Szarik181 Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Słyszałaś o Sombrze (chyba tak to się omnienia) Tak, słyszałam o nim od Szarika, że jest niebezpiecznym kucem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jakie lubisz rośliny (oprócz róż)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jakie lubisz rośliny (oprócz róż)? Oprócz róż lubię także storczyki, tulipany, astery alpejskie oraz fuksje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Masz zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Masz zwierzaka? Niestety nie posiadam żadnego zwierzaka, Ale gdybym chciała posiadać zwierzę w domu to najlepiej było, gdyby to był kot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Można dopisać się na listę twoich fanów? Masz ładne oczy, wiedziałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Można dopisać się na listę twoich fanów? Masz ładne oczy, wiedziałaś? -Jasne, że tak, Szarik. -O co kaman? -Mógłbyś dopisać ją na listę? -Się robi. -Dziękuję bardzo, wiedziałam o tym zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 1.Czy mogę być na liście twoich fanów? 2.Lubisz truskawki? 3.Strzelałaś kiedys z karabinu? 4.Ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 1.Czy mogę być na liście twoich fanów? 2.Lubisz truskawki? 3.Strzelałaś kiedys z karabinu? 4.Ile masz lat? 1. Oczywiście, zaraz Szarik się tym zajmie. 2. No jasne, że tak. To jedne z moich ulubionych owoców. 3. Nie, nigdy nie strzelałam. 4. Jestem w wieku Mane6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Czy jeśli miałabyś coś zmienić w swoim świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Witamy Rose oraz Szariku - Skoro wy nas odwiedzacie to my postanowiliśmy i was odwiedzic i przy okazji o coś zapytac. - Jak spędzasz wolny czas? - Moja kolej! - Proszę pytaj. - Powiec mi Rose chciałabyś się wybrac gdzieś daleko po za granice Equestrii? - A co sądzisz o Twilight jako nowej Księżniczce? - Applejack ci czasami pomaga? Bądź ty jej? - Masz jakieś zwierzątko? No nic chyba tyle ode mnie może ty Ares chcesz o coś zapytac? A bardzo chętnie. - Co najbardziej lubiłaś robic w dzieciństwie? Myślę że to chyba wszystko o co chcieliśmy zapytac. Mamy nadzieję że pytania się nie powtórzyły bo jeśli tak to przepraszamy. Więc będziemy już uciekac. Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia. Pozdrawiamy. Amethyst i Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Czy jeśli miałabyś coś zmienić w swoim świecie? -Czy miałabym coś zmienić w moim świecie? Nie, nic nie chciałabym zmienić. Witamy Rose oraz Szariku - Skoro wy nas odwiedzacie to my postanowiliśmy i was odwiedzic i przy okazji o coś zapytac. - Jak spędzasz wolny czas? - Moja kolej! - Proszę pytaj. - Powiec mi Rose chciałabyś się wybrac gdzieś daleko po za granice Equestrii? - A co sądzisz o Twilight jako nowej Księżniczce? - Applejack ci czasami pomaga? Bądź ty jej? - Masz jakieś zwierzątko? No nic chyba tyle ode mnie może ty Ares chcesz o coś zapytac? A bardzo chętnie. - Co najbardziej lubiłaś robic w dzieciństwie? Myślę że to chyba wszystko o co chcieliśmy zapytac. Mamy nadzieję że pytania się nie powtórzyły bo jeśli tak to przepraszamy. Więc będziemy już uciekac. Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia. Pozdrawiamy. Amethyst i Ares -Witajcie Amethyst i Aresie. -Cześć wam. 1. Wolny czas spędzam na czytaniu książek, pielęgnacji kwiatów, czasami jak Szarik puści jakąś piosenkę, to posłucham no i tyle. 2. Tak, chiałabym się gdzieś wybrać daleko, ale nie wiem gdzie. 3. Trudno mi jest uwierzyć, że stała się księżniczką. -Tia mi też jest trudno uwierzyć w to... -Ale mi to nie przeszkadza, że jest księżniczką. 4. Applejack mi pomaga czasami przy noszeniu kwiatów z targu. 5. Nie, nie mam, ale chciałabym kota. - A dlaczego nie pieska? -Wiesz co taki piesek potrafi zrobić w ogrodzie. -Ano wiem. -To więc nie zagaduj mnie. W dzieciństwie uwielbiałam pomagać rodzicom no i bawić się w chowanego. -To fajne miałaś dzieciństwo Rose. -Dziękujemy wam kochani za pytania i zapraszamy do nas ponownie, albo do was wpadniemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Co sądzisz o farbowaniu grzywy i ogona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Co sądzisz o farbowaniu grzywy i ogona? Według mnie farbowanie grzywy i ogona jest fajne, kilka razy farbowałam na różne odcienie różowego i czarnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Hej wam razem z Ameth chcieliśmy do was wpaśc i przy okazji zapytac co nieco. - Tak więc Amethyst proszę pytaj. -Oo jakiś ty miły Aresie jak nigdy. -Niemożliwe ja zawsze jestem miły i dla ciebie i dla innych. - No już bo pytania czekają. - Co lubisz robic w wolnym czasie? - Masz jakiś ulubiony film? - A takie zasadnicze pytanie lubisz masło orzechowe? - Chciałabyś wybrac się na małe wakacje do Saddle Arabia? Podobną są tam całkiem miłe Konie Arabskie i mają ciekawą kulturę. Sama bym pojechała... - Spokojnie spróbujemy w najbliższym czasie się tam wybrac. - Może wybierzecie się z nami? Będzie nam zawsze weselej i raźniej. - Taak, właśnie jak będziemy się wybierac zapraszamy z nami. To by było wszystko miło było znów was odwiedzic. Pozdrawiamy, Ares i Amethyst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Hej wam razem z Ameth chcieliśmy do was wpaśc i przy okazji zapytac co nieco. - Tak więc Amethyst proszę pytaj. - Oo jakiś ty miły Aresie jak nigdy. -Niemożliwe ja zawsze jestem miły i dla ciebie i dla innych. - No już bo pytania czekają. - Co lubisz robic w wolnym czasie? - Masz jakiś ulubiony film? - A takie zasadnicze pytanie lubisz masło orzechowe? - Chciałabyś wybrac się na małe wakacje do Saddle Arabia? Podobną są tam całkiem miłe Konie Arabskie i mają ciekawą kulturę. Sama bym pojechała... - Spokojnie spróbujemy w najbliższym czasie się tam wybrac. - Może wybierzecie się z nami? Będzie nam zawsze weselej i raźniej. - Taak, właśnie jak będziemy się wybierac zapraszamy z nami. To by było wszystko miło było znów was odwiedzic. Pozdrawiamy, Ares i Amethyst Witajcie ponownie u nas -Cześć Aresie i Amethyst. 1. W wolnym czasie czytam książki, wysypiać się, spotykam się z przyjaciółmi. 2. Nie, nie mam ulubionego filmu. 3. Oczywiście, że lubię 4. Jasne, że tak tylko jak i kiedy, to zabierzemy się razem, nie Szariku? -Nom spoko. -Dziękujemy wam, że nas odwiedziliście i zapraszamy ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Oo -Yyy...nie raczej nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Proszę o wpisanie mnie na listę fanów tej przepięknej klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Proszę o wpisanie mnie na listę fanów tej przepięknej klaczy. -Zaraz Szarik się tym zajmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 No i zapomniałam poprosić o dopisanie mnie. -_- Towarzyszu Szariku mógłbyś dopisać mnie do listy fanów? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 No i zapomniałam poprosić o dopisanie mnie. -_- Towarzyszu Szariku mógłbyś dopisać mnie do listy fanów? :3 Oczywiście towarzyszko Socks Chaser, już dopisuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) - Witajcie Kochani, - Hej wam - już od dawna planowaliśmy z Ameth wpaśc do was, lecz coraz bardziej brakuje mi czasu na takie wypady do znajomych praca itp. Ale chyba się nie gniewacie? To Amethyst proszę pytaj przyjaciół jako pierwsza - No dobrze więc, masz może jakieś marzenia? - Lubisz Szarlotkę? - Może twoja kolej Aresie - No dobrze więc ja - Znasz się z Lyrą i Bon Bon? - Wyobraź sobie że pegazy wywołały tornado które niszczy twój piękny ogród kwiatów jaka by była twoja reakcja? - Myślę że ode mnie to wszystko chcesz o coś jeszcze zapytac Ameth? - No jasne - Co sądzisz o smokach tych dużych przerażających? Ja się ich troszkę boję. Myślę że to tyle ode mnie i od Aresa nas. Miło było was odwiedzic. Tak my będziemy uciekac dziękujemy za miłe przywitanie. Pozdrawiamy Amethyst i Ares Edytowano Lipiec 30, 2013 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 - Witajcie Kochani, - Hej wam - już od dawna planowaliśmy z Ameth wpaśc do was, lecz coraz bardziej brakuje mi czasu na takie wypady do znajomych praca itp. Ale chyba się nie gniewacie? To Amethyst proszę pytaj przyjaciół jako pierwsza - No dobrze więc, masz może jakieś marzenia? - Lubisz Szarlotkę? - Może twoja kolej Aresie - No dobrze więc ja - Znasz się z Lyrą i Bon Bon? - Wyobraź sobie że pegazy wywołały tornado które niszczy twój piękny ogród kwiatów jaka by była twoja reakcja? - Myślę że ode mnie to wszystko chcesz o coś jeszcze zapytac Ameth? - No jasne - Co sądzisz o smokach tych dużych przerażających? Ja się ich troszkę boję. Myślę że to tyle ode mnie i od Aresa nas. Miło było was odwiedzic. Tak my będziemy uciekac dziękujemy za miłe przywitanie. Pozdrawiamy Amethyst i Ares -Witajcie, miło że do nas wpadliście. -Cześć. -No dobrze zaczynajmy. 1. Hmm... moim największym marzeniem jest zostać najlepszą florystką w całej Equestrii, być może i na całej Ziemi. 2. Jasne, że tak. Uwielbiam ją. 3. No pewnie, że je znam. 4. To bym zemdlała przez te zniszczenia. -Spokojnie, ja cię uratowałbym. -Niby jak? -Przecież to proste albo powiedziałbym, że to zły sen, który dzieje się naprawdę , albo jakbyś zemdlała to bym cię polał wodą, przywracając ci przytomność. -Bardzo śmieszne, ale wróćmy do pytań. Smoki? Duże? Przerażające? Boję się takich stworzeń i inne tego typu. Dziękujemy wam za pytania i zapraszamy ponownie. Szarik i Rose. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 -Szariku, nudzę się -A ja się nie nudzę, bo mam trochę roboty. -Czy są może jakieś pytania? -Niestety, nie ma. -Co? Jak to nie ma? -Nie ma ich po prostu, ludzie nie mają pytań. Panna Rose prosi o pytania, zadawajcie pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts