Werjus Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 FF nie mojego autorstwa, a mojego brata Maxyblack'aFF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Wyjdę na prześladowcę, ale jestem zmuszony przenieść fanfik do działu MLN ze względu na brutalne opisy. To że są otwarte nic nie zmienia - tam jest miejsce tego opowiadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werjus Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Cytuje brata "****** to, niech robi co chce" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 :twilight9: maxyblacky umarł a ty jesteś jego bratem. Jasne... a fanfic jest bardzo krótki i szczerze mówiąc... jeden ze słabszych... chwila ... maxyblacky dostał bana prawdopodobnie od administracji i teraz jego "brat" chce im w ten sposób tak jak by pokazać środkowy palec. dobre :-D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werjus Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 :twilight9: maxyblacky umarł a ty jesteś jego bratem. Jasne... a fanfic jest bardzo krótki i szczerze mówiąc... jeden ze słabszych... chwila ... maxyblacky dostał bana prawdopodobnie od administracji i teraz jego "brat" chce im w ten sposób tak jak by pokazać środkowy palec. dobre :-D moderatorzy ciągle go banuja więc dałem mu napisać za mojego konta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 tam jest miejsce tego opowiadania. Napisałbym ci gdzie jest twoje miejsce, ale pobiegniesz na skargę do Tarretha. Stwierdzenie tego typu zaczynają być męczące. Określ swój problem i powiedz dokładnie o co masz do mnie pretensje.~Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano 18 Styczeń Share Napisano 18 Styczeń Link nie działa - plik usunięty. Archiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts