Ganz Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 (edytowany) Niektórzy będący na IV Zgorzeleckim już wiedzą, lecz reszcie za bardzo się nie chwaliłem. W lecie, prawdopodobnie podczas wakacji, mogła by być możliwość zorganizowania u mnie meeta połączonego z nocą pod namiotami/gołym niebem (w zależności od pogody), znamy się już więc chyba ufamy sobie na tyle, aby spędzić wspólnie meeta w nocy. Od razu uprzedzam - nic nie obiecuję, bo to moi rodzice i dziadkowie musieli by się na zgodzić, ale muszę poznać Waszą opinię. Ogółem wyglądało by to tak, iż o którejś godzinie spotkali byśmy się w Koźminie (tam mieszkam), gdzie na przygotowanym uprzednio polu rozbili byśmy namioty. Prąd mógł bym w sumie "podciągnąć", może bym ogarnął, ale tego nie jestem pewien. Na pewno było by ognisko, kiełbaski, etc. Na kolejny dzień zakończyli byśmy imprezę. Można by było to podpiąć pod jakiegoś meeta, albo po prostu zrobić osobnego, w sumie to obojętne... Jedynymi przeszkodami mogą być: a) Namioty - każdy musiał by mieć swój, chyba, że chce spać pod gołym niebem. Ja mam tylko dwa namioty, jeden dwuosobowy, drugi - cholera wie, ale z sześć wejdzie b) Dojazd - Koźmin to wioska położona ok. 6,5 km od Zgorzelca. Jeśli ktoś chciał by samochodem przyjechać, to nie było by problemu zostawić go w zagrodzonym miejscu (jeśli by się ktoś o niego bał), tj. bezpośrednio obok domu. No więc, co Wy na to? Byli byście chętni na takie coś? EDIT: Zapomniałem napisać, miejsca jest dość, więc zmieścimy się i w 20 i w 30 i w 40 osób ;P EDIT 19 maja 2013: Czekam na resztę wypowiedzi. Mile widziane są też pomysły. Jeśli będzie dużo osób, to nie będzie prądu, a jeśli mało, to prąd będzie. EDIT 3: Bardzo wstępna lista: 1. Gandezz 2. lordek 3. S443556 4. Ralmir 5. mientuma 6. PitPl 7. Pan Neonowaty 8. Fisk Adored 9. Kirasek 10. Xsadi 11. Cygnus Edytowano Maj 19, 2013 przez Gandezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Lol, noc z Gandezzem. Ja nie jestem przekonany co do idei nocowania w terenie, jednak na pewno warto to wrzucić do worka z magicznymi pomysłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Ja nie jestem przekonany co do idei nocowania w terenie Mała wiocha, znam wszystkich, jeśli o to chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Jeśli chodzi o sam pomysł, to masz mój miecz, topór, łuk, tarczę i co tam jeszcze sobie zażyczysz. Jeśli uda się zorganizowanie czegoś takiego i będę miał taką możliwość (raczej tak, ale nie wiem co będzie z namiotem) - przybędę na 100%! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Tak bardzo na tak. Tylko problem z namiotem ale i tak wolę spać na trawie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Gandezz, masz moją wątrobę Ale, do wakacji sporo jeszcze czasu. Ogólnie, bardzo chętnie bym wpadł, ale nie wiem, jak zapatruje się na takie coś reszta ekipy opolskiej. O ile termin spasuje, będą pieniążki i czas (wakacje - tyle zwiedzać...), to się pojawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Pomysł nawet ciekawy się wydaje, ale cholerka nie wiem jak będzie z kasą i z czasem. Te wakacje i tak już się genialnie zapowiadają, także jak da radę jakoś to może wpadnę A odnośnie spania, ja tam mogę spać i w namiocie i na trawie, obojętne mi to xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Masz moje światła! Jak wyżej, namiot czy trawa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Ja nie mam zamiaru spac, ale ... wer ist Koźmin... to gdzies niedaleko i w dodatku tam juz bylem... hmmmm.... Mowimy o tym miedzy Kunowem a Osiekiem Luzyckim ? Bo google maps wypluwa wiecej wynikow a ten w centralnej polsce nie jest zbyt atrakcyjnym pomyslem dla mnie. Jesli to to miejsce gdzie mysle to tam spokojnie mozna rowerkiem podskoczyc. Moglbym sie pojawic. BTW kupiłeś mnie KIEŁBASĄ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirasek Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Masz mój wóz! Ja bym się na to pisał, a moje autko może robić mi za namiot xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Mowimy o tym miedzy Kunowem a Osiekiem Luzyckim ? Yup kupiłeś mnie KIEŁBASĄ Na bardzo wielu ludzi to działa moje autko może robić mi za namiot Nie chcesz wjeżdżać na to pole samochodem, uwierz mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Koźmin jest blisko, można się na piechte przejść co to jest 6km ? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 This topic has a Cygnus Seal Of Approval. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Zaleznie od terminu postaram sie pojawic na rowerze:D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ýr3täi Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Jeśli termin przypasuje, postaram sie przybyć (o ile czegoś znowu nie złamie... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diego Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Ja chętnie, ale nie wiem jak u mnie bedzię z matmą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Czemu ten temat umarł? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Bo chęci jakoś nie przełożyły się na zamiary. Tylkio pozgłaszano obecności ale nic ponad to. A teraz już chyba trochę za późno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Gandezz, zawaliłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Nie zawaliłem, po prostu nikt specjalnie się tym nie zainteresował, ja nic na siłę robić nie będę. Za rok spróbuję, może wtedy będą chęci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się