EmoTacoZ Napisano Luty 13, 2012 Share Napisano Luty 13, 2012 28 lutego jest closed beta tej przezabawnej < a przynajmniej na taką wygląda > gry Brick Force. Co to w ogóle jest ? Jest to MMOFPS połączony z sandboxem ( Elementy budowania jak w minecrafcie ) Na czym to polega rozgrywka ? 1. Budujemy dla siebie miejsce, gdzie będziemy chcieli walczyć. 2. Tłuczemy się do do ostatniej "krwi" a raczej kwadrata ;d Oto gameplay : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XhauhYcMs7M Oraz link do rejestracji Nie potrzeba żadnych kluczy, wystarczy się zarejestrować. Rejestracja Zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Haha, zapowiada się fajnie, może nawet spróbuję xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Luty 27, 2012 Autor Share Napisano Luty 27, 2012 Jak nie chcecie grać, to sie chociaż zarejestrujcie, dostanę jakąś fajną paczkę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Potem jak znajdę trochę czasu to może wyświadczę ci tą przysługę . Btw... Odpisz w temacie o LF jaką wersję preferujesz bo muszę se przypomnieć co nieco xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Na stronie CDA maszynka rozdaje beta keye. Ja już swój odebrałem. Jeżeli okaże się, że będę miał dwa - oddam komuś z Was, jeśli nie dostaniecie własnego. :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Chciałem pograć w tę grę, niestety rejestracja do beta testów była możliwa do 26 kwietnia. Obecnie zarejestrować się można jedynie po otrzymaniu tzw. Klucza przyjaciela. Tak więc bardzo proszę, jeżeli ktoś posiada tę grę o podanie mi tego kodu przez PW. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Gra już chyba jest do grania dla wszystkich od jakiegoś czasu.Ja grałem trochę,ale mnie nudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Tak, już można w nią grać od połowy lipca. Powiem Wam, że jednak się na niej zawiodłem. Spodziewałem się klona Minecrafta, który stawiałby na kreatywność (wyobraźcie sobie tryb Survival z gnatami przeciwko innym graczom...), a dostałem kiepską nawalankę. I jeszcze te lagi... Szczerze nie polecam, ale spróbować można (tym bardziej, że wiele mogło się zmienić od czasu mojej ostatniej gry). I jak powiedział mój przedmówca - nudzi. Lepiej zainwestować w sieciowego FPS-a z prawdziwego zdarzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Grałem w to dosłownie chwile i gra mi się nie spodobała. Jak nie macie nic lepszego do roboty to można pograć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts