Dżuma Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 piękne oczy :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Bardzo mi się podoba C: Tylko wydaje mi się że głowy są trochę za...okrągłe... Ale Zatwierdzam to Dzięki piękne oczy :O Dziękuję Weź mi narysuj Sebcia. xd (z Kuroshitsuji.) W formie człowiekaaaaa(mangi), bo jest demoonem w formie człowiekaa(mangowego. ) kuroSHITsuji? xD Tak się składa, że nie znoszę mangi, narysowałem coś takiego pierwszy i ostatni raz. Ciesz się W spojlerze żeby mi nie szpeciło tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Weź mi narysuj Sebcia. xd (z Kuroshitsuji.) W formie człowiekaaaaa(mangi), bo jest demoonem w formie człowiekaa(mangowego. ) kuroSHITsuji? xD Tak się składa, że nie znoszę mangi, narysowałem coś takiego pierwszy i ostatni raz. Ciesz się W spojlerze żeby mi nie szpeciło tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 SEEEEEEEEEEEEEBAASTIAAN!!! Nie miej pretensji, że tak jest demon/lokaj (shitsuji) w tamtym języku. Czasami myślę, że jest wiele takich osób, które nie wiedzą, co tracą... Ich wybór. Nie lubisz mangi? To anime pewnie uwielbiasz. Sebcio w twoim wykonaniu jest przepiękny. *.* Nie brzydzi twojego tematu, ale się z nim nie zgadza, ponieważ to raczej jest kucykowy wątek. Pozwolę sobie tak przyjąć twoje napisane słowa. xD I wiesz, bardzo się cieszę(i dziękuję.), że to narysowałeś. ^^ Oraz zgadzam się z Mrs.Octavią, co prawda nie obleję cię herbatą... Ale czymś podobnym. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Oraz zgadzam się z Mrs.Octavią, co prawda nie obleję cię herbatą... Ale czymś podobnym. xd mam jeszcze kawe~ xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 mam jeszcze kawe~ xd Ja mam deszcz ... obleję go deszczem! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Zasoby masz wspaniałe. (cóż, ja też mam kawę - zbożową, owsianą(tak, mój wymysł xd) ale herbaty nie lubię, no chyba że mrożoną.xd) Ale kawę jest bardzo źle marnować.xd Tyle można z nią zrobić! Wymieszać z mlekiem, keczupem, solą, owsianką, płatkami, cukrem... Ciekawe, jaki smak uzyskam. xd Ale za kłamstwo ukarać..., jakby się zastanowić... Jest całkiem dobra, ale zostawia słabe plamy. xD Wolę mój specjał. Zrobiony przeze mnie, ale produkty są kupione w sklepie, albo znalezione w zakamarkach domu, w którym mieszkam. Jednak lubię mieszać coś z czymś, ale broń Boże nie jestem tak jak 'anioł' z Kuro który/a połączył/a Ciela matkę i ojca w jedność. Między innymi matkę Ciela i jego ojca. :|: Ale się rozpisałam, i to jeszcze (nie) na temat. xD Chyba założę taki temat...xd @up: Deszcz, kawa, herbata, mój wymysł, śnieg... Przezajesuperfajnaczaderska mieszanka wyszła. *u* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 lol, co tu się dzieje Nie lubisz mangi? To anime pewnie uwielbiasz. Już dawno po świętach, ale zapomniałem to tutaj wrzucić Nufcia dla Dolara jej kolejne wcielenie i jakaś taka siedząca Japkowa długopis <3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Japka i paruwki. Rysujesz requesty, czy nie rysujesz requestów? Kocham tą Applejack. I twój długopis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Rysujesz requesty' date=' czy nie rysujesz requestów?[/quote'] Mogę narysować dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 To ja poproszę moją OC, jeśli mogę. Tu jej wygląd: 1 2 3 I znaczek Nie sprawi ci to chyba problemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Jakby Ci kiedyś się chciało to możesz narysować Turonia, w wersji Tobie wygodnej^^ Ważne tylko by miał rogi,bródkę i dzwoneczek , oraz by był w Twoim stylu^^ Turoń to jakby co to zwierze co chodzi z kolędnikami, kilka ale mało jest na google grafice,ewentualnie na moim dA www.turonie.deviantart.com ^^ Możemy też zrobić art trade, czy jak to się zwie, że Ty Mi robisz obrazek a Ja się odwdzięczam tym samym^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Swahili, Nie ma problemu Masz może jakieś życzenia co do pozy? albo miny? Turoń, narysuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Swahili, Nie ma problemu Masz może jakieś życzenia co do pozy? albo miny? To już należy do ciebie. Narysuj tak, jak ci się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Okej ^^ Jak będę miał chwilkę to ją narysuję W najgorszym wypadku w czwartek ją dostaniesz, ale myślę że i tak zdążę wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Mogę poprosić o requesta? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 hmm, w porządku tylko byle byl to kuc ^^ : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Jakież to piękne jajko. Zjem je, ale na to chyba już za późno. Trudno.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 ano właśnie, co się stało z tym jajkiem? zostało ZJEDZONE? Czy moze to wydmuszka i zostanie na za-rok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Oczywiście, że nie zostało zjedzone. Zachowam je sobie jeszcze na wiele lat xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 hmm, w porządku tylko byle byl to kuc ^^ : D Dobrze,dobrze ^^ Czyli crossovery moga być > To ja proszę o moje OC Golden Fly http://golden-fly.deviantart.com/art/Golden-Fly-Reference-345506253 i Hungary http://golden-fly.deviantart.com/art/PruHun-363703954?q=gallery%3Agolden-fly%2F37733263&qo=4 i http://golden-fly.deviantart.com/art/Sweet-fragrance-of-flowers-364052569?q=gallery%3Agolden-fly%2F37733263&qo=2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 No wreszcie! Wreszcie zacząłeś przyjmować requesty! Jestem z Ciebie dumny xD (muszę sobie nabić trochę postów, bo mnie dręczysz co chwila, że masz więcej ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Tak, zacząłem... tuż przed maturą nie mam co robić, no nie? Jestem z Ciebie dumny xD hahah (muszę sobie nabić trochę postów' date=' bo mnie dręczysz co chwila, że masz więcej )[/quote'] nieprawda, wcale cię nie dręczę Ocek Swahili, udało mi się dość szybko to narysować Mam nadzieję że Ci się spodoba Ok, niedługo się za to zabiorę Za turonia też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Dziękuję, jest taka kochana. Dzięki jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Dziękuję' date=' jest taka kochana. Dzięki jeszcze raz. [/quote'] Nie ma za co Dzisiaj w szkole udało mi się narysować 2 turonie oraz OC Mrs.Octavii - Golden Fly ja i kredki... sam w to nie wierzę xD Niedługo narysuję też tą Hungary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts