PumpkinWave Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Podszedłem jak najciszej do drzwi, wytężając zmysły, aby cokolwiek usłyszeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Wszyscy przechodzili obok drzwi. - Myślicie, że można im ufać? - zapytała Chrys. - Hmm... Kwestię sojuszu radziłbym przemyśleć - powiedział jeden z Podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 "Hmm, ciekawie się robi..." Pomyślałem, po czym wypowiedziałem na głos, tak aby byś pewnym że usłyszą mnie za drzwiami. - Proszę państwa, radziłbym ustronniejsze miejsce na tajne narady, albo pogrubić ściany, bo tak się państwo naradzacie, że goście spać nie mogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Postacie za drzwiami przeszły obok, tak jak to miały w zamierzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Machnąłem na to ręką, po czym położyłem się dalej spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Obudziłeś się rano, rześki i wyspany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Przeciągnąłem się i wstałem. - No, tak to mógłbym spać co noc. - powiedziałem, po czym podszedłem do drzwi, chcąc sprawdzić, czy są otwarte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Drzwi już nie były zamknięte na klucz, ani zaklęciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Otworzyłem drzwi i poszedłem w stronę sali tronowej. Byłem dosyć niecierpliwy w sprawie przejęcia Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Chrysalis w środku nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Lekko znudzony, poszedłem do swojego pokoju, czekając na rozwój wydarzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Na zewnątrz ponownie rozległy się wiwaty. Znowu kilka Podmieńców wykonywało akrobacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Siedziałem nie zwracając na to uwagi, zamiast tego rozmyślałem o monotonii życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Zupełnie nic się nie działo. Po prostu nudny dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Zacząłem się zastanawiać nad możliwością hibernacji, lecz nie miałem niezbędnych materiałów, ani nawet dostatecznej mocy by zrównoważyć ich brak. Jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Ktoś zapukał do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Niechętnie wstałem, przybrałem dobrą minę i otworzyłem drzwi. - Witam, w czym mogę pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Królowa jest zajęta, ale pragnie przekazać, iż akceptowała twą propozycję - powiedział strażnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Dobrze, proszę mnie poinformować, gdy raczy omówić szczegóły. - powiedziałem z kamienną twarzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Wiem to. - Podmieniec zasalutował i poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Zamknąłem za nim drzwi, po czym ponownie ległem na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Znowu było cicho, spokojnie i nudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Zacząłem się rozglądać, czy gdzieś przypadkiem nie ma jakiejś książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Książek nie było, ale znalazła się jakaś dziwna gra. Na nieszczęście, bez instrukcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Ponownie położyłem się na łóżku, czekając na rozwój sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts