Sowenia Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 @wampir221 W każdym razie polecam ci warsztat naszej polskiej artystki, która niegdyś udzielała się tu na forum, a mianowicie Kamishy. Masz tu linka do jej facebooka, gdzie możesz obejrzeć prace i ewentualnie coś sobie zamówić. Osobiście uważam, że jej kucowe pluszaki są nawet ładniejsze niż te, które do tej pory kupiłeś Aczkolwiek nie wiem jak z ceną. LINK i przykładowe dzieła: Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 2 minuty temu, Uszatka napisał: @wampir221 W każdym razie polecam ci warsztat naszej polskiej artystki, która niegdyś udzielała się tu na forum, a mianowicie Kamishy. Masz tu linka do jej facebooka, gdzie możesz obejrzeć prace i ewentualnie coś sobie zamówić. Osobiście uważam, że jej kucowe pluszaki są nawet ładniejsze niż te, które do tej pory kupiłeś Aczkolwiek nie wiem jak z ceną. LINK i przykładowe dzieła: Ukryj treść No super , ale nie wiem czy mnie stać cały czas kupować ręcznie robione kuce zobaczymy póki co dzięki za stronę może się przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheerful Sparkle Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Ja, gdybym miał na to kasę, to bym sobie CMC skolekcjonował Np. Spoiler Emberfallplush Spoiler baraka1980 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Ja gdybym miała kasę to bym sobie u Kamishy zamówiła Sombrę, Sunbursta i Stygiana 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubas18 Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Spoiler Komiks albo raczej...książka z 4 wydaniami komiksów, w paczce miałem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted October 13, 2018 Share Posted October 13, 2018 Gadżety z konwentu. Spoiler Spoiler Spoiler Obrazy namalowane na płótnie. Spoiler Spoiler 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Video mojego pluszaka. 1 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwinkiPinki Posted October 20, 2018 Share Posted October 20, 2018 (edited) Spoiler Glamglow wypuścił serię obłędnie uroczych brokatowych masek do twarzy z Kucyponikami. Dostępne PinkiPie (różowa), Twilight (fioletowa) i Luna (czarna). Dostępne na stronie glamglow i perfumerii Douglas w cenie... 229zł za opakowanie (starcza na ok 10 użyć). No ale hej, czy różowo brokatowa twarz przez pół godziny nie jest tego warta??? Spoiler Edited October 20, 2018 by swinkipinki 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheerful Sparkle Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Twilight z Zespołem Downa : Spoiler Spoiler Ktoś chce za to coś 850 zł Jakby Wam było mało, to patrzcie co się dzieje z kucem, który za często żywi się w Cukrowym Kąciku: Spoiler Widzę, że same rarytasy na tym ebayu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 (edited) Torby na zakupy. Spoiler Edited October 28, 2018 by wampir221 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheerful Sparkle Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 (edited) Wchodzę sobie do przypadkowego sklepu i taki unicorn mi się wysuwa na pierwszy plan! Spoiler Nawet ma Cutie Mark w postaci złączonych serduszek! Spoiler Teraz się serio zastanawiam: czy to jest jakiś bohater poprzednich generacji MLP? Czy to po prostu tania podróba? Komu by taki styknął na gwiazdkę? Przyznać się! Edited November 22, 2018 by Grzegorz_Nikodem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 38 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Czy to po prostu tania podróba? Legenda o nieznanym kucyku-Historia oparta na faktach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 42 minuty temu, Grzegorz_Nikodem napisał: czy to jest jakiś bohater poprzednich generacji MLP? Gdyby był bohater poprzedniej generacji to by był firmy Hasbro. Każdej innej firmy to zwyczajny kuc. Hasbro nie ma na nich monopolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 (edited) Prezenty od koleżanki z pracy. Spoiler Oto klip używany przeze mnie w pracy . który zmodyfikowałem dla własnej satysfakcji. Spoiler Spoiler Spoiler Edited December 1, 2018 by wampir221 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubas18 Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Wczoraj dostałem prezent, te puzzle z mlp i tak one wyglądają: Spoiler A tak wyglądają ułożone: Spoiler 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Niezły bajer ciekawe czy są inne wzory bo nie widziałem puzzli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheerful Sparkle Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Kurza stopka! To się nazywa sztuka! Adamar44 Spoiler CHCĘ TO! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Dnia 14.12.2018 o 20:05, Grzegorz_Nikodem napisał: Kurza stopka! To się nazywa sztuka! Maskotka spoko, ale coś im fryzura nie wyszła ale to kwestia gustu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheerful Sparkle Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 EarthenPony Spoiler Następne dzieło sztuki kucykowej! 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheerful Sparkle Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Spokojnie! To zapewne miała być parodia MLP, sam nie wiem, nie znam intencji autora Mnie to śmieszy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Jak dla mnie jest strasznie estetycznie i dokładnie zrobiony. Mi się bardzo podoba. + jeszcze za humor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Prezent od znajomych z pracy. Fluttershy pen. Spoiler Spoiler 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 16 godzin temu, MLPFan napisał: Napisałbym co o tym sądzę, ale nie chcę dostać perm bana. Dlatego ograniczę się tylko do tego: Spokojnie, trochę luzu i dystansu Proponuję wyjąć kij od szczotki z tyłka i przestać traktować MLP jak religię. Ta figurka to żart, a nie zdjęcie twojej mamy dla której ktoś dorysował penisa. No chyba, że twoja reakcja to lekki trolling. Jeśli chodzi o mnie, to chętnie postawiłbym to na półce Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbo638 Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Fajne to, mina RD wygląda genialnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Nie wiem czy mogę, ale zaryzykuję Sprzedam figurkę Fluttershy z serii "Vinyl Collectibles". Stan idealny (oryginalne opakowanie). Flutterka NIE była: czesana (to plastik), głaskana, lizana, wąchana, całowana, gotowana, przypalana... Mówiąc krótko, stała przez cały czas na półce. Zasady sprzedaży. 1. NIE sprzedam za pobraniem, ani nie wyślę za granicę. 2. Mogę wystawić ją na aukcji, ale tylko na Allegro. 3. Tylko sprzedaż. 4. Mieszkam w małym miasteczku i nie mam dostępu do kuriera. Mówiąc krótko, tylko poczta 5. Jestem poważnym człowiekiem i nie udostępnię nikomu danych osobowych kupującego (RODO) Zainteresowanych zapraszam na PW Cena: 120zł (przesyłka listem poleconym, priorytetowym w cenie). Cena do niewielkiej negocjacji Zdjęcie (moje): Spoiler Pierwszy lepszy filmik: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts