Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Śmierć powiedział tak jakby był wszędzie. - A przecież wiesz kto koło ciebie się pojawi młoda damo! Po czym Śmierć jak gdyby nic przeszedł koło czujek. Oczywiście nie zadziałały. Śmierć dodał - Teraz przeszedłem koło tych czujek i nic. Musisz je wymienić na nowe.Ha ha!! Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 *wzdycha*Ale się tobie nudzi co nie Śmierć. One działają prawidłowo ale nie są przystosowane do kuców z krainy umarłych. Po czym się zaśmiała i zdezaktywowała swoje systemy. Nie zdejmując skrzydeł podeszła do ognia i przysiadła przy nim. Jeżeli masz ochotę pogadać to wyjdź i siadaj a jak nie to wracaj do nich. Po czym wyjęła pianki i zaczepiła na patyk. Ktoś chce piankę? Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Nagle zaczęło ciągnąć ogień gdzieś. Małe ogniki zaczęły wirować wokół powoli pojawiającej się postaci. Nagle błysło ostre światło. Pojawił się normalny kucyk o niebieskiej grzywie i czarnych oczach. Powiedział - Ale dziś wolno to poszło. Po czym usiadł koło ognia. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Chcesz piankę?*spytała* Powiedz mi no czy działo się tu coś ciekawego nim my się zjawili? Czy tylko to co było widać nuda i nic więcej. Po czym swoją piankę na patyku ułożyła pod ogniem. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Ogier powiedział - Nie dziękuje. Właściwie dużo się działo. Raz podmieniec chciał mnie zabić. Bogowie mnie uratowali. Ruff przeniosła się do krainy Śmierci i zabrała swoje życie. Cadenze się zdenerwowała i też się tam przeniosła. Po kilku godzinach zdenerwowałem się i wrzasnąłem na Ruff bo się gdzieś ukrywała. Teraz obie klacze mnie nienawidzą i idziemy po jakiegoś "Galaktykę" Po czym Śmierć wyczarował kiełbaski. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Przejdzie im ta nienawiść. Czas leczy rany powoli i boleśnie ale leczy. Po czym zabrała swoją piankę i zjadła ją nabiła kolejną piankę i przyłożyła do ognia. Opowiedzieć ci coś o nas czy raczej nie trzeba bo pewnie i tak o nas wszystko wiesz. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Śmierć spojrzał się w ogień i włożył w niego kopyto wyjmując ognika. Powiedział bawiąc się nim - Możecie opowiedzieć. Po czym wziął kiełbaskę do ognika i zaczął nią grillować. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Dobra. Pochodzimy z roku 2053 co już wiesz. Jestem liderką oddziału lotniczego Airborn naszym głównym zadaniem jest obrona granic przed wrogimi nacjami. Aktualnie prowadzimy wojnę a my z Dark'iem zostaliśmy poproszeni o przetestowanie dopalaczy, które nas jak widać przeniosły w czasie. Aktualnie jeżeli chcesz wiedzieć walczymy przeciw zebrą i zbuntowanym pegazom i kucom ziemi. Ale o wojnie to pewnie wiesz. Jak i o innych rzeczach. Kiedy opowiadała zjadła kolejną piankę i zaczepiła trzecią piankę na patyk i przybliżył do ognia. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Dark siedział obok ogniska wrzucając od czasu do czasu suche gałęzie. - Puki co muszę ukrywać jeden sekret ale wolę by Orange się o tym nie dowiedziała. Powiedział sobie w myślach. - Ja nie mam co opwiadć. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Snow zobaczyła w dali ognisko gdy szła do Zecory. Uuuuuu. Ciekawe co tam robią. Pewnie ognisko. Idę się przyłączyć. Snow podbiegła do ogniska. Była już obok postaci gdy głośne pikanie ją przestraszyło. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<wygląd mojej postaci Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Śmierć spojrzał się na postać z niejakim znudzeniem gdyż kiełbaska mu się przypaliła. Powiedział - Hmm...nowa... Po czym wziął drugi płomień ognia do kopyta i zaczął po raz drugi grillować kiełbaskę. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - A zapowiadało się tak spokojnie. Powiedział i podszedł do miejsca gdzie czujki wykryły kogoś. - Kim jesteś? Zapytał stojąc i mówiąc spokojnie. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - Widocznie nie zwraca się na mnie uwagi! - Krzyknęła zdenerwowana Ruff. - Niby przyjaciel! - Powiedziała i z naburmuszoną minom ruszyła przed siebie. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Śmierć spojrzał się na Darka i zapytał - A jak się czujesz w tej krainie Drogi Darku Flame? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - Dość nieswojo, nie ma tu takiej techniki jak w naszych czasach ale da się żyć spokojnie. Powiedział i usiadł przy ognisku. Zaczął grzebać w ogniu patykiem. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Śmierć wrzucił płomień ognia za swoją grzywę i powiedział - Takie życie jest teraz. A jakie będzie za 1111 lat. Ha ha... Po czym Śmierć zgasił palącą się grzywę i zapytał się - A myślisz że jak zginiesz? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - Nie wiem i nie chcę wiedzieć jak zginę. Powiedział i przypadkowo włożył kopyto do ognia. - Kurde. Po czym zaczął patrzeć na poparzone kopyto a Dark wyglądał jakby nie czół bólu. - Chcesz coś jeszcze zapytać? Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Śmierć rzucił Darkowi jakąś maść i powiedział - Posmaruj sobie, a poparzenie zniknie. Po czym Śmierć zaczął szukać czegoś w ogniu. Po chwili wyjął jakieś zwierzątko. Powiedział - Z tych zwierzątek powstały Feniksy. To ich przodkowie Zwierzątko spojrzało się na Śmierć i zmieniło się w popiół. Śmierć powiedział - Żyją tylko w ogniu. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 - Nie potrzebna mi maść. Po czym popatrzył się na ogniste zwierzątko które zamieniło się w popiół. - Czytałem wiele książek o mistycznych zwierzętach i tym podobnych. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Śmierć westchnął - O tych zwierzątkach nikt nie wie gdyż one są ogniem. Po czym Śmierć wrzucił do ognia jakiś proszek i ogień zmienił kolor na niebieski. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Spojrzała się na zmieniający ogień. Wow! Co to za proszek? Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Śmierć powiedział - A to tylko karadium... PO czym Śmierć wrzucił inny. Ogień zmienił kolor na szary. - A to stit Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Spojarzała się na śmierć. Niezłe nie spotkałam się z tymi proszkami jeszcze ciekawi mnie to czy w naszych czasach i czy w ogóle jest ten minerał Po chwili spojrzała się na młodą. Hej młoda podejdź tu widzę że ci zimno. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Śmierć powiedział - Te minerały są tylko po wybuchu bomby niszczącej planety. Śmierć włożył kopyto w ogień. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 *zaśmiała się szyderczo*Podziękował. Powiedz no co cię sprowadza do świata żywych? Spojrzała się na ogień który był szary. Link do komentarza
Recommended Posts