PinkVamena Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 -Witam wszystikich Pinkie pozwoliła mi się zaopiekować Pound i Pumpkin -Zadajcie nam parę pytań -No tak jak mówiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Ile teraz macie lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Ile teraz macie lat? -Pinkie ile mają teraz Pumpkin i Pound -O ile się nie myle za trzy dni będą mieli 4 miesiące.Prawda Pound. -Plawda. -No to masz odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Dzieci w Waszym wieku nie mówią... Jakim cudem wy mówicie? Czyżby jakaś szatańska moc za tym stała? Jesteście opętani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 uwielbiam was ! czemu jesteście tacy słodcy? za co kochacie Pinkie? Oink , oink ,oink? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Dzieci w Waszym wieku nie mówią... Jakim cudem wy mówicie? Czyżby jakaś szatańska moc za tym stała? Jesteście opętani Po piersze oni są źrebiętami, a źrebięta dorastają szybciej więc tak na nasz wiek to mają około roku. Takim o to sposobem mówią. Oczywiście jeszcze nie władaja językiem biegle często nas słuchaja i powtarzają to co my mówimy. Prawda Pumpkin i Pound. -Plawda. -Sam widzisz. uwielbiam was ! czemu jesteście tacy słodcy? za co kochacie Pinkie? Oink , oink ,oink? -Napewno się ucieszą że mają swoich fanów -Juhhhuuuu Hulia ale fajnie. -No tak jak mówiłam!!!! Przejdzimy do następnego pytania czemu są tacy słodcy no cóż to kwestia genów. A kochają Pinkie za... Właśnie Pinkie zastanawiało cię kiedyś czemu cię tak lubią. -Szczerze mówiąc to niewiem może dlatego że lubią się ze mną bawić albo niewiem chyba tak po prostu. Ale wiem jedno napewno nie dzięki Oink oink oink.Trzeba im zmieńć pieluszki. Pomożesz mi Alice. -No pewnie a myślisz że mnie też lubią? - Z pewnością cię lubią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Po piersze oni są źrebiętami, a źrebięta dorastają szybciej więc tak na nasz wiek to mają około roku. Takim o to sposobem mówią. Oczywiście jeszcze nie władaja językiem biegle często nas słuchaja i powtarzają to co my mówimy. Prawda Pumpkin i Pound. -Plawda. -Sam widzisz. Nadal zbyt biegle jak na jednolatka Proszę cię... Te dzieci są opętane, jedynym wyjściem jest zbacza właściwość świętego płomienia. To kiedy palimy "ognisko"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Nadal zbyt biegle jak na jednolatka Proszę cię... Te dzieci są opętane, jedynym wyjściem jest zbacza właściwość świętego płomienia. To kiedy palimy "ognisko"? -Nie licz na to. I nie mówia zbyt biegle. -Nie denerwuj się Pinkie, on nie rozumie to co sie do niego mówi. -Ciiilo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Pinkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Jesteście niemożliwi, bo małe jednorożce (a tym bardziej kilka miesięcznych!) nie czarują w tym wieku, tylko dostają dziwne napady magii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Jesteście niemożliwi, bo małe jednorożce (a tym bardziej kilka miesięcznych!) nie czarują w tym wieku, tylko dostają dziwne napady magii No widzisz są wyjatkowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam dzieciaczki. Jak życie co u Was? Pytanie: Jak dobrze w skali od 0 do 100 bawiliście się z Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Witam dzieciaczki. Jak życie co u Was? Pytanie: Jak dobrze w skali od 0 do 100 bawiliście się z Pinkie? -Witaj -U nas wszystko jak najlepiej -W skali od 0 do 100. Co wy o tym myślicie?? -99 była mała wpadka pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarkin Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 1 Czy lubicie babeczki, te specjalne od Pinkameny... znaczy Pinkie na specjalne wydarzenia? 2 Czemu tak głośno płaczecie?! Nawet tutaj słychac!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Ulubiony dzień tygodnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Co jedzą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 (edytowany) 1 Czy lubicie babeczki, te specjalne od Pinkameny... znaczy Pinkie na specjalne wydarzenia? 2 Czemu tak głośno płaczecie?! Nawet tutaj słychac!!! 1.-Pomyślimy dzieci które nie lubią babeczek...hmmmhmmm.... istnieją takie?? Pinkie istnieją??? -Nie wydaje mi się żeby istniały, ale możemy zapytać ale myślę ,że odpowiedź jest oczywista. A tak tylko zapytam coś ci w moich babeczkach nie pasuje??!!?! -Pinkie spokojnie...No to chodzimy ich zapytać. Pumpkin Pound lubicie babeczki? -Jasne ze tak !!! -Tak jak mówiłyśmy odpowiedz oczywista 2.-No fakt głośno płaczą. Pinkie myślisz że tylko one tak głośno płaczą , bo mi się wydaje że one nie są wyjątkiem. -Nie tylko tobie Alice nie tylko tobie. Hihihihi. Ale fakt że tak daleko jesteś a ich usłyszałeś, może martwić tylko ciebie ja się przyzwyczaiłam. -No I tu masz racje Pinkie. Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez PinkVamena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Macie coś co lubicie nader wszystko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts