Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Och, no tak... Jaka ja jestem niemądra... A mogłabyś... Umm... Pomóc mi ją założyć? Poczułam się trochę głupio. Nawet nie umiałam sama się ubrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - No cóż... Dobrze - powiedziała zasłaniając magią okna i powoli biorąc sukienkę. - Spróbuj ustać chwilę na dwóch kopytach jeśli możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Po kilku próbach udało mi się stanąć na tylnych kopytach, choć utrzymanie równowagi okazało się trudniejsze, niż sądziłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dobrze, tak stój - powiedziała Rarity powoli zakładając ci suknię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Stałam chwiejnie, ze wszystkich sił starając się nie przewrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Po chwili sukienka była już założona, lecz na ostatniej fazie poprawek straciłaś równowagę i upadłaś prosto na Rarity, która zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Ojej... Przepraszam... Nic ci nie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Skądże - powiedziała ustając i otrzepując się. - Wypadki się zdarzają, a to nic groźnego nie było - uśmiechnęła się dokładnie ci się przyglądając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Uśmiechnęłam się niepewnie. - To dobrze... A... Jak wyglądam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Przepięknie! - krzyknęła swoim cudnym głosem pełnym ekscytacji i dumy. Na jej buzi widniał uśmiech, który mówił sam za siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Uśmiechnęłam się szerzej. - Dziękuję. Mogłabym się przejrzeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Ależ oczywiście kochana. Poczekaj tu, a ja pójdę po jakieś większe lustro - powiedziała po czym spokojnym krokiem wyszła z pokoju. Wróciła po około minucia pchając sporych rozmiarów lustro. - No zobacz jak wyglądasz - powiedziała z kolejną porcją ekscytacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Przyjrzałam się w lustrze z szerokim uśmiechem. - Ojej... Nawet nie sądziłam, że mogę tak wspaniale wyglądać. Jak mogę się odwdzięczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Wystarczy mi twoja wdzięczność i radość z nowej sukienki - powiedziała pewnym głosem nie mogąc powstrzymać kolejnego uśmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Ależ ja naprawdę chciałabym się jakoś odwdzięczyć. Chociaż jakąkolwiek drobnostkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nie musisz. Dla mnie ważne jest to aby ci się podobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nawet nie wiesz jak mi się podoba. Ponownie ją przytuliłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Tym razem Rarity po prostu odwzajemniła twój gest i uśmiechnęła się przy tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wciąż ją tuliłam i powiedziałam cicho. - Nie mogłabym wyobrazić sobie nic lepszego... Dziękuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nie ma problemu kochana - odszeptała dalej trzymając cię w uścisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Nadal ją tuliłam, ale nie wiedziałam co jeszcze mogę powiedzieć, więc milczałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Chciałabyś porozmawiać o czymś jeszcze? - powiedziała nie przestając cię tulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Puściłam ją. - Ja... Bardzo chętnie bym porozmawiała, ale nie wiem o czym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - A zdarzyło się ostatnio coś ciekawego, wartego uwagi lub nie codziennego? BO z tego co wiem to nocują u was Twilight i Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ponownie przyjrzałam się w lustrze. - Tak... Nocują. Nie mogę się doczekać, aż mnie zobaczą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts