Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Co chwila wyjmował i wkładał jakieś książki. Wreszcie stanął na jednej. - Zmieniona w kryształ, czy zamknięta w krysztale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Uwięziona chyba... A z resztą bierz książkę i wskakuj mi na grzbiet. Pobiegniemy tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Spike złapał jakąś książkę i wskoczył ci na grzbiet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Pobiegłem ponownie do lasu. Byłem zdeterminowany i przegrana nie wchodziła w grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Kiedy dopadłeś chatki, zobaczyłeś nieprzytomną Zecorę. Nigdzie nie było ani śladu AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < no dzięki wiesz -_- > - Cholera... Spike idź do Zecory - powiedziałem ściągając go z pleców. Miałem zamiar biec do Canterlotu. Była to daleka droga, lecz nie obchodziło mnie to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 > Spike zaczął cucić Zecorę, a do ciebie dotarło, że nawet bez przerw Canterlot jest odległy o kilkanaście godzin biegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Poświęcenie... To było jedyne co mogłem teraz robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Po kilku minutach smok ocucił zebrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ja jednak nie zważając na dystans postanowiłem udać się do Canterlotu. Honor to jedyna tarcza, która mi teraz pozostała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Po kilkunastu minutach byłeś na drodze. Nogi bolały cię coraz bardziej, a płuca paliły żywym ogniem. Po kilku godzinach biegu byłeś prawie na miejscu, ale w dalszej wędrówce przeszkodził ci ból mięśni. Twoje ciało krzyczało, zrujnowane z bólu. (zgadnij skąd to, to dostaniesz repka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < Hmm SP? > Próbowałem się nie poddawać. Musiałem być silny... Dla Applejack, dla Equestrii do cholery... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 (pełną nazwę) Dotarłeś czołgając się do obrzeży miasta. Przez ulice chodzili strażnicy przypominający kryształowe kucyki zmieszane e strażnikami Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < Silent Ponyville > Musiałem się schować, gdyż nie wiedziałem czy te kucyki nie będą chciały zrobić sobie ze mnie szaszłyków lub sieczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Przez ulicę przebiegł szczur. Strażnik obrócił się i strzelił zaklęciem. Ze szczura została krwawa plama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Musiałem za wszelką cholerną cenę dostać się do pałacu. Postanowiłem przekradać się przez boczne drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Kiedy ci się to udało, ledwie stałeś na nogach. Siedziałeś w krzakach obok wejścia, które było strzeżone przez strażników (xD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < Pierdoli**? :not_sure: > Najpierw sprawdziłem ilu stało, gdy już to zrobiłem zacząłem szukać czegokolwiek do ogłuszenia, lub w ostateczności zabicia ich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Strażników było 4, a dziwnym trafem, w krzakach była patelnia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < > Zabrałem ją po czym wziąłem jakiś kamień i rzuciłem w strażnika. Następnie czekałem na jego reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Strażnik zatoczył się i upadł, albowiem był to duży kamień. Jego kumple zaczęli się rozglądać na boki, a ich rogi świeciły na turkusowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < Past Sins? > Może to była dobra taktyka? Wziąłem kolejny kamień i powtórzyłem czynność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 (tego znikąd nie wzięłam ) Tym razem strażnicy cię zauważyli, ponieważ utworzyli niewidzialną osłonę dookoła siebie. Podeszli do ciebie z zamiarem szybkiego morderstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jeśli miałem zginąć to już w walce. Chwyciłem patelnie mocno w kopyta i czekałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 W powietrzu pojawiły się ostrza z energii magicznej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts