Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 *chwilę myśli* Ale ja nic takiego nie mówiłam. Spytałam się czy nic ci nie jest. No wiesz wtedy jak krzyknęłaś. Chyba wtedy spałaś jeżeli się nie mylę. A jeżeli to powiedziałam to nie miałam na celu cię obrażenia. Popatrzyła na Wave Wave chodzi o Ruff jest zła na mnie bo ją obraziłam*smuci się lekko* Nawet nie miałam po co ją obrażać. Po czym spoglądnęła na Ruff Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Orange nie przejmuj się później jej to minie. Powiedziałem patrząc na Orange z troską. - Ruffian taka jest że strzeli focha. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Wcale nie jest tak. Słyszałam jak mówiła " coś nie tegez". Wyśmiała mnie! - Powiedziała. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Inka pyt. chodzi ci o sen czy co po się pogubiłęm --------------------------------------------------- Wave ale wole mieć znajomych niż wrogów.*powiedziała spokojnym głosem* A co mi po wrogach w takim miejscu. Gdzie i tak musimy walczyć by przeżyć Spoglądnęła na Ruff Ale to nie prawda*mówi z lekkim szokiem* Po pierwsze niby czemu miała bym się z ciebie śmieć. I po drugie po co miała bym cię obrażać i to w takim miejscu dodatkowo. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Dearme rozglądała się po otoczeniu bez przekonania. Weszli do Piekła, fajnie, ale co dalej? Po chwili wszystko wydało się dziwnie znajome. - Kiedyś tu byłam... O, tak. Na pewno. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Chodzi o to, że jest tak zmęczona, że nie dosłyszała. ---------------------------------------------------- - Powiedziałaś tak! Nie wywiniesz się! - Krzyknęła o mało nie zmieniając się w wilka. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Masz moje wsparcie. Powiedziałem uśmiechając się do Orange.Wave popatrzył się by zobaczyć jakie jest otoczenie,bo wcześniej nie srawdził otoczenia. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Socks spojrzała na Victo. - Powiedział ten który dał się zabić głupim wilkołakom. Słysząc jak Ruffian denerwuje się nie wiadomo o co dołączyła się. - Ruffian!Ona nic takiego nie mówiła!Coś ci się śniło pewnie!Masz się uspokoić! Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Patrzyła na Ruff na jej zmieniające się oczy. Ruff proszę ci uspokój się nie chcę się bić w takim miejscu. Powiedziała z lekkim przerażeniem jak zobaczyła jej oczy. Najlepiej będzie jak puścimy to już w nie pamięć albo przestaniemy się do siebie odzywać. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Odrywać?! O co chodzi? - Teraz już nic nie rozumiała. O co chodziło Orange? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Popatrzyła na Ruff O nie, nie tego słowa na pewno ode mnie nie słyszałaś. Socks nawet potwierdzi *gdyż stałą koło Orange* Po czym na chwilę podeszła do śmierci. *szepcze*Śmierć ona chyba potrzebuje snu. Zaczyna majaczyć Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Raczyć?! No nie, ja zaraz oszaleję! Zrobię z tym porządek! - Krzyknęła i zaświeciła oczami. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Spojrzała na Ruff. O ho no to będzie *cenzura* I po chwili aktywowała systemu obronne. Ruff naprawdę chcesz tutaj walczyć nie możemy załatwić tego w bardziej przyjaznym miejscu? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Nie! Jak można mówić takie dziwne i głupie słowa?! - Wydyszała. Wstała zaraz w mgnieniu oka, jednak ciągle jej oczy świeciły. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Jak chcecie walczyć to ja się dołączam do Orange. Powiedziałem z uśmiechem ładując strzałki usypiające do karabinu. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Co?! Znasz ją zaledwie pół dnia, a stajesz po jej stronie?! Nie myśl, że mi przejdzie! - Krzyknęła. Odwróciła się jednak i stanęła za Śmiercią. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Była w gotowości by odeprzeć jej atak jak się zmieni. Eh. Nie pozostawiasz mi wyboru. Rozportarła(czy jokoś tak:P) swoje skrzydła i wzbiła się na około 20 metrów. Ruff*krzyknęła* Uspokój się albo będę zmuszona na tobie użyć gazu paraliżującego! Po czym przygotowała do zrzutu jedną z 2 bomb. Nie mam zamiaru jej na tobie tracić bo masz jakieś urojenia! Ale zrobię to jeżeli będziesz nadal mi grozić! *powiedziała już zła i wrogo nastawiona* Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Socks nie wiedziała co ma zrobić.Szybko podniosła karabin i wycelowała w Ruffian. - Masz się w tej chwili uspokoić!A tylko spróbuj zaatakować!Wtedy ja zrobię porządek z tobą! Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Przyjaciele?! Wrogowie, a nie przyjaciele. Mam lepszych na torze. Wy nie zasługujecie, żeby nimi być! - Krzyknęła. - Orange! Chodzić?! Znowu zaczynasz? - Krzyknęła głośno, żeby Orange słyszała. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Patrzy cały czas na Ruff i uderza się kopytem w głowę. *mówi pod nosem*Co tej klaczy znów strzeliło do głowy*wzdycha* *myśli*Niech śmierć ją uśpi czy coś, chyba go o to poproszę jak się ona uspokoi. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Tak, tak właśnie. Zabijcie się wszyscy nawzajem, zwyczajem owiec. O, tak. Będzie zabawnie patrzeć, jak robicie z siebie miazgę. A podobno owce jedzą tylko rośliny... - Roześmiała się z własnego żartu. Leżała na skalistym podłożu. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Mogę robić co mi się podoba! Będę CHODZIŁA! - Krzyknęła i złośliwym uśmieszkiem zaczęła chodzić naokoło. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Cały czas patrząc na Ruff. *mówi pod nosem*Co ona robi myślałam, że Dearme(jak coś pokręciłem sry:P) jest szalona ale widać, że mamy dwie wariatki. Zaśmiała się cicho. W takim miejscu chyba każdy może zwariować.*mówi pod nosem cały czas i będąc w powietrzu*. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 ( jako miałem być zastępcą Śmierci więc ) Śmierć uderzył kosą w podłorze. - Uskokujcie się natychmiast lub resztę wyprawy spędzicie w worku. Powiedział zdenerwowany tym że kucyki chcą się pozabijać. @co do worka to miał być taki bez dna.Chyba rozumiecie jaki. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Popatrzyła na śmierć. *krzyknęła* Śmierć to karz jej się uspokoić on ma jakieś zwidy! I po chwili wylądowała obok śmierci. ------------------- Ja na około 30 min z/w w najgorszym przypadku 1h Link do komentarza
Recommended Posts