arameje Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 ta tapeta dla mnie jest super bardzo ci dziękuje, kosi wszystko, jesteś zarąbisty za te prace ląduje u ciebie na kącie kolejny punkt reputacji jeszcze raz WIELKIE dzięki za te prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Dziękuje, ona jest prze :333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Dzięki Ci, ta tapeta zaraz ozdobi mój pulpit :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Nothing is more fabulous than crystal rarity fajne tapety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Bardzo fajne tapety, też łap watcha na dA ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 One question. W jakim programie robisz te tapety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Uwzględniłem to na deviancie wszystko robię na photoshop cs4 extended. Nic innego nie używam bo tylko tu znam wszystkie możliwości i dodatkowo mam certyfikat zawodowy z tego programu więc się dodatkowo doszkalam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Można poprosić o tapetę z Pinkameną Diane Pie? Jak już się za to weźmiesz to mogłaby być w głównych odcieniach czerwieni? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Pewnie. Dziś zrobię. @EDIT Proszę: http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2013/035/2/7/pinkie_pie_request_i_by_myfirstchoice-d5ttwli.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 To. Jest. Piękne. Serdeeecznie dziękuję~<33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Dobra tapetka z Twilight-Sniper się już znudziła ^^ Można prosić o coś z tym: Dark Side of The Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Ciężko będzie zrobić z tapety tapetę Możesz mi sprecyzować co mam w niej zmienić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 czy zrobiłabyś mi tapetę z Cadance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Hm... czy mogłabym prosić o coś cool w ciemniejszych barwach z tym? ;P Prosiłabym aby vector był odwrócony i w prawym dolnym rogu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts