Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - Znalazłam to u ciebie na blacie w kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Tyle, że ja pisałem swoją kartkę w mojej sypialni i zostawiłem ją na łóżku... - powiedziałem z irytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - Niczego tam nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Potem będziemy nad tym myśleć. Teraz musimy się wydostać z tego pociągi i wrócić do Ponyville, lecz coś myślę, iż mogła być to Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Po kilku minutach znaleźliście się na stacji. Pociąg do Ponyville odjeżdżał za dwie godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Westchnąłem wiedząc, iż ktoś usiłował się pozbyć Applejack moim kosztem. Ktoś, kto ją bardzo dobrze zna, lecz kto? Zadawałem sobie to pytanie odkąd wyszedłem z pociągu. - To Applejack... Chciałem cię przeprosić za to wszystko ale... wiesz jak to jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 AJ cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ponownie nie odwzajemniłem pocałunku. - Applejack... mam do ciebie prośbę. Ja... chciałbym tu zostać dzień lub dwa, aby móc pozwiedzać. Chciałbym to jednak zrobić w samotności, a teraz... ty musisz wrócić do Ponyville i dowiedzieć się, kto chciał się ciebie pozbyć. Proszę... kocham cię i wrócę do ciebie... - powiedziałem patrząc jej w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Obiecujesz? - spojrzała na ciebie z "miną zbitego psiaka". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Tak obiecuje ale... musisz się do tego przyzwyczaić, iż czasem może mnie nie być - przytuliłem ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Dobrze. Tuliliście się tak. Do czasu, aż pociąg się zatrzymał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Chyba już na ciebie pora - powiedziałem przerywając uścisk i patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Pocałowała cię i wyszła z pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Ja tylko westchnąłem po czym czekałem na dalszą podróż. Miałem nadzieję, że chodź trochę odpocznę od tego... wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Po godzinie pociąg zatrzymał się na stacji Królestwo Gryfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Jak nigdy nic wstałem z miejsca i postanowiłem wyjść z pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Na zewnątrz nie było prawie żadnych kucyków, większość istot na stacji była gryfami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 < Pierd***** :rainderp > Wyjąłem z juk swoją mapę świata i postanowiłem zobaczyć gdzie jestem. < http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2011/335/a/4/equestria_and_beyond__rev_8_1_by_hlissner-d46wmzm.jpg > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 (masz złą mapę) Niedaleko był rozkład jazdy pociągów. Były tam Ziemie Zebr, Equestria oraz Królestwo Gryfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Cholera... - pomyślałem widząc jaki kawał drogi muszę pokonać do Zebricy. Musiałbym właściwie tam lecieć, gdyż jedyny most był zawalony, a ja jestem kucykiem ziemnym. Postanowiłem jednak powrócić do Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Zobaczyłeś, że na rozkładzie jest pociąg do Equestrii. Odjeżdża za pietnaście minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Westchnąłem po czym usiadłem na pierwszej lepszej wolnej ławce i postanowiłem czekać na pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Nic specjalnego się nie działo. W pewnym momencie na stację weszły dwa Podmieńce i usiadły obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Jakoś nie chciało mi się zwrócić na nie uwagi, więc patrzyłem się w przestrzeń przed sobą i raz po raz w zegar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Jeden z Podmieńców syknął coś do drugiego i oba odleciały. Po kilku minutach nadjechał pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts