Posealor zwany Pose Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - No... One... Umm... Czytają książkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - To chyba nie masz się czego bać - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Też się lekko uśmiechnęłam, ale nic nie powiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Nie przejmuj się tym - pocałowała cię w polik po czym wróciła do zajęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dzięki. Może... Umm... Pomóc ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Nie trzeba, ale dziękuje, że zapytałaś - uśmiecha się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - To może... Umm... Nie wiem. Daj mi jakieś zajęcie, bo nie wiem co zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Wiem. Baw się dobrze i bądź szczęśliwa - powiedziała przekonującym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - No... Okej. Uśmiechnęłam się, ale nadal siedziałam w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Applejack nie zwracała już na ciebie uwagi tylko wykładała babeczki na talerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Przez kilka chwil obserwowałam przyjaciółkę, po czym wstałam i poszłam do Fluttershy i Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Podeszłaś do dwóch przyjaciółek, lecz nie zwróciły na ciebie uwagi. Były zajęte plotkowaniem o... właściwie wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Stanęłam obok nich, przysłuchując się i próbując wejść w temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - ... ano mój Angel trochę ostatnio rozrabia, a nawet jeśli twój Gummy jest tylko małym i głupiutkim krokodylkiem to dobrze sobie z nim radzisz - powiedziała Fluttershy w stronę Pinkie. - Gummy właściwie nic nie robi poza chodzeniem z kąta w kąt i gryzieniu czego popadnie, chodź nie ma on zębów - uśmiechnęła się Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Niestety, w tym temacie nie miałam nic do powiedzenia, więc wciąż milczałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Po jeszcze krótkiej rozmowie obie klacze odwróciły się i popatrzyły na ciebie. Nic nie mówiły tylko się patrzyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Popatrzyłam najpierw na Fluttershy, a potem na Pinkie. Odezwałam się dopiero po kilku chwilach ciszy. - Umm... Ja... M-mam sobie p-pójść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - Nie - odpowiedziały na raz z uśmieszkiem. - Po prostu nic nie mówisz i... myślałam, iż nie chcesz rozmawiać - dodała ciszej Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Ou... Przepraszam... M-myślałam, że wam... Przeszkadzam... Ja... Eee... Nie wiem co powiedzieć... To wszystko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - Jak chcesz to możesz słuchać. Nie przeszkadzasz nam - powiedziała Pinkie jak zawsze z wielkim uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Dziękuję. Ja... Nie wiem co mam ze sobą zrobić... Czuję się taka... Umm... Nie wiem... Niepotrzebna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Dlaczego tak myślisz? Potrzebujemy cię, gdyż jesteś naszą przyjaciółką, a przyjaciółki się zawsze trzymają razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - Tak, wiem... Ale... Mi chodzi o to, że... Umm... Sama nie wiem... Chyba... Brakuje mi jakiegoś... Konkretnego zajęcia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Cóż... ja nie jestem dobra w wymyślaniu zabaw - powiedziała cicho Fluttershy jakby czuła się winna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Przez chwilę przyglądałam się Fluttershy, po czym spojrzałam bezradnie na Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts