Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Tak czy siak chciałem obejrzeć miasto, którego nie znałem. Chyba właśnie po to chciałem je pozwiedzać. <...> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Niedaleko zobaczyłeś domek w drzewie. Szyld mówił, że to biblioteka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Stanąłem przed drzwiami chwilę się zastanawiając po czym wszedłem do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Biblioteka praktycznie nie miała ścian. Każdą wolną przestrzeń zajmowały książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Jest tu ktoś? - zawołałem nie zbyt głośno przeglądając półki z książkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Z piętra zszedł fioletowy jednorożec z różowym pasemkiem w prostej grzywie i ogonie. - W czym mogę pomóc? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Witam. Czy wie może pani kto mógłby mnie oprowadzić po tym miasteczku? Jestem tu od wczoraj i chciałbym lepiej je poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Oczywiście. Nazywam się Twilight Sparkle. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Miło mi. Ja nazywam się Snow Down i wczoraj tutaj przybyłem. Wędrowałem dwa lata po Equestrii, lecz w końcu musiałem gdzieś zamieszkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Miło cię poznać. Mogę cię oprowadzić po Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Jeśli to dla ciebie nie kłopot to z wielką chęcią - powiedziałem lekko się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Oczywiście, że nie kłopot. Spike! Wychodzę, pilnuj biblioteki! - krzyknęła w stronę piętra i nie czekając na odpowiedź, otworzyła drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Miałem nadzieję, że wycieczka będzie udana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Najpierw zaprowadziła cię do wysokiego, brązowego budynku. - To jest nasz ratusz. Ostatnio miał odnowiony dach, bo jeden pegaz zaszalał z burzowymi chmurami. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - To miasto jest spokojne czy raczej energiczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Zazwyczaj spokojne, ale jeśli się coś dzieje, to coś mocnego. Wystarczy wspomnieć o naszych ostatnich obchodach letniego święta. - zachichotała i pokazała duży różowy budynek - To Kącik Kostki Cukru. Można tu kupić absolutnie każdy rodzaj słodyczy. Jest to też idealne miejsce na imprezę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Ja tam zbytnio nie lubię szaleństw. Jestem raczej kucykiem spokojnym, który lubi poczytać coś lub pospacerować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - To prawie jak ja. Jednak, jak poznasz Pinkie, urządzi ci przyjęcie powitalne. To jest szpital. - pokazała dosyć spory budynek. Nad wejściem wisiał pegaz malując czerwony krzyż nad wejściem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Niech zgadnę. Prędzej czy później mnie znajdzie ta cała Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Tak, nowy kucyk! Musisz być nowy, bo ja znam wszystkich w Ponyville! - krzyknęło coś za twoimi plecami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Cholera - pomyślałem powoli się odwracając. - Ty musisz być Pinkie tak? - zapytałem robiąc niechętny uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Tak, tak. Skąd mnie znasz? Bo ja cię nie znam. Jak się nazywasz? Albo pozwól mi zgadnąć! Śnieżek, Storm, Winter, Snowflake, IceCream... - Pinkie wymieniała różne imiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Snow Down. Jestem Snow Down - powiedziałem szybko aby przerwać klaczy. - Ona chyba nie jest zdrowa psychicznie - pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Snow Down! Byłam blisko! - uśmiechnęła się jeszcze szerzej, co wydawało się nie możliwe fizycznie. - Dobra. Jutro. Szesnasta. Kącik Kostki Cukru.* - powiedziała i popędziła do różowego budynku. *ta jest prawidłowa nazwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Mam nadzieję, że mi coś wypadnie i nie przyjdę. Nie lubię szalonych i głośnych przyjęć - powiedziałem gdy klacz weszła do budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts