Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Nie chodzi mi już o to tylko... Przez to, iż chce aby Applejack była bezpieczna to... Ona wyjeżdża aby zostać Chanelingiem i to... moja wina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Możesz to jeszcze naprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - I co mi to da? Będę musiał zostać w Ponyville bo Applejack znowu odwali... To będzie przymus... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Nie będziesz musiał. Możesz ją zabrać ze sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - Nie... to jest moja indywidualna podróż, a ona tego nie rozumie... jest uparta. Wy jej i tak potrzebujecie. Jest Elementem Harmonii, a sama widziałaś księżniczko co się stało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Gdyby nie ty, stałoby się coś znacznie gorszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - Takie życie... - powiedziałem próbując zacisnąć więzy na szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Więzy rozsypały się w proch. - Mówisz, że nie chcesz sprawić cierpienia bliskim. Jednak próbujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - Nie macie prawa decydować o życiu kucyka, który ma prawo do własnego wyboru. Wole już śmierć, niż siedzenie w samotności w swoim domku... - powiedziałem do Celestii. - ALe teraz musimy dogonić Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Czyli jednak się decydujesz... - powiedziała. Jej postać powoli się rozmywała. Kiedy zupełnie znikła, zobaczyłeś, że stoisz na stacji Crystal Empire. Niedaleko do pociągu wsiadała AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Ta... dzięki za pomoc... - pomyślałem wchodząc do pociągu i kierując się w jej stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Pociąg powoli ruszył. AJ weszła do następnego wagonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Czym prędzej chciałem do niej podbiec, więc zacząłem za nią iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Po chwili zamknęły się za nią drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Wszystko przeciwko mnie... - pomyślałem biegnąc na tył pociągu do drzwi awaryjnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Kilka potrąconych kucyków później już tam byłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Wskoczyłem szybko na koniec wagonu po czym szybko wparowałem do środka w poszukiwaniu Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 AJ siedziała przy oknie i wpatrywała się w migające pola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Powoli do niej podszedłem i przystanąłem obok. - Można? - zapytałem z lekkim uśmiechem wskazując na miejsce obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - Snow! - rzuciła się na ciebie i przytuliła mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Tak... to ja - odpowiedziałem uspokajając ją. - Co ci odbiło aby zamieniać się w Chanelinga? - zapytałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 AJ zarumieniła się i cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Nie odwzajemniłem pocałunku, tylko surowo na nią popatrzyłem. - Applejack... powiedz mi dlaczego chciałaś to zrobić? Wróciłbym za jakiś czas, a ty musisz się liczyć z tym jaki ja jestem. Jeśli chcesz być ze mną to musisz wiedzieć, iż nie zawsze mogę być przy tobie, gdyż nie mogę zostawać tylko w jednym miejscu.. Znasz przysłowie: "Jeśli kogoś kochasz to daj mu wolność, a jeśli on cie kocha to do ciebie wróci." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 AJ popatrzyła na ciebie i podała ci kartkę. "Droga Appjejack Sądzę że nie ma sensu tego dłużej ciągnąć. Nie jesteśmy sobie przeznaczeni. Zapomnij o mnie, zapomnę o tobie. Nie spotkamy się ponownie. Wracam do rodziny, potem może ruszę w kolejną podróż. Ominę Ponyville. To było jedno wielkie nieporozumienie. Twój eks-special somepony Snow Down" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Tego nie napisałem - powiedziałem zirytowany. - Napisałem coś zupełnie innego, a to... nie jest nawet moje pismo. Nie piszę zbyt ładnie, ale to moje pismo na pewno nie jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts