DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 5, 2018 Share Napisano Wrzesień 5, 2018 Witajcie mam dobra wiadomość , Trixie jednak przybyła dziś ,foty wstawię dopiero w sobotę bo nie ma kiedy , za to wstawię dwa pluszaki 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 (edytowany) Sesja fluttershy bat Spoiler Spoiler Spoiler Great and powerful Trixie Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Moi Avengers Spoiler Filmy wstawię w sobotę. Edytowano Wrzesień 6, 2018 przez wampir221 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Dnia 5.09.2018 o 21:50, wampir221 napisał: (...) Trixie jednak przybyła dziś (...) Że też śmiałeś twierdzić, iż Wielka i Potężna Trixie mogłaby do Ciebie nie dotrzeć... 14 minut temu, wampir221 napisał: Sesja fluttershy bat Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Great and powerful Trixie Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Moi Avengers Ukryj treść Filmy wstawię w sobotę. Serce zabiło mi mocniej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 1 minutę temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Że też śmiałeś twierdzić, iż Wielka i Potężna Trixie mogłaby do Ciebie nie dotrzeć Paczka szła 6 dni myślałem ze przepadła ale nieee 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Śliczna kolekcja ^^ Cieszę się, że Trixie jednak dotarła c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 W tesco kupiłam sobie kubek za 15 zł 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Z dzisiejszego wypadu do sklepiku multimedialnego ^^ W nowym numerze magazynu jest figurka Starlight Glimmer. Ładniejsza niż ta, którą wcześniej zamieścili i ma ściągane juki. Spoiler Starlight stoi na nowym numerze Magicznej Kolekcji czy coś takiego. Wrzucili do niej figurkę Fluttershy, której nie widziałam w magazynie. Być może przegapiłam, a może faktycznie to zupełnie nowa figurka. A wygląda to wszystko tak: Spoiler A tu rzut okiem na tę całą Magiczną Kolekcją: Spoiler Tak się prezentuje całość. Mamy figurkę, gazetkę, naklejki i domek do złożenia. To ten domek. Jeszcze nie składałam i raczej składać nie będę, bo nie mam gdzie tego postawić. Gdyby komuś brakowało figurki w kolekcji to proszę, zrobiłam zdjęcie następnych numerów 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 9, 2018 Share Napisano Wrzesień 9, 2018 Szybki pokaz pluszaków -recenzja. Fluttershy bat The Great and powerful Trixie 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 Autor: Epicrainbowcrafts Spoiler Spoiler Spoiler Siedząca Rainbow i Celestia na 130 cm wygrywają wszystko! 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 Uwielbiam, gdy pluszaki mają "włosowatą" grzywę i ogon tak jak u tej Sunset Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 Celestia i RD też nie wypadły źle... bardzo ładne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 2 godziny temu, Papeć napisał: Uwielbiam, gdy pluszaki mają "włosowatą" grzywę i ogon tak jak u tej Sunset O to, to. Takie są piękne nawet jeśli twórca ma nieco mniejsze doświadczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 2 godziny temu, Papeć napisał: Uwielbiam, gdy pluszaki mają "włosowatą" grzywę i ogon tak jak u tej Sunset Miałem kiedyś Fluttershy z włosami i problem był w tym, że należało ją czesać, bo się często plątały Podarowałem ją bratanicy i ona się ją porządnie zajęła: robi jej przedziwne fryzurki Następnym celem jest dla mnie kucyk z pluszową grzywą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 11 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Następnym celem jest dla mnie kucyk z pluszową grzywą... Mam Fluttershy z pluszową grzywą ^^ Nie chce mi się robić nowego zdjęcia, ale mam jedno takie na instagramie, gdzie widać jej kawałek. Spoiler Co prawda tutaj akurat bardziej mi o poduchę chodziło, ale widać jaka ta Flutterka słodka 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serduszko Napisano Wrzesień 14, 2018 Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Znalazłam fajną promocję na maskotki i figurki MLP -50 % może się przydać łapciehttps://inspiracje.al.to/my-little-pony-transformers-50?s=&pricef=&pricet=&sort=popular&limit=30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 15, 2018 Share Napisano Wrzesień 15, 2018 *Głęboki wdech* Spoiler Yay! FS Źrebiątko: Spoiler FS śpiące źrebiątko! Spoiler FS gotowa na zimę! Spoiler Poziom cukru we krwi: PRZEKROCZONY! 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 17, 2018 Share Napisano Wrzesień 17, 2018 Jestem rozłożony na łopatki Spoiler 1 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Heja mój pluszak jest w trakcie produkcji. Spoiler Czy chcecie zobaczyć wstępne foty postępu czy tylko końcowe wstawić ? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 4 minuty temu, wampir221 napisał: Czy chcecie zobaczyć wstępne foty postępu czy tylko końcowe wstawić ? Wstaw postęp. Ciekawi mnie jak to wygląda ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 (edytowany) Sam robisz czy zlecenie? Tak nawiasem mówiąc grzywa wygląda przecudnie. Edytowano Wrzesień 19, 2018 przez Papeć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Robi mi pewien pan z stąd , ja nie mam takich zdolności. https://www.deviantart.com/epicrainbowcrafts Galeria https://www.deviantart.com/epicrainbowcrafts/gallery/ Jutro będzie zrobione. Uszy, włosy róg. Spoiler Spoiler Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 13 minut temu, wampir221 napisał: Robi mi pewien pan z stąd , ja nie mam takich zdolności. https://www.deviantart.com/epicrainbowcrafts Ooo! Właśnie jego prace całkiem niedawno prezentowałem - świetne są! Spoiler Sporo trzeba zapłacić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 https://www.deviantart.com/epicrainbowcrafts/journal/FAQ-and-Price-info-426673889 tu masz wszystko zależy od wielkości ja mam medium 45 cm. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Dzięki! Spoiler SPORO trzeba zapłacić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 (edytowany) 2 minuty temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Dzięki! Odkryj ukrytą treść SPORO trzeba zapłacić... No niestety jakość kosztuje. Edytowano Wrzesień 19, 2018 przez wampir221 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts