Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Gdy tam byliśmy jakiś kucyk odprawiał dziwny rytuał. Powstała z tego celestia, lecz była ona czarna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - To rzecz dziwna, ale co ważne, powiedz... jaki miała znaczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie pamiętam... Przykro mi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie ważne jak kucyk wygląda, można go po znaczku rozpoznać. - zebra przyciągnęła na środek pomieszczenia wielki kocioł i zaczęła wrzucać do niego różne rośliny i mikstury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Tyle to sam wiem. Znaczek to talent, a znaczki nie często są takie same... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Chyba znamy już jej znaczek, po tym co tu zobaczysz. - pokazała okno. Powinien byc ranek, ale na niebie wisiał księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Westchnąłem wstając i podchodząc do okna. - Wieczna noc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Chyba już znamy jej talent, tylko czemu zmienia kucyki w kryształy? - pokazała AJ. Przed twoimi oczami mignął obraz przedmiotów leżących na poduszce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie mam zielonego pojęcia, lecz jedno jest wiadome... Celestia i Luna nam nie pomogą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 (podpowiedź: róg Sombry) - To jasna rzecz, gdy świeci księżyc w jasny dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Tyle ci zawdzięczam, ale mam do ciebie jeszcze jedną prośbę. Mogłabyś zająć się Applejack, gdy ja pobiegnę po powierniczki Elementów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - To rzecz oczywista, mój drogi, więc nie trać głowy. - zebra dolewała kolejne składniki do wywaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dziękuje. Kiedyś ci się odwdzięczę. - powiedziałem opuszczając chatkę. Kierowałem się do najbliższego elementu, czyli do Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Po kilku minutach dotarłeś do jej chatki, która... była pusta. Tylko zwierzaki biadoliły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wiedziałem, że nic tu po mnie. Nie umiałem rozmawiać ze zwierzętami, więc pobiegłem do centrum miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Wszystkie kucyki plotkowały i rozmawiały co się mogło stać. Twoje uszy wychwyciły znajome imię. - Słyszałaś o tym co się stało? Rainbow Dash, Element Lojalności została porwana! Ponoć jakiś cień w kształcie kucyka wleciał do jej domu, a następnie rozległy się odgłosy szamotaniny. Potem nastała cisza, a pegazica, która chciała odwiedzić Rainbow, powiedziała, że od środka dom był doszczętnie zniszczony! Po raz kolejny znajome imię. - Naprawdę? TA Twilight Sparkle? Element Magii? Następnie... - Niemożliwe! Pinkie Pie... Porwana?! I znowu... - Dom Fluttershy zieje pustką! Nikt nie wie, co się z nią stało, ale możliwe, że to samo co z resztą. Potem... - O, nie! Rarity! Porwana! To najlepsza projektantka mody w całej Equestrii! Tylko te tematy było słychać. Mało kucyków przejmowało się nocą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < TO na pewno ułatwi mi całą sprawę > Jedyne co przyszło mi do głowy to biec do biblioteki. Może znajdę tam sposób na "odkrysztalenie" (uwolnienie) Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Biblioteka była prawie pusta. Pośrodku pomieszczenia siedział mały, płaczący smok. - T-Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Podszedłem do smoka i ukucnąłem przy nim. - Spokojnie... Wszystko będzie dobrze. Znajdziemy Twilight i sprowadzimy ją tu, lecz najpierw potrzebuje twojej pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Jestem S-spike... Jakiej po-pomocy? - maluch otarł łapą łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ja jestem Snow Down... - powiedziałem wstając. - Jak pewnie wiesz wszystkie elementy harmonii zostały porwane, z wyjątkiem Applejack, która została zamieniona w kryształ. Jest teraz u tej zebry, która mieszka w lesie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - U Zecory... Ale w czym mam ci pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - W poszukaniu czegoś... jakiegoś zaklęcia czy czegokolwiek do uwolnienia jej. Proszę... Jest dla mnie wszystkim... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Smok pociągnął nosem i podszedł do regału. Zaczął przeszukiwać książki, nie zapowiadało się, by szybko skończył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Usiadłem i przyglądałem się mu z uwagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts