Wizio Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 W domu jej nie było. Do przeszukania została ci stodoła oraz Sad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Wyszłam z domu i skierowałam się w stronę stodoły, ale po kilku krokach przystanęłam. Po chwili zastanowienia odwróciłam się i pogalopowałam tam, gdzie razem oglądałyśmy zachód słońca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Czym prędzej biegniesz do miejsca, gdzie zawsze oglądacie zachód słońca. Gdy dobiegłaś tam zdyszana zauważyłaś Applejack, która tam leżała i wpatrywała się przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zatrzymałam się kawałek od niej, a gdy mój oddech się uspokoił, podeszłam bliżej. - Applejack... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Zostaw mnie... - powiedziała przez łzy w oczach. - Chce być sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Applejack... Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Nic... zostaw mnie... Proszę - powiedziała, a łzy kapały jej na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 (Na ziemię, bo na dworze jesteśmy.) - Applejack... Proszę... Powiedz mi... Nie chcę, żebyś była smutna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 < Cholera... ja to mam sklerozę... > - Zostaw mnie! - krzyknęła odwracając się w twoją stronę. - Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Dobrze... Jeśli tego chcesz... To pójdę. Odwróciłam się i odeszłam, nie wróciłam jednak do domu, tylko skierowałam się w stronę Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Applejack patrzyła na ciebie po czym schowała głowę w kopyta i zaczęła szlochać. Ty natomiast wyruszyłaś do Ponyville. *** Już po chwili byłaś w samym centrum tego miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Przez jakiś czas zastanawiałam się co ze sobą zrobić. Twilight, Applejack i Pinkie były na farmie, a Rainbow jeszcze nie wróciła. Po chwili wahania postanowiłam odwiedzić Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Tak jak pomyślałaś udałaś się do butiku Rarity przed którym byłaś już po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Przez chwilę wahałam się, w końcu jednak weszłam do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Jak zawsze zabrzmiał dzwonek, który przywołał krawcową. Widząc ciebie uśmiechnęła się. - Witaj kochana! Twoja sukienka jest juz gotowa! - krzyknęła z ekscytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Uśmiechnęłam się mimo, że wcale nie było mi wesoło. - Witaj Rarity. Umm... Wygląda na to, że... Przyszłam w dobrym momencie... Mogę ją zobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Oczywiście. Proszę za mną - powiedziała z uśmiechem wchodząc do swojego twórczego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Bez słowa ruszyłam za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Weszłyście razem do pokoju. Twoim oczom ukazała się piękna niebieska sukienka, która miała liczne falbany oraz kamienie szlachetne. - I jak? Podoba się? - zapytała z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Przez chwilę nie byłam w stanie się odezwać, ale w końcu mi się udało. - Och... Ona... Eee... Jest... Umm... Brak mi słów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - No? - zapytała podekscytowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Jest... Wspaniała. Cudowna! Dziękuję. Podeszłam do niej szybko i mocno ją przytuliłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Spokojnie Marino - powiedziała z uśmiechem przerywając uścisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Uśmiechnęłam się szeroko puszczając ją. - Czy... Mogę ją przymierzyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Ależ oczywiście. Dla ciebie ją zrobiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts