Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Tak, proszę. Położyłam książkę przy niej. - Chciałam porozmawiać, ale... Wrócę później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Nie ma sprawy. Jak już tu jesteś to możemy porozmawiać - powiedziała magią odkładając książkę na łóżko bez materacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Nie, to naprawdę nie jest takie pilne... Czytaj dalej, wiem jak to lubisz. Ja poczekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Kochana nie. Narobiłaś mi ciekawości, więc teraz ją musisz zaspokoić - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Dobrze... Ja... Umm... Chciałam wiedzieć... D-dlaczego to zrobiłaś... W-wczoraj w... Szafie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Twilight chwile milczała. - Ja... chyba cię... sama wiesz... - zarumieniła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Umm... J-ja... Nie w-wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Twilight wzdycha i w milczeniu wpatruje się w ciebie. - J-ja... cię... - zawahała się. - kocham... - udało jej się wypowiedzieć przez ciężki oddech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Och... J-ja... N-nie wiem co... P-powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Twilight tylko siedziała w milczeniu z lekkim uśmieszkiem i rumieńcem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Usiadłam obok niej i niepewnie pocałowałam ją w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Ona się zarumieniła po czym przytuliła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Też ją przytuliłam. Nie wiedziałam co powiedzieć, więc milczałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Twilight szepnęła ci do ucha. - Czy... mogę to zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Nie byłam pewna o czym mówi, ale też szepnęłam. - Możesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Twilight wypuściła cię z uścisku po czym popatrzyła ci w oczy i delikatnie przyłożyła swoje usta do twoich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Zamknęłam oczy i pocałowałam tak namiętnie, jak tylko mogłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - I j-jak? - zapytała Twilight przerywając pocałunek po chwili. Była cała zarumieniona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Uśmiechnęłam się, mrużąc jednocześnie oczy i w odpowiedzi znów ją pocałowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Odwzajemniła twój pocałunek i tkwiłyście tak złączone ze sobą. Po chwili w drzwiach stanęła Applejack, która widząc was uroniła kilka łez i pobiegła w stronę schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Gdy weszła Applejack szybko odskoczyłam od Twilight, a gdy uciekła wciąż stałam w miejscu nie wiedząc co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Twilight wzruszyła ramionami jakby nie wiedziała co się właśnie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 - Eee... Może... Dokończymy naszą... Rozmowę... Później? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Dobrze. To ja wrócę do książki - powiedziała z uśmiechem otwierając książkę magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 - Więc... Miłej lektury. Wyszłam z pokoju i zaczęłam szukać Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts