Guciowata Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Czy mógłbym prosić o tapetę z Discordem i Pinkie Pie? Byłbym bardzo wdzięczny. Oczywiście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Guciowatej nie będzie do 27 lipca składajcie zamówienia najwyżej zrobi jak wróci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Jak nikt nic nie zamawia to zrobie coś sama z siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Hmm... Postanowiłam poprosić o Lunę i Fluttershy z wektorów. Tylko proszę żeby nie było takich "strzępów" przy konturach postaci, bo często takie widzę Więc jakbym mogła prosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Hmm... Postanowiłam poprosić o Lunę i Fluttershy z wektorów. Tylko proszę żeby nie było takich "strzępów" przy konturach postaci, bo często takie widzę Więc jakbym mogła prosić Jasne ^^ i tych strzępów nie będzie bo wiem już, jak je usunąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Jasne ^^ i tych strzępów nie będzie bo wiem już, jak je usunąć Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 A tak sama od siebie zrobiłam tapetkę z Dashie Dobra, kto pierwszy ten lepszy! Żartuję, każdy kto chce, niech ją sobie 'weźmie' ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Chciałbym złożyć zamówienie na Lunę i Snowdrop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Taka mała rada, zapisuj w PNG! Będzie ładniejsze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Czy mogłabyś mi zrobić tapetę z Twilight i Trixie. Z góry dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmelek Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 A zrobisz mi tapetę z Pinkie i Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Chciałbym złożyć zamówienie na Lunę i Snowdrop. Oki doki ^^ Taka mała rada, zapisuj w PNG! Będzie ładniejsze ^^ Właśnie nie wiem, czemu nie jest w png jak zapisuje w png .-. Czy mogłabyś mi zrobić tapetę z Twilight i Trixie. Z góry dziękuję! Oczywiście A zrobisz mi tapetę z Pinkie i Rainbow? Pewnie Już jedna gotowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 I kolejna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 I kolejna Wiiiii! Bardzo Ci dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Wiiiii! Bardzo Ci dziękuję. Nie ma sprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Taadaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmelek Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Supcio! Dzięki!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Nie ma sprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Fluffly Puff time :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts