Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Hmm... - zaczęła się zastanawiać. - Jeśli jesteście tam wszystkie to i ja się do was dołączę - dodała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Wspaniale. Może... Pójdę do Fluttershy i ją też zaproszę. Ale... Pomożesz mi to najpierw zdjąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Oczywiście, tylko się odwróć bo muszę porozpinać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dobrze... Zrobiłam tak, jak prosiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Na początku poczułaś łaskotanie, a potem drobną krępacje, gdy Rarity odpinała sukienkę w różnych miejscach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Starałam się stać nieruchomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Po chwili sukienka była już z ciebie zdjęta i ponownie nałożona na manekin. - TO jak kochana? Idziemy po Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Och... Ja... Myślałam, że pójdę sama... Ale jeśli chcesz iść ze mną, to nie mam nic przeciwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Jeśli chcesz to możesz iść sama, a ja pójdę już na farmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ależ nie, będę bardzo szczęśliwa, jeśli pójdziesz ze mną. Po prostu... Nie spodziewałam się tego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Rarity się uśmiechnęła po czym wyszła z pokoju. - To jak idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ruszyłam za nią. - Możemy iść teraz, chyba, że masz coś jeszcze do zrobienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie. Możemy iść - powiedziała opuszczając swój butik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wyszłam razem z nią. - Więc... Umm... Ładna pogoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie jest zła - powiedziała z uśmiechem. - Przynajmniej się nie pomoczę - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Tak... Też nie przepadam za deszczem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - On jest taki... mokry. Niszy moją piękną fryzurę - powiedziała oburzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Zachichotałam cicho. - No... W końcu woda jest mokra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 < Co ty nie powiesz? > - No jest, jest. *** PO chwili byłyście już u Fluttershy. Była akurat na dworze i zbierała się po pikniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 ( That was joke. ) Poczekałam, aż znajdziemy się bliżej i dopiero się odezwałam. - Dzień dobry, Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - W-Witaj Marino - powiedziała z uśmiechem. - Co was tutaj sprowadza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Chciałyśmy odwiedzić przyjaciółkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - No i zaprosić cię na noc lub dwie do Applejack - dodała Rarity z uśmiechem. - M-mnie? Do A-Applejack? - Tak - skwitowała. Fluttershy chwilę się zastanowiła. - No dobrze - powiedziała z uśmiechem zostawiając przybory w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Czekałam aż Fluttershy będzie gotowa do drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Po chwili już wszystkie wyruszyłyście do Akrów słodkich jabłek. *** Po jakimś, niedługim czasie byłyście już na miejscu. Gdy weszłyście do środka Applejack dalej nie było, a Pinkie piekła babeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts