Cipher 618 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Jak już pewnie wiecie trwa remont szkoły. Cheerilee strasznie się nudzi. Ale nawet gdy pracowała nie za bardzo wiedziała jak wypełnić wolny czas. Może coś zaproponujecie? -Przepraszam bardzo, ale czy ja prosiłam o pomoc? -Umm... tak. Pięć minut temu? -No dobrze. Pytałam, ale Ciebie. Nie prosiłam, żebyś ogłaszał takie rzeczy, niczym w biurze matrymonialnym. Komu mam dziękować za ten pomysł? Na pewno sam go nie wymyśliłeś. -Ares zaproponował stworzenie takiego działu, a ja uznałem to za świetny pomysł. Co wiele głów to nie jedna. Na pewno znajdziemy Ci jakieś zajęcie. -Jesteście kochani... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Mam pewne podstawy przypuszczać, iż Cheerilee lubiła kiedyś potańczyć przy dobrej muzyce. Teraz pewnie rzadko ma okazję z powodu natłoku obowiązków, ale na pewno nie zaszkodzi sobie przypomnieć te rytmy popularne za czasów gdy była jeszcze źrebięciem. I tutaj kilka pomysłów: - Na świeżym powietrzu zorganizować lekcje tańca dla młodzieży. - Zorganizować imprezkę w stylu retro (i zaprosić znajomych z dzieciństwa ) - Po prostu odprężyć się w domu przy dobrej muzyce. Mam nadzieję, że Cheerilee miała okazję posłuchać dzieł naszego fandomu, ale jeśli nie to najwyższa pora to nadrobić! - Ewentualnie zaprosić Sama-Wiesz-Kogo na potańcówkę. Hmm... retro + muzyka country? Czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Ewentualnie zaprosić Sama-Wiesz-Kogo na potańcówkę. Hmm... retro + muzyka country? Czemu nie? Wybacz... ale nie dość, że to człowiek to jeszcze... jakby to ująć, aby go nie urazić. Urodą nie grzeszy. Nosem zresztą też nie... Ten "człowiek" na komplementy odpowiada szyderczym uśmiechem i krótkim "avada kedavra". Poza tym doskonale wiesz, o kogo chodziło Nope... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Cheerilee możesz także iść na imprezę do Pinkie albo wziąć książkę i poczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Osobiście polecam pieczenie babeczek Mnie tam to zawsze rozluźnia, a jeżeli nie to Cheerilee mogłaby urządzić z Pinkie jakąś imprezę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Za zabawić się z starymi przyjaciółmi ? Może też zrobić coś ekscytującego np. bandżi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 W Ponyville jest kręgielnia. Myślę, że kręgle by się jej spodobały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Ja sądzę że dla Cheerilee świetnym pomysłem będzie wyjście na spacer i pomyślenie w spokoju o swoich sprawach, ale dobrą opcją będzie też spotkanie z przyjaciółmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts