Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Nie mówię, żebyś zostawał na stałe, tylko zatrzymał AJ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - I oczekujesz, że jestem szybszy od pociągu i dogonię ją od tak? Nawet nie wiem gdzie ona teraz jest, więc nie proś mnie o coś czego nie jestem w stanie zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Mam skrzydła! Mogę cię przenieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Przepraszam, lecz sam już wolę... nie chce cię gnieść swoim ciężarem - powiedziałem z irytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Czyli spotkasz AJ przy następnym ataku Podmieńców na Equestrię. - odwróciła się na chmurze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Próbujesz mnie zabrać na litość... To jest żałosne... - odpowiedziałem zirytowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Taa... Jesli AJ nie jedzie tamtym pociągiem, to ja jestem jednorożcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - A skąd masz pewność, że jedzie właśnie tym pociągiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Widziałam, jak kupuje bilet do tego pociągu. - rzuciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Czemu kur... kurde wszystko musi być na mojej głowie i moją winą - zapytałem sam się z lekkim zdenerwowaniem. - Może lepiej jeśli w ogóle bym się nie urodził... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Czasami myślę, że tak. - burknęła i ruszyła w stronę Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Właściwie... jeśli i tak wszystkich ranie to nie mam sensu dłużej żyć - pomyślałem wyciągając z juków sznurek i zacząłem szukać drzewa lub czegoś mocniejszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Dookoła były tylko pola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Nie no dzięki... - powiedziałem do samego siebie. Tak czy siak miałem pomysł, który mógł się udać. Szybko zawiązałem pętelkę na moim tylnim kopycie po czym obwiązałem sobie szyję. Przy postawionym kroku powinno mnie uciskać w szyi i tracić powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Nagle coś cię unieruchomiło. Magia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - No cholera... już nawet zabić się nie pozwalają - pomyślałem z irytacja... - One mnie szpiegują... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Nie rób tego - powiedziała Celestia, lądując przed tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Dlaczego nie mogę tego po prostu zakończyć? - zapytałem twardo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Masz przyjaciół, masz rodzinę, która cię kocha. Zapomniałeś o nich? Jeśli odbierzesz sobie życie, będą cierpieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Cierpienie sprowadziłem na każdym kroku... Nie mogę żyć jeśli zadaje tylko ból... - powiedziałem z żalem próbując naprężyć linę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Sprawisz jeszcze większe, jeśli popełnisz samobójstwo. Wciąż masz szansę wszystko odkręcić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Czy to coś złego, iż chcę ponownie wyruszyć w świat? Wszyscy próbują mnie zatrzymać w Ponyville, a ja mam własne ambicje, marzenia, cele... - powiedziałem łagodząc uścisk... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Więc czemu chcesz odebrać sobie życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Bo czuję, że na każdym kroku kogoś ranie... - powiedziałem smutnym głosem spuszczając wzrok na ziemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Raniąc siebie, ranisz innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts