Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 < nieeee > - Chyba jednak zatrzymam to dla siebie. Poczuje się wtedy bezpieczniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Mogę złożyć przysięgę Pinkie, że nikomu nie wygadam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 < Żeby od razu romans. Zwykłe bliższe poznanie > - Coś mi się o uszy obiło, lecz wole to raczej zatrzymać dla siebie. To jest zbyt prywatne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Dobra, już nie będę prosić. To co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - A na co masz ochotę? Zawsze byłem sam, więc nie wiem co inny kucyki lubią robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Ja to, kiedy się nudzę, urządzam imprezy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Kwestia gustu. A coś innego może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Pinkie się zastanowiła. - Może... Może... Nie wiem. Co lubisz robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Pracować, podróżować i zbierać jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 - Mi chodziło, co robisz tak z nudów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Właśnie ci to powiedziałem. Ewentualnie jeszcze czytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Pinkie potarła brodę kopytkiem. - To może... powymyślamy historyjki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Może coś innego. Mam do ciebie pytanie ale nikomu nie mów o co chodzi. Jak dobrze znasz Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Od szkoły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - A co mi możesz o niej opowiedzieć? Co lubi i inne takie. Potem ci wszystko wyjaśnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Applejack lubi wszystko związane z jabłkami. Pracę i przyjaciół ceni ponad wszystko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Coś jeszcze lubi? To dla mnie ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 - Lubi pomagać. Uwielbia rodeo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Dzięki za pomoc. Kiedyś ci się odwdzięczę - powiedziałem uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Pinkie uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 < A to ci nowość > - Obietnica obietnicą - powiedziałem wzdychając. - Ale obiecaj, że nikomu nie powesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 (moja własna wersja) - Przekrocz me serce, o lataniu pomarz. Babeczkę mi wsadź w oko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Dobrze, już dobrze. No więc ja... - zamilkłem na chwilę. - ... chyba kocham Applejack. Czuję do niej uczucie, które narasta się gdy tylko ją widzę. Może to dlatego, iż tak samo jak ja kocha jabłka? Nie mam pojęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Pinkie przejechała kopytkiem po pyszczku, potem zrobiła ruch, jakby chciała wykopać dziurę w podłodze, następnie, jakby coś wrzucała, zasypała, (i reszta , tylko nie wiem, jak opisać). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 - Rozumiem, że będziesz milczeć? - zapytałem się z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts