arameje Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Więc ta zabawa polega na tym aby pokazać, przedstawić, opisać jak wyglądała by osoba powyżej jako kucyk (jeśli taka zabawa istnieje proszę wywalić tą zabawę do kosza). a oto przykład: A.- no ta osoba wyglądała by jako kucyk bla bla bla.... B.- ta osoba według mnie jako kucyk wyglądała by tak: więc można opisać lub pokazać obrazek jak dana osoba wygląda jako kucyk a no tak więc pierwsza osoba przedstawia mnie:pinkie2: więc miłej zabawy !!! a zapomniałbym macie link do kreatora kucyków aby móc zrobić jakąś osobe w ciele kuca>>KLIK<< Link do komentarza
lurasidone Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 arameje...hmm...ciemnobrązowa krótka grzywa, sierść trochę jaśniejsza. Na głowie kapelusz. Link do komentarza
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Szaro granatowy kucyk ziemny i odrobinę ciemniejsza średniej długości grzywa. Link do komentarza
arameje Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 myślę że byś wyglądał tak! Link do komentarza
Wizio Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Nawet mi ten wygląd przez myśl nie przeszedł Hmm ziemniak z krótką grzywą o kolorze szarym, kolor sierści taki czekoladowy, a jako CM jakaś aktówka. Link do komentarza
Insomnia Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 biały pegaz z czerwonymi skrzydłami , krótka potargana czarna grzywa. Link do komentarza
arameje Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 yay zabawa się rozkręca więc według mnie jako kucyk Stefani wyglądała by tak! Link do komentarza
Gypsy Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Różowo grzywa klacz, o szarej, kamiennej sierści. I fioletowych oczach. Wiem że mógłbym zrobić zdjęcie, ale o tej godzinie na to nie liczcie Link do komentarza
lurasidone Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Jasnoniebieski ogier o zielonej grzywie przetykanej czarnymi pasemkami. Link do komentarza
arameje Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Bellamina? raczej coś takiego Link do komentarza
lurasidone Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Sierść biała, jedno oko jasnozielone, drugie żółte, czarna grzywa z tęczowymi pasemkami. Link do komentarza
arameje Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 szarawa sierść, pegaz, średnio długa grzywa koloru białego Link do komentarza
lurasidone Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ładna, wysoka klacz. Kremowa sierść i długa, jasnoróżowa grzywa, z dużą kokardą. Link do komentarza
Pisklakozaur Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Uśmiechnięta klacz o turkusowym kolorze ciała, jasno-zielonymi dużymi oczyma. Jej długie błękitne włosy z białymi smugami, skręcające się na końcach. Link do komentarza
lurasidone Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Taki jak w avku ^^ Piksele jako Cutie Mark Link do komentarza
Unbridle Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Hmm... Liliowy kucyk o błyszczącej grzywie, która ma kolor fioletowy. Grzywa jest długa, z jednym warkoczykiem, a reszta grzywy jest rozpuszczona. Link do komentarza
Pisklakozaur Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Taki jak w avku ^^ Piksele jako Cutie Mark Tylko że to jest ona ^^ Konkretnie moje OC (Syntax Error) Leeth- jasno-szara klacz z żółtymi włosami splecionymi w 2 warkocze z różowymi kokardami. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Mały kucyk - bo "pisklak" Jako jeden z nielicznych przedstawicieli kucyków mięsożernych. Ubarwienie ułatwia krycie się w cieniu. Ci co przeżyli mówili o świecących oczach... - bo "zaur" co kojarzy się z dinozaurem, a to velociraptorem Link do komentarza
Fenio Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Link niedział mi. Niebieski pegaz ogon i włosy brązowe i dość długie. Link do komentarza
Recommended Posts