Moonlight Night Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Zgłaszam się jako chętny do wpisania na listę czcicieli Luny. (jak najbardziej zgodne z prawdą) Zrobione~Sosna Edytowano Wrzesień 30, 2015 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) To i ja poproszę o wpisanie na listę Zrobione~Sosna Edytowano Wrzesień 30, 2015 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) No i ja poproszę o wpisanie ~Zrobione - Sosna Edytowano Październik 4, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 (edytowany) Uważam za śmieszne, iż ma fanów dużo więcej, niż Celestia, ale i tak się zapiszę, bo Luna też jest fajna Zrobione ~ Sosna Edytowano Listopad 21, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 21, 2015 Share Napisano Listopad 21, 2015 (edytowany) Poproszę o wpisanie Gotowe ~ Sosna Edytowano Grudzień 12, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriendJerzy Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 (edytowany) zgłaszam gotowość do służby Gotowe ~ Sosna Edytowano Grudzień 12, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 20.11.2015, 11:13:00 SebastianRichCountryOwner napisał: Uważam za śmieszne, iż ma fanów dużo więcej, niż Celestia Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 godzinę temu Phoenix13 napisał: Dlaczego? W zasadzie nie umiem wyjaśnić, dlaczego. Ma to związek z tym, że Celestia jest nielubiana, bo uważana jest za nudny ideał, a Luna jest kochana często ze współczucia, jako ta pokrzywdzona. Przeglądając to forum ten fenomen w niektórych komentarzach jest lepiej wyjaśniony. I śmieszy mnie to, że proporcje są z miażdżącą przewagą dla Luny, a Celestia, która jako postać jest właśnie dla mnie idealna, ale w taki dobry sposób, czyli, że ma klasę, a jednocześnie dystans, pozwoli sobie od czasu do czasu na dowcip, nie ma wielu wielbicieli i często jest obwiniana o wygnanie Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happuh Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 (edytowany) Hejo, wpisajta mnie! Don't mind Celestia on my avatar, She's just out of coffe! Jest Edytowano Grudzień 19, 2015 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 (edytowany) Proszę o wpisanie na listę Pani Nocy. Gotowe ~ Sosna Edytowano Grudzień 26, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) Proszę o dopisanie do listy Dopisany ~ Ares Edytowano Luty 21, 2016 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) Jak to możliwe, że dopiero teraz zauważyłam tę listę? Chciałabym się dopisać (: Zrobione ~Ares Edytowano Luty 14, 2016 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts