Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 [spoiler=karta, bo nie chce mi się patrzeć na dwie strony jednocześnie ] 1. Imię: Snow Down 2. Rodzaj kucyka: Ziemny 3. Wiek: 16 4. Płeć: Ogier 5. Zawód: Brak 6. Cutie Mark: Białe Jabłko 7. Wygląd: http://iv.pl/images/83785157150954272530.png 8. Charakter: Jest spokojny i opanowany. Jest typem samotnika, ceni sobie spokój i jest uczciwym kucem, który zarabia sam na siebie. 9. Historia: Snow urodził się w kryształowych górach w mieście Blizard City. Jego rodzina była farmerami i prowadzili farmę mało znanych i rzadkich w Equestrii Białych Jabłek. Od najmłodszych lat rodzice uczyli go wszystkiego na temat tych jabłek. Był pojętnym kucykiem i bez problemu radził sobie z zadaniami, które mu powierzano. Swój Cutie mark zdobył jako źrebak, gdy pierwszy raz zbierał jabłka, co wychodziło mu dobrze. Lata mijały, a Snow rósł, pracował i zarabiał na przyszłość sprzedając zebrane jabłka. Gdy miał 14 lat postanowił opuścić rodzinne miasteczko w poszukiwaniu innego, wygodniejszego dla siebie miejsca. Chodził po Equestrii długi czas. Od miasta do miasta i nocował gdzie popadnie przez co nauczył się jak przetrwać w trudnych warunkach. Te podróże zmieniły jego nastawienie do świata i kucyków. Gdy miał już 16 lat dotarł do miasteczka Ponyville gdzie postanowił pozostać. Podkusiło go do tego farma jabłek, która była tuż obok miasta. Podczas swoich wędrówek zarobił trochę pieniędzy za które wynajął sobie domek. 10. Cel: Rozpocząć nowe życie, zapoznać rodzinę Apple jak i nowe miasto oraz zdobyć przyjaciół 11. Tagi: Shipping, Life, Adventures, Snow Down obudził się w swoim nowo-wynajętym domku. Miał sypialnię, kuchnię, łazienkę, salon i spiżarnię, która mieści się w piwnicy, pod kuchnią. Snow poczuł burczenie w brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Wstałem marudząc coś pod nosem oraz rozciągając się i udałem się do spiżarni w poszukiwaniu kilku jabłek aby się pożywić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Na najwyższej półce leżały trzy kosze białych jabłek. Niżej kilka słoików z dżemem i kilka okolicznych jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Chwyciłem kilka zwykłych jak i białych jabłek po czym udałem się do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Był prawie pusty, ale duży. Na ścianie było zdjęcie ze zjazdu rodzinnego, a na podłodze szkarłatny dywan. Kanapa była bordowa, a z jej tyłu był okrągły, niski stół. Dookoła niego były żółte poduszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Usiadłem na kanapie i zacząłem delektować się jabłkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Za oknem widać było niedalekie sady z jabłkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Widok drzew i czasem klaczy, która zbierała z nich jabłka sprawiały, że serce bije mi szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Byłeś tak głodny, że po chwili skończyły ci się jabłka, ale byłeś już najedzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Miałem ochotę trochę pospacerować po mieście i obejrzeć je do końca, więc ogarnąłem się trochę i opuściłem swoje mieszkanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Przywitał cię powiew ciepłego powietrza i świergot ptaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Udałem się w stronę centrum miasta z nadzieją, że zdarzy się coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Słońce świeciło jak codzień, nigdzie nie działo się nic nadzwyczajnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Chyba jednak nic ciekawego się nie dowiem - pomyślałem chodząc bez celu po mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Jakieś zamieszanie było na głównym placu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Z braku jakichkolwiek zajęć udałem się tam zobaczyć o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Pośrodku placu była drewniana scena, a na niej stał niebieski jednorożec w szpiczastej czapce i płaszczu w gwiazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Znałem tego jednorożca. Podróżował po całej Equestrii i nie była zbyt odważna i miła, lecz wiedziałem, że w głębi duszy jest dobra, tylko to ukrywa. > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Podziwiajcie jak Wielka I Potężna Trixie zachwyca was olśniewającym pokazem magii!!! - zza niej wystrzeliły fajerwerki. Pomachała kopytem i w powietrzu pojawił się bukiet kwiatów, który następnie zamienił się w brokat, który obsypał strój Trixie, dzięki czemu błyszczał. (ale długie zdanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 < Szalejesz > Nie robiło to na mnie zbyt wielkiego wrażenia, lecz zacząłem klaskać i czekałem na dalszy pokaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 wiem Jej kapelusz się uniósł, odsłaniając róg. Zaświecił się i w powietrzu pokazała się iluzja Wielkiej Niedźwiedzicy, naturalnych rozmiarów. Trixie uśmiechnęła się i wystrzeliła promieniem w misia. Niedźwiedzica zaryczała i zniknęła. - Tylko Wielka i Wszechmocna Trixie mogła pokonać Wielką Niedźwiedzicę, która siała spustoszenie w Hoofington. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - A tylko ja wiem, że to są kłamstwa - pomyślałem z drobnym uśmieszkiem wychodząc z przedstawienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Za tobą Trixie jeszcze gadała inne bzdury na temat pokonanych smoków i mantikor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Średnio mnie to jakoś obchodziło i udałem się na dalsze zwiedzanie miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Poza występem Trixie nie było tu za wiele atrakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts