest mocny głos, sceniczna charyzma i energiczność. Wyruszyła w 9 tras koncertowych. O kim jest mowa ? Prosił bym o podanie imienia i nazwiska, oraz pseudonimu scenicznego. Przykro mi, strzał niestety nieudany. Dodatkowo dodam, iż ta osoba posiada na swoim koncie rolę filmową. Przez dłuższy czas nie było podanej prawidłowej odpowiedzi, dodaje nową informację. Wokalista urodzona w USA, posiada obecnie obywatelstwo Szwajcarii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Chyba już wiem... chodzi o Tinę Turner? (Anna Mae Bullock) Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Magenta Fabulous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Zgadza się. Przejdźmy do kolejnej osoby. Amerykański komik, aktor, producent filmowy, muzyk i kompozytor. Jego osoba jest wyróżniona "Prezydenckim Medalem Waleczności. Posiada piątkę dzieci ( Ciekawostka: wszystkie imiona pociech, zaczynają się na literkę "E") O kim jest mowa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżyc Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Strzelam że to "Bill Cosby" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) Wydaje mi się, że Księżyc ma rację. To może być właśnie Bill Cosby, choć dla mnie jego mania z nazywaniem dzieci na literę "E" jest nieco... dziwna. Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Magenta Fabulous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Tak, zgadza się. Następna osoba. Amerykański muzyk z jazzowym stylem. Posługiwał się sylabami i wyrazami, które nie tworzyły logicznego ciągu, wykorzystał je w muzyce dance. Rozpętał prawdziwą medialną burzę, zarówno w temacie muzyki, jak i obalenia mitu na temat jąkających się wokalistów. Jego singel rozszedł się w ponad 6 milionowym nakładzie. O kim mowa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżyc Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 John Paul Larkin (Scatman John) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Zgadza się. Kolejna zagadka. Kategoria: Osoba Piosenkarz pop-rockowy, autor tekstów, muzyk, producent muzyczny, tancerz i filantrop w jednym. Swoją pierwszą piosenkę napisał w wieku 8 lat. W wieku 10 lat wstąpił do kościelnego chóru, z którego został jednak usunięty ze względu na zbyt mocny głos. Wygrał dwie nagrody Grammy, siedem nagród Latin Grammy Awards, dwanaście Billboard Latin Music Awards. Kim jest ta osoba ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżyc Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Czyżby "Shakira"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Jestem wręcz pewien, iż to Shakira. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts