Anathiela Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Kolej na mnie. Wstawiłam moje arty na deviantart, stosuję technikę tradycyjną, kredki, mazaki itd. Po długoletniej przerwie wracam do swojego hobby. O to kilka z nich, potem z pewnością wstawię skany, stać mnie teraz na foty. To mój kucyk, którego nabyłam w Real :cGfSS: Rarity Applejack To tak na początek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Świetne! Strasznie mi się podobają te kontury robione mazakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Świetne! Strasznie mi się podobają te kontury robione mazakami. Dzięki Kredkami też można, muszą być to dobre kredki i zaostrzone. Dlatego używam pisaków. W przyszłości chcę zakupić kredki dla artystów. Mają wiele odcieni, i mają żywe kolory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Nawet niezłe. Mazak, bo mazak, ale mi się osobiście podoba. Zgadzam się, że kontury są świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Teraz zauważyłam że grzywa i ogon Rarci się tak zajedwabiście świecą Bosko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 No, robi wrażenie. Jestem ciekaw, jak autorka zrobiła taki efekt na grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 No, robi wrażenie. Jestem ciekaw, jak autorka zrobiła taki efekt na grzywie. Pomazałam kredkami a że blok rysunkowy, na zdjęciu wyszło świecące. To efekt nie zamierzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 A, taki przypadek często się zdardza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Ale za niedługo szykują się skany. A lubię rysować to trochę tego będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Bardzo dobre rozwiązanie z tymi mazakami^^ Do konturów polecam też długopisy, jak się dobrze znajdzie to jest wiele ciekawych odcieni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Moje kolejne Arty, i moja stronka. Ana Dzisiaj to tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Luna mi się najbardziej podoba. Wyszła ci zdecydowanie najlepiej. Ogólnie podobają mi się twoje rysunki. Chociaż Rarity na drugim rysunku ma trochę dziwne oko i grzywę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Bardzo fajne Tylko Rarity ma troszeczkę dziwnie napuszoną grzywę. Ale ogólnie jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Faktycznie Rarity wyszła troszkę inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Następne dwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 To moja bohaterka RubyLaughler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Podoba mi się twoje kolorowanie. Uważam że powinnaś potrenować nad oczami i głową. Wszystko jest już epickie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 I tak nie przypuszczałam, że po tak dłuuugiej przerwie w rysowaniu, tak dobrze mi to wyjdzie. Ćwiczę, ćwiczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 I jeszcze moje dwa rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Zrobiłam zdjęcie, mojej Rarity rysowałam na bloku technicznym. Jeszcze czeka ją tło, pierwsze się nie udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Awesome! Bardzo ładne ^o^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Wystawiam tej pracy ocenę pozytywną. Postarałaś się i pięknie ci to wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Dziękuję, ona na pewno jeszcze raz się tu zjawi. Ćwiczę się i eksperymentuje. Najgorsze są dla mnie tła, jakoś mi nie wychodzą i właśnie zastanawiam się nad tłem dla Rarity. Zaczynam lubić tą postać pod względem rysowniczym, jest strasznie śliczna, a ta grzywa.... Postaram się jeszcze narysować inne kucyki. Mam już Appeljack, RD, Pinkie. Tylko wolę je zeskanować niż robić zdjęcia aparatem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ładnie ci wyszła, ale według mnie przydały by jej się źrenice No i głowa chyba jest ciut za mała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 No właśnie ,rysuję w swoim stylu, nie chcę nikogo małpować, bo to dla mnie nudne. I właśnie moja Rarity ma taka być nie inna. Tak więc sławetna moja Rarity w tle (nie jestem w tym dobra). Pinkie Pie opaliła się nie co, mój eksperyment z pisakami i kredkami. Jako, że staram się wyrobić swoją kreskę, postacie MLP będą mojego autorstwa jako Fan Art. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts