Turoń Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 znam ten ból, ale gdy czas się znajdzie warto poeksperymentować ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 ZA 5...,4...,3...,2...,1...,0...WYBUCH PRZECUDOWNOŚCI! Bożesz, ale to jest przecudowne, O MÓJ BOŻE, O MÓJ BOŻE, O MÓJ BOŻE!!! (ale spam:flutterblush:) Nie mam żadnych zastrzeżeń! (a zwykle się czepiam, z tą moją wrodzoną schizą.xd) No cudowne, cudowne, cudowne i przecudowne! Mmm... Mogę zamówić u Ciebie requestr? *u* No ale na prawdę, przecudowne. *.* Ślicznie cieniujesz, świetnie wszystkie kucyki ujmujesz. *.* (Tiaaa, na widok takich jak Ty od razu mam wenę.xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Kurcze... ale mi nasłodziłaś dziekuję ślicznie co do zamówień, to za jakiś czas będę przyjmował, tylko muszę sie uporać z pewnymi sprawami ktore mi nie daja spokoju. Aha, i raczej byłyby to tylko ołówkowe rysunki. btw, niedlugo wrzuce taki bardziej staranny rysunek robiony na A4, tylko dokończyć muszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Kurcze... ale mi nasłodziłaś dziekuję ślicznie co do zamówień, to za jakiś czas będę przyjmował, tylko muszę sie uporać z pewnymi sprawami ktore mi nie daja spokoju. Aha, i raczej byłyby to tylko ołówkowe rysunki. btw, niedlugo wrzuce taki bardziej staranny rysunek robiony na A4, tylko dokończyć muszę Jeżeli to było do mnie, to nie ma sprawy, jeżeli coś mi się bardzo podoba, to próbuję to jak najbardziej przekazać w poście. Trudno, poczeka się. ;> Nie jarze tych całych A3, A4, A5, A coś tam, ważne jest to, jaka precyzja i wkład pracy został włożony w tą prace. ;3 Tylko nienawidzę jak na jakimś papierze, najczęściej z tyłu bloku(taka tektura, zwykle brązowa) rysunkowego/technicznego jest wykonywany jakikolwiek rysunek, czy to zwykły szkic, a może pokolorowany lub namalowany. Najchętniej bym podarła, nawet jeżeli to byłby rysunek Księdza. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jeżeli to było do mnie' date=' to nie ma sprawy, jeżeli coś mi się bardzo podoba, to próbuję to jak najbardziej przekazać w poście.[/quote'] Tak do ciebie Spoko, spodobał mi się twój post XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Parowka . Swietne rysunki, ale parowka najlepsza. /Jestem z tableta, jak cos. Nie mam polskich znakow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jak zwykle świetne i tak duuużo AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 w takim razie... specjalnie dla ciebie xD Dlaczego tak bardzo wszyscy lubią mnie wkurzać, co? Ojj zuy, zuy .__. Skoro lubisz rysować na tekturce z najgorszych cośków, to proszę .__. REWOLUSZION od Ciebie. o,O PODRĘ, PODRĘĘĘ! Podpytam się Raindrops gdzie mieszkasz *u*. xd Aaa, jeszcze coś takiego wrzucę, zaczęło się od kilku szybkich kuców a skończyło na zapchaniu całej kartki W tej leżącej AJ to się normalnie zakochałem <3 Na serio? Targanie 'paruwy'? xd Widziałeś jakiegoś białego Mudżynka? Ja ich ciągle spotykam. xd No przyznam, że rysunek pomysłowy. ^^ I cudowny, ale o tym wiesz. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ja powiem tylko, że dopracowałeś parę, co cieszy Taaa... Czarny murzyn... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 O matko i córko i wszyscy święci, wszechwładna Celestio i ciapowata Derpy! Jeszcze w życiu swym nie widziałam tak wspaniałych kucyków *.* Tyle w temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 One są przepięknocudownofajnoślicznozajedwabistofajowo20%coolerowe ! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 O matko i córko i wszyscy święci, wszechwładna Celestio i ciapowata Derpy! Jeszcze w życiu swym nie widziałam tak wspaniałych kucyków *.* Tyle w temacie. Ej! Ciapowata Derpy, wcale nie jest ciapowata. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 A można prosić kolor, śliczne rysunki i ta miękka kreseczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 fajne tyle szkiców wykonanych bardzo ciekawym stylem ^^ takie wyczucie i fajny sposób cieniowania ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Tak jak dzisiaj rozmawialiśmy... Zacznij robić requesty, żeby się nie nudzić na lekcjach, kiedy ja przygotowuję się do matury... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dzięki za liczne odpowiedzi Parowka . Swietne rysunki, ale parowka najlepsza. paruwka rządzi! xD Jak zwykle świetne i tak duuużo AJ U mnie zawsze będzie dużo AJ ^^ Dlaczego tak bardzo wszyscy lubią mnie wkurzać, co? Ojj zuy, zuy .__. Skoro lubisz rysować na tekturce z najgorszych cośków, to proszę .__. REWOLUSZION od Ciebie. o,O PODRĘ, PODRĘĘĘ! Podpytam się Raindrops gdzie mieszkasz *u*. xd No widzisz? Jaki ja wredny jestem:TaTds: Nie no, tak na poważnie to tekturka jest fuuu:lyra4: Na serio? Targanie 'paruwy'? xd Widziałeś jakiegoś białego Mudżynka? Ja ich ciągle spotykam. xd No przyznam, że rysunek pomysłowy. ^^ I cudowny, ale o tym wiesz. xd Na serio, targanie paruwy <3 Biali Murzyni? Pewnie, że widziałem, w Krakowie trochę ich jest, nawet i czarni są O matko i córko i wszyscy święci' date=' wszechwładna Celestio i ciapowata Derpy! Jeszcze w życiu swym nie widziałam tak wspaniałych kucyków *.* Tyle w temacie.[/quote'] yay... Jak zmienisz zdanie to mi nie mów. Utrzymuj mnie w błogiej nieświadomości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dzięki za liczne odpowiedzi Parowka . Swietne rysunki, ale parowka najlepsza. paruwka rządzi! xD Jak zwykle świetne i tak duuużo AJ U mnie zawsze będzie dużo AJ ^^ Dlaczego tak bardzo wszyscy lubią mnie wkurzać, co? Ojj zuy, zuy .__. Skoro lubisz rysować na tekturce z najgorszych cośków, to proszę .__. REWOLUSZION od Ciebie. o,O PODRĘ, PODRĘĘĘ! Podpytam się Raindrops gdzie mieszkasz *u*. xd No widzisz? Jaki ja wredny jestem:TaTds: Nie no, tak na poważnie to tekturka jest fuuu:lyra4: Na serio? Targanie 'paruwy'? xd Widziałeś jakiegoś białego Mudżynka? Ja ich ciągle spotykam. xd No przyznam, że rysunek pomysłowy. ^^ I cudowny, ale o tym wiesz. xd Na serio, targanie paruwy <3 Biali Murzyni? Pewnie, że widziałem, w Krakowie trochę ich jest, nawet i czarni są O matko i córko i wszyscy święci' date=' wszechwładna Celestio i ciapowata Derpy! Jeszcze w życiu swym nie widziałam tak wspaniałych kucyków *.* Tyle w temacie.[/quote'] yay, dziękuję... Tylko jak zmienisz zdanie to mi nie mów. Utrzymuj mnie w błogiej nieświadomości xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Cudne są! :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ta Nufcia jest przeurocza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Miałeś mi coś narysować. Powiedziałeś, że nie domyślę się co to jest, a ja próbowałem zgadnąć i nie zgadłem Więc co to miało być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Mhm, ja mam rację, zawsze. Bo jestę aniołę-bogę. No prawie zawsze mam racje. Łał Ale to jest przecudobiste. Zresztą, mogłeś się tej odpowiedzi spodziewać. Ooeeammuumm...Czemu jedna z kucynkuf nie ma CM'a? Rysunki długopisem, albo czymś do niego podobnym W twojej ręce długopis albo coś do niego podobnym, to coś, do robienia dzieła sztuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Cudne są! :O Dzięki Ta Nufcia jest przeurocza! no pewnie, że jest niestety jej ulubiona drużyna nie zdaje sobie z tego sprawy i jej nie rozpieszcza xD Miałeś mi coś narysować. Powiedziałeś, że nie domyślę się co to jest, a ja próbowałem zgadnąć i nie zgadłem Więc co to miało być? Po pierwsze, to nie miało być dla ciebie Po drugie nie miałem czasu tego ruszyć od kiedy ci o tym mówiłem, więc jeszcze poczekasz zanim się dowiesz Łał Ale to jest przecudobiste. Zresztą, mogłeś się tej odpowiedzi spodziewać. Ooeeammuumm...Czemu jedna z kucynkuf nie ma CM'a? Rysunki długopisem, albo czymś do niego podobnym W twojej ręce długopis albo coś do niego podobnym, to coś, do robienia dzieła sztuki. Dzięki kucynki nie mają CM'ów bo mi się nie chce ich wymyślać ^^ Co do długopisów, uwielbiam nimi rysować zwłaszcza takimi cieniutko piszącymi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Bardzo mi się podoba C: Tylko wydaje mi się że głowy są trochę za...okrągłe... Ale Zatwierdzam to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Weź mi narysuj Sebcia. xd (z Kuroshitsuji.) W formie człowiekaaaaa(mangi), bo jest demoonem w formie człowiekaa(mangowego. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Weź mi narysuj Sebcia. xd (z Kuroshitsuji.) W formie człowiekaaaaa(mangi), bo jest demoonem w formie człowiekaa(mangowego. ) Yay Sebcio~♥ Z Cielem~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts