Posealor zwany Pose Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Umm... A... U ciebie wszystko... W porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Jest w porządku - powiedziała ukrywając wymuszony uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 - Na pewno? Jeśli... Coś się stało, to możesz mi zaufać... Obiecuję, że nikomu nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Mówię prawdę - po tych słowach jej wymuszony uśmiech jeszcze bardziej się powiększył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 - Umm... No... Dobrze... Pamiętaj, że gdyby coś się działo, to ja zawsze chętnie pomogę. Wstałam i skierowałam się w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Nie ma sprawy - powiedziała cały czas mając na twarzy stopniowo zmniejszający się uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Weszłam do domu i po chwili wahania zaczęłam szukać Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Na parterze siedziała tylko Pinkie, która bawiła się babeczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Podeszłam do niej powoli. - Witaj Pinkie. Możesz mi powiedzieć gdzie jest Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Do góry - powiedziała z uśmiechem nie odwracając wzroku od babeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Znaczy... Poszła na piętro, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - To właśnie powiedziałam głuptasku - powiedziała z rozbawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - No tak... Racja... To ja... Eee... Pójdę do niej. Chyba, że chcesz porozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Właściwie to chciałabym. Jeśli to nie problem oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Usiadłam obok niej. - Oczywiście, że nie. Słucham, o co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Pinkie zaczęła się zastanawiać. - Ano tak! Miałam ci podziękować za wszystko. Za przywrócenie wiary w ludzi i pierwszy pocałunek - powiedziała przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Przywrócenie... Wiary? Ja sama straciłam wiarę w ludzi... Poza tym... Już nie jestem człowiekiem, tylko kucykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Ale sama wiesz co sądziłam o tobie. Nienawidziłam się za to kim byłaś, a nawet cię nie znałam. To mi dało do zrozumienia, że nie wszyscy ludzie są tacy jak się dowiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Nie, nie wszyscy... Ale co do większości to masz niestety rację... Nawet nie wiesz jak bardzo mnie cieszy, że mam to za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Ja też się ciesze. Przez to wszystko zapomniałam, że ja powinnam uszczęśliwiać kucyki, a nie zasmucać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Pinkie... Jeśli chcesz mnie uszczęśliwić... To zapomnij o tym, dobrze? I jeszcze jedno... Potrzebne mi nowe zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 - Zdjęcie? A po co ci zdjęcie? - zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 - Zdjęcia, które dostałam na imprezie powitalnej, pamiętasz? Twoje... Twojego już nie mam, potrzebne mi nowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 - To jest to co we mnie rzuciłaś? Niestety nie mam go, lecz potem mogę ci dać inne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 - Tak, byłabym bardzo zadowolona. Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts