Spoiler Cat Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Jakie robię miny każdy widzi, czasami fajne, czasami mniej. Jedno jest stałe. Moje oczy zawsze uciekają, chyba się boją wzajemnie. Znaczy ja to tak sobie tłumaczę. Mój Whoovesio twierdzi, że to od urodzenia. A ja wiem, że tak nie jest! Ojojoj uciekłam troszkę od tego co chciałam powiedzieć. Chcę zobaczyć wasze ucieszone pyszczki. Nie muszą być poważne i nie muszą mieć mojego zeza. Wręcz nie mogą mieć, bo mi go jeszcze ukradniecie i nie będę taka wyjątkowa. ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Będę pierwsza... xD zastrzegam, iż otwieracie ten spoiler na własną odpowiedzialność. Za wszelkie głupawki czy inne tego typu rzeczy nie odpowiadam. Dziękuję. jednak otworzyłeś/łaś... PSI DERP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Gratuluję odwagi, Hayate! Cieszę się bardzo, że postanowiłaś przetrzeć szlak dla innych! Fotki zaś - są mistrzowskie! Fajnie wiedzieć, że są na forum osoby, które mają do siebie dystans! Tak trzymaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Polecam się xD chyba... Mam dystans jak stąd do Honolulu, więc miśki nie wstydźcie się i wstawcie Wasze derpy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 To ja wam dam zdjęcie mego kochanego Niuniusia <3 to dziewczynka xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Ale ja nie mam derpów i... wcale nimi nie zalewam temtu z fotami A teraz na (nie)poważnie xD Wyczułem... *nioch nioch* słowa dystans... zdjęcia... derp... toż to idealne miejsce dla mnie No to zaczynamy! Wiem wiem... niestety nie mam nic nowego... jeszcze No i oczywiście najważniejsze i najbardziej rozpoznawalne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Dobra mam więcej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Niech będzie, skoro jedna fota już i tak wisi na forum, to nic się nie stanie jak wrzucę drugą. Choć Stachula w peruce nic nie przebije ._. Wycieczka klasowa, ja tradycyjnie na drugim planie, bo na pierwszym źle wychodzę Jeśli nabieracie podejrzeń, bo na zdjęciach nie ma drzew... Owszem, to nie ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 moja psina, derp derp xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragyen Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Zrobiłem też... Mah eyes... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Oczy Niklasa zaglądają wgłąb mojej duszy, to straszne ;_; Dragyen best derp w historii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Herp derp! (ACHTUNG! oglądasz na własną odpowiedzialność!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 A cóż to takiego? Czyżbym był najprzystojniejszy z was wszystkich? Nie sądzę, żebyście z takimi profilami zaszli daleko w handlu. Twarz, to twoja wizytówka która stanowi pierwsze wrażenie. Jeśli chcecie zajmować się handlem, zapamiętajcie to i jeszcze raz popatrzcie w lustro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Moze i nie ja, ale tez tak drurrpie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 It's my time! Tyryryry (Śmiech na sali) http://scr.hu/0qf9/q11da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts