Wizio Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 - Coś jeszcze byś chciała? - zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 - Hmm... No nie wiem... Przytulisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - Oczywiście! - krzyknęła z radością po czym podbiegła, pocałowała cię w polik i przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Też ją mocno przytuliłam. - Dziękuję. Od razu mi lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - Mi też - powiedziała z uśmiechem ponownie całując cie w polik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Też ją pocałowałam w policzek. - Ale już wystarczy. Chcę porozmawiać z Twilight. Wrócimy do tego później, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 - Oczywiście - powiedziała siadając ponownie na kanapie. Znowu zaczęła sobie podrzucać babeczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Więc... Na razie. Ruszyłam w kierunku schodów, a następnie weszłam nimi na górę i zaczęłam rozglądać się za Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Szłaś przez korytarz rozglądając się po pokojach. W jednym z nich siedziała Twilight i czytała jakąś książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Weszłam powoli do środka. - Umm... Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Twilight niemal natychmiast zamknęła książkę i odwróciła ją okładką do dołu. - W-Witaj Marino. Ale mnie przestraszyłaś - powiedziała z nerwowym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Ojej... Przepraszam, nie chciałam cię wystraszyć... Co czytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 - Nic takiego - odpowiedziała z nerwowym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Aha... Skoro to nic takiego, to chyba możesz mi podać tytuł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 - N-No nie wiem. Ch-chyba wolę j-jednak zatrzymać to dla siebie - odpowiedziała nerwowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Podeszłam bliżej. - No daj spokój... Przecież możesz mi zaufać. Obiecuję, że nikomu nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 - W-wole jednak n-nie - na jej twarzy pojawił się lekki rumieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Magią zabrałam jej książkę i spojrzałam na okładkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Okładka kompletnie cię zaszokowała. Była to książka napisana przez ludzi, a dokładnie nosiła nazwę "Romeo i Julia". - Z-zostaw to - powiedziała z mieszaniną złości i zawstydzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Oddałam jej książkę. - Ale... S-skąd to masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - M-Mam swoje sposoby - odpowiedziała jednocześnie z dumą i zawahaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Usiadłam obok niej. - Rozumiem. Ale... To dobra książka. Nie rozumiem dlaczego nie chciałaś mi jej pokazać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - No bo... ona nie jest Equestriańska tylko wasza. Miałabym wyrzuty sumienia gdybym ci ją pokazała bo wiem, że ci przypomina to miejsce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Och... Ja... Dziękuję. To takie... Miłe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - To... mogę ją? - zapytała z lekkim rumieńcem. - Chciałabym ją przeczytać. Jestem ciekawa jak się kończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts