Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Nie sprawiasz. Po prostu nie chcę aby coś się tobie stało. One są młode i głupie, więc nic to nie da, a ty jesteś dorosła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 - Ja... Umiem o siebie zadbać... I będę ich pilnować, obiecuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Może i tak, lecz nie wiesz do czego ONE są zdolne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 - Umm... Ja... Rozumiem. Będę uważała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Jeszcze mam do ciebie pewną sprawę, a raczej pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 - Tak? Słucham, co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Co się właściwe wczoraj stało? Pamiętam grę w butelkę i pocałunki, a potem już nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Spojrzałam na nią ze zdziwieniem. - Eee... B-butelkę? Nie przypominam sobie... Butelki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 < liczy się wszystko to co było w poprzedniej sesji. > - Czyli od ciebie też nic się nie dowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 (Ale ja naprawdę nie pamiętam butelki...) - No... Przykro mi... Nie wiesz czy Twilight i Pinkie już poszły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 < Taa wiem, że nie było> - Nie było? A co się działo? To ważne dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 - Ja... Eee... Ale dlaczego to takie ważne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 - Wolę wiedzieć co się wydarzyło ostatniej nocy. Była ona dziwna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 - No więc... Grałyśmy w prawdę lub wyzwanie... Później Pinkie... Eee... Przyszła i dołączyła do zabawy... A potem położyłam się i... Nie wiem co dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 - Z tego co wiem spałyście w stodole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 - No... Tak, chyba nie ma w tym nic złego, prawda? Pierwszy raz spałam na sianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 - No cóż nie będę cię już zatrzymywać. Idź rób co chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 (O co chodzi z tym kolorem?) - Dobrze... Ach, nie wiesz czy Pinkie i Twilight już poszły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 ( dostałem zezwolenie na kolor i go używam ) - Tak im się spodobało, iż chcą zostać na kolejną noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Kolejną noc? To chyba... Dobrze, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Chyba tak. Nie wiem sama. Wczorajsza noc była dziwna, odkąd kazałam wam wejść do szafy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Tak... Wtedy zrobiło się... Interesująco... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Nie powiem, że mi się to nie podobało, lecz było to dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Tak... Chyba masz rację. Może... Pójdę już, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Nie ma sprawy - powiedziała Applejack dalej leżąc w tej samej pozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts