Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Jednorożka spakowała go do pudełka i poszła z tobą na górę do swojego pokoju. Wszędzie były materiały, projekty i manekiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - Rarity... jak pewnie mogłaś zauważyć to ja i Applejack jesteśmy razem, lecz... - tutaj się zawahałam. - Ja muszę odejść z Ponyville i ruszać w dalszą wędrówkę, a ona mi na to nie pozwala. Wiem, iż mnie kocha, lecz czasem podejmujemy decyzję, które z czasem będą lepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Nie bardzo lubię to przysłowie, ale... Sam sobie piwa nawarzyłeś i teraz musisz je wypić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - Nie ważne... - westchnąłem usilnie szukając w moich jukach mieszka z monetami aby zapłacić Rarity za garnitur. Z tego co pamiętałem powinienem mieć jakieś drobniaki, którymi chodź trochę spłacę ten nieźle wyglądający garnitur. Pozostawał też fakt, iż Applejack mnie nie wypuści tylko usilnie będzie mnie trzymać przy sobie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Spokojnie, to prezent. - Rarity wcisnęła ci pudełko w kopytka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - To bardzo miłe z twojej strony, lecz nie mogę go przyjąć za darmo. Nie byłoby to do końca fair wobec ciebie i twojej ciężkiej pracy, nie mówiąc już o czasie jakim poświęciłaś na szyciu tego ubrania - powiedziałem kładąc pudełko na ziemię i wręczając jej mieszek z odliczonymi 50 drobinami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Mieszek zniknął i pojawił się wraz z pudełkiem w twoich jukach. - Nie gadaj, tylko bierz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - Przykro mi, lecz nie przyjmę tego bez należytej ci zapłaty za twoją ciężką pracę. Możemy się tak kłócić cały dzień. Nie wyjdę dopóki nie przyjmiesz tych drobin - powiedziałem stanowczo stojąc w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 - To prezent, a za prezent się nie płaci - powiedziała stanowczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Westchnąłem po czym chwyciłem mieszek i schowałem go do swoich juków. - No dobrze ale kiedyś ci się odpłacę jakbym... przechodził ponownie przez Ponyville - powiedziałem chwytając pudełko z garniturem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 (przecież one już są w jukach) - Przestań. Applejack na tobie zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - Wiem, że jej na mnie zależy, lecz... - ponownie się zawahałem. - Muszę... ostatnie dwa lata spędziłem podróżując, a tu jestem od dwóch tygodni. Chciałbym ponownie wyruszyć w drogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Rarity zastanawiała się przez chwilę. - To zapytaj, czy chce iść z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - Nie... - odpowiedziałem stanowczo. - Wy jej potrzebujecie... ona jest waszą przyjaciółką, a bez niej Ponyville jest prawie całkowicie pozbawione jabłek. Wyobrażasz sobie życie bez jednej z twoich przyjaciółek bo jakiś ogier ją wam zabrał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 - Nie wyobrażam sobie jej smutnej co dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - A ja sobie nie wyobrażam tego miasta bez niej. Zrozum, że czasem trzeba podejmować decyzje, które nie zawsze są dla wszystkich korzystne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 - Ja widzę dwie decyzje. Idziesz z nią lub zostajesz. Ewentualnie trzecia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - Trzecia opcja wiąże się z przytrzymaniem mnie tu siłą i ewentualnym związaniu? Jeśli tak to sobie darujcie. Każdy ma prawo do własnych decyzji, a ja swoją właśnie podjąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 - Nie. Trzecia to: ty sobie idziesz, a Applejack cię śledzi i ujawnia się na tyle daleko, byś nie mógł jej odesłać - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - To nie ma sensu... wy chcecie ograniczyć mi moją... wolność i swobodę... Jeśli cenicie fakt, iż podobno was uratowałem to powinnyście to zrozumieć i dać mi wolne kopyto... Proszę was... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 - Rozmawiaj ze swoją special somepony, nie ze mną - odparła Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - Ta... wielkie dzięki za pomoc - myślałem zirytowany idąc w stronę wyjścia z Butiku. - Dzięki - rzuciłem jeszcze krótko zanim wyszedłem z pomieszczenia, a następnie skierowałem się w stronę drzwi wyjściowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 - Coś się stało? - zapytała AJ widząc twoją minę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 - Nie nic... - odpowiedziałem opuszczając butik i kierując się do swojego domku. Nie miałem ochoty na żadną rozmowę, a co więcej żadnych gości. Miałem tego wszystkiego już po dziurki w nosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Robiło się ciemno. - Czyli do jutra - powiedziała AJ i ruszyła do swojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts