Adm1RED Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Siemka Zrobiłem przedziwne szkice i jeden rysunek miłego oglądania: Fluttershy:fluttershy3: : Rainbow Dash:rd6: : Twilight Sparkle:twilight3: : Princess Luna:TWcU3: : Applejack:aj: : Flying Star ( Moja własna postać) : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 No dobra, może wymienię po kolei. Fluttershy Ma bardzo dziwny nos, taki ziemniakowy. Rainbow Dash także ma dziwny nos i tylne nogi. Chodzi mi o to: Widzisz? Tam powinna być kreska. U Twilight róg jest krzywy. Gruby na środku a przy głowie chudy. Luna ma jakąś dziwną twarz. U Applejack, wcięcie z nogi na zadek powinno być ostro zakończone, u Ciebie jest bardzo łagodne.Do tego ostatniego rysunku nie będę się przyczepiać bo jest dobry. Popracuj nad proporcjami i będzie świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Dzięki za uwagę. Ja jestem początkujący w szkicowaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Ja powiem krótko...popracuj troszkę nad pyszczkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 FS wersja mongolska .popracuj troszkę nad pyszczkami Mi się wydaje ze to wina źle narysowanej głowy, nie jest okrągła, nawet jajowata. Przypomina bardziej kwadrat z zeszlifowanymi kątami. Wyjątek to luna i Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Fluttershy wyszła dobrze, ale reszta tak jakoś... dziwnie. Ogólnie rysunki nie są złe, ale musisz jeszcze popracować. Ale nie martw się, ja sam jeśli chodzi o rysowanie jestem totalnym beztalenciem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 No dobra... Myślę że trochę się poprawiłem i mam zamiar teraz wstawić Wampirko Pinkamenę (robiłem z pamięci) Proszę nie karajcie mnie surowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ja Cię tylko pokaram za kartkę w kratkę,bo rysunek wyszedł zacnie^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Rysunek jest naprawdę świetny nawet na kartce w kratkę tylko że strasznie rani mnie w oczy ten ząb ale może to tylko mnie on przeszkadza, mimo to i tak jak już wcześniej mówiłem rysunek świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Za krótki ząb mi wyszedł i miałem go poprawić no ale piesek chciał na spacer i zapomniałem. ONA JEST WAMPIREM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Flutterka nie podobna do siebie. RD także, za dużą ma głowę. Twilcia ma dziwny róg, tak jakby zwisący, złe narysowanie jak siedzi, trochę dziwny pyszczek. Luna jest stanowczo za długa, ma dziwną gardziele(Mam namyśli to), za mały diadem (koronę?), trochę za duże oko, dziwną nogę która jest podniesiona - jest za chuda. AJ ma za duży pyszczek, za krótką kitkę, dziwne nogi, przednia noga się dziwnie zgina. FS słabo pokolorowana, za duży pyszczek (mam namyśli głowę ;p), szyi nie ma co standardowe konie mają, od razu schodzi do pleców(? Nie potrafię tego nazwać) PDP wyszła Ci świetnie, patrząc na poprzednie obrazki. I super że jest wampirem *u* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Me gusta Vampire PInkamena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Znów wchodzę z artami!!!! Przez to iż mam szlaban na komputer czasami rysuję i oto są takie 2 arty z głowy: 1. Szyja jak u żyrafy. 2. Nwm co o nim powiedzieć. Jak coś to ta czerwona plama obok tej klaczy to... sam nwm co to xD Wiem coś mi nie idzie ale dzięki za uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) No cóż, świetnie rysujesz... Nie to co ja... Moje rysunki (a zwłaszcza tamten co usunąłem wątek) powinny trafiać na wysypisko w Leśnie Górnym a nie na MLP Polska. Może Twoje rysunki nie są idealne ale w porównaniu z moimi są arcydziełem. Edytowano Maj 25, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Bardzo pochwalone jest z głowy rysować! tak można wyrobić sobie swój własny oryginalny styl :> Ćwicz, dużo rysuj, będzie co oglądać :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Dobra mam czasu trochę więc dajcie jakiś pomysł do narysowania a ja to zrobię Tylko z ilością pomysłów nie przesadzajcie bo i tak długo mnie pewno nie będzie :| Więc czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Bardzo ładne rysunki. Musisz jeszcze popracować nad pyszczkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Dobra, rysunki bardzo fajne (Głównie te wrzucone potem), ale nim poprawisz pyszczki, spróbuj może nie rysować z profilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Popracuj nad pyszczkami i nogami, zwłaszcza u Luny. Rysuje tez na czystych kartkach bo w kratkę wygląda potwornie. W późniejszych rysunkach widać ze się poprawiłeś, i tak trzymaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Kolejny szkic i znowu na kartce w kratkę, przepraszam że są w kratkę ale jakoś nie chce mi się przekopywać przez wszystkie moje śmieci w innych szafkach by znaleźć chociaż jeden kawałek białej kartki :T http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/i/2013/193/3/3/fluttershy_w_papierowej_torbie_by_wavex1999-d6d4yga.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 Nareszccie dorwałem się do skanera i zrobiłem OC'kę koleżanki Mój dA: http://wavex1999.deviantart.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts