Lucy Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 W tym temacie ja, Lucy, będę wrzucać swoje rysunki Zacznę od Rarity ołówkiem, i od Dark side of the Moon Pink Floyd: Zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Taaak, kocham Cię za to Zwłaszcza, że namawiałam Cię do tego odkąd założyłaś konto na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Taaak, kocham Cię za to Zwłaszcza, że namawiałam Cię do tego odkąd założyłaś konto na forum Wieeem, też Cię kocham Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Ładne rysunki, jak to powiedziała Esth ty zdolna bestio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 teeheee przypomniało mi się, że na drugim zdjęciu widać buty Twojego taty To takie zabawne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Śliczne rysunki ^^ Tylko w pierwszym rysunku grzywa jest pokolorowana ołówkiem a ogon nie, ale to jest szczegół. Masz talent <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Śliczne rysunki ^^ Tylko w pierwszym rysunku grzywa jest pokolorowana ołówkiem a ogon nie, ale to jest szczegół. Masz talent <3 Nie pamiętam czemu tego nie skończyłam Ale dziękuję <333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Hrabino, Twoja Rarity po prostu Wymiata ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annie Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Ładnie ładnie Lucildo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Brawo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 To jest... Po prostu brak słów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Ciesze się że jak na razie wam się podoba Następne dwa to Pinkie i moje OC Jellie i OC Esth, Swizzle, gadające na chmurkach (pewnie o jakiś pierdołach ) Ten drugi rysunek, zła jakość wiem ale nie mam skanera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FluttershyPets Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Taaak, kocham Cię za to Zwłaszcza, że namawiałam Cię do tego odkąd założyłaś konto na forum bardzo ślicznie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Ta Pinkie jest wprost zajebista. Nic dodać nic ująć 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Pinkie jest boska <3 Ślicznie wycieniowana i wgl. Pewnie obgadują chłopaków xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FluttershyPets Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 suuper!! pinkie:2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Cieszę się że wam się podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FluttershyPets Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 o jeah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ORANGUTANOWIEC Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 rysunki po prostu świetne:) sam też trochę szkicuję z użyciem światłocienia i wiem jakie to trudne (NAWET PRZERYSOWYWANIE) masz talent:fleur: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Bardzo dobre rysunki, tylko tak dalej. Sam muszę kiedyś podjąć naukę rysunku, wtedy moje pochwały będą miały jakiś sens. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Potrenuj nad twarzami kucyków. Kolorystyka jest świetna. Liczę na więcej twoich prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Mój kolejny rysunek rysowany jakieś 3 miesiące temu: (Przepraszam że na odwrót, ale nie umiem obrócić ) i może coś z komputera, moja OC Jellie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Ostatnie jest świetne. Digitale wychodzą ci najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Ostatnie jest świetne. Digitale wychodzą ci najlepiej. Och, dziękuję Ale o wiele lepiej mi się rysuję na kartce :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Przecudownoślicznie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts