Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Wszedłem do swojego domu po czym udałem się do pokoju. Wyciągnąłem z juków kartkę oraz pióro i atrament po czym zacząłem pisać: Kochana Applejack... jeśli to czytasz, to znaczy, iż mnie już nie ma w Ponyville. Wyruszam w dalszą część mojej niekończącej się podróży i mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe. Nie chce cię opuszczać, lecz tak musi być i mam nadzieję, iż kiedyś to zrozumiesz... Kończąc pisać położyłem kartkę na stole w salonie, a obok niej jabłko, które dostałem od swoich rodziców, następnie skierowałem się w stronę drzwi i opuściłem mieszkanie. Ostatni raz spojrzałem na swój dom po czym ruszyłem na wschód do miasta Manehatan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Podróż była długa, ale w pewnym momencie, niedaleko torów, poczułeś, jakby ktoś cię śledził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Applejack... - powiedziałem zły. - Wyjdź z ukrycia i łaskawie przestań mnie śledzić - powiedziałem prawię pewny, że to właśnie ona. Miałem też po części nadzieję, iż mi się tylko wydawało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Pudło - powiedział ktoś z góry. - AJ leży w łóżku, z pyszczkiem w poduszce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Takie jest życie... - rzuciłem beznamiętnie ruszając dalej. Nie miałem ochoty na żadne nieistotne rozmowy, które tylko spowalniały moją wędrówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Musisz wrócić! Applejack cię potrzebuje! - ponownie krzyknął głos z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Czyżby? - kolejny raz rzuciłem beznamiętnie idąc dalej przed siebie. - Moja podróż jest wieczna i dopiero teraz sobie to uświadomiłem. Przepraszam was ale muszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Wpakowałeś się w to sam, teraz już odwrotu nie ma. - przed tobą nagle wylądowała Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - I co? Zmusisz mnie do powrotu? - zapytałem zatrzymując cię. - A pomyśl co byś zrobiła na moim miejscu jakbyś miała szanse dołączyć do tych całych Wonderbolts... Musiałabyś je opuścić, a tak samo jest teraz ze mną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Wonderbolts dają urlopy i przerwy od treningów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Też będę raz po raz tu wracał, lecz ja też mam rodzinę, której nie widziałem ponad dwa lata... - powiedziałem wzdychając i spuszczając wzrok na ziemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - To czemu nie powiesz AJ, że idziesz tylko odwiedzić rodzinę?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Bo nie idę TYLKO odwiedzić rodziny... Słuchaj mnie dokładnie, a nie tylko to co chcesz usłyszeć. Idę odwiedzić rodzinę, a potem prawdopodobnie wyjechać z Equestrii na rok może dwa, aby dokładnie zwiedzić Zebrice... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 (zebrice?) - Zebrice?! Jeszcze zaraz mi powiesz, że idziesz do łóżka z Chrysalis! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 < Jest to kraj Zebr > - Słuchaj Rainbow bo nie chce mi się powtarzać. Ja swojego wyboru dokonałem i powinniście to uszanować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 (a on się nie nazywa Ziemie Zebr?) - Dobra, niech AJ idzie do Chrysalis i włazi w kokon, ciebie to najwyraźniej nie obchodzi! - wrzasnęła i wleciała z powrotem na chmurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 < Nie. To jest Zebrica. > Nic nie powiedziałem tylko ruszyłem w dalszą drogę. - Jeszcze mnie będzie brać na litość - pomyślałem z irytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Przez ciebie Applejack zostanie Podmieńcem, a ty sobie idziesz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Nikt nie powiedział, że to zrobi - rzuciłem ponownie nie zatrzymując się, ani nawet nie spoglądając w jej kierunku. Jednak gdzieś tam głęboko w sobie chciałem nie dopuścić do czegoś takiego jeśli miałoby się coś takiego wydarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Ech! Przecież właśnie ci to mówię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Więc o co się boisz? Prędzej czy później przejdzie jej i zanim się obejrzycie to zapomni o mnie... - powiedziałem już trochę bardziej złym tonem, w dalszym ciągu nie zatrzymując się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Jak siedzi w pociągu, to jej złapać nie mogę! - wrzasnęła, ciągle robiąc . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Mhm... - powiedziałem udając przejęcie. Miałem już dość tej rozmowy z... nią. Najbardziej irytujący kucyk jakiego poznałem. Już Pinkie mniej mnie irytowała swoimi imprezami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Ile można ci mówić, żebyś zrozumiał?! AJ idzie do Changei! Nikogo nie słuchała! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - I co? uważasz, że jeśli wrócę i będziecie mnie tam trzymać na siłę byle ona tylko żyła również będzie dobrym rozwiązaniem? Może i dla was, lecz ja bym wtedy miał zmarnowane życie, które pozbawione byłoby podróży... Jeśli tego chcesz to dobra wrócę, lecz nie miejcie do mnie pretensji, że nie mam ochoty z nikim przebywać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts