Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Tunder nie możesz nikomu powiedzieć ale idziemy do Scootej szukać ją. I możesz przez ten czas dowodzić grupą, pamiętaj za 4 do 7 dni będziemy niedaleko krypty 7 w Canterlocie. Powiedziałem odwracając się w stronę pegazicy. - Chciałem się zabić dlatego że Greg i reszta mnie nie potrzebujecie oraz byłem niewyspany. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Jak ja mam przejac dowodzenie. Nikt nie bedzie mnie sluchal. -Powiedziala Tunder. -I jak mam wytlumaczyc znikniecie Eagle'a i twoje. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Powiedz im że Wave'a i Eagla nie ma coś się z nimi stało jakby wyparowali i powiedz że dałem ci pozwolenie na dowodzenie i że to były moje ostatnie słowa może uwieżą. Powiedziałem biorąc jabłko by je zjeść. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Co mamy robic puki cie nie bedzie? -Zapytala klacz. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Udajcie się do Canterlotu. Grega się spytaj czy wie gdzie jest Canterlot bo to 7 dni drogi z tąd więc mnie i Eagla oraz Scootą jeśli ją znajdziemy. Powiedziałem nagrzając jabłko. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Dobra. No to do zobaczenia. -Powiedziala Snow i odleciala spowrotem na dach spac. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Hej jeszcze jedno ! Krzyknąłem tak aby innych nie obudzić. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Co sie stalo. Pozar, powodz, bloatsprity. A to ty co jeszcze chcesz mi powiedziec. -Powiedziala bialej masci klacz. (Moja postac szybko zasypia ale oczywiscie wtedy kiedy chce spac.) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Masz ten komunikator informuj mnie kiedy coś znajdziecie i lub co się dzieje z grupą, ale pamiętaj by kontaktować się ze mną tak aby inni nie widzieli ani nie słyszeli pamiętaj ufam tobie. Powiedziałem poczym dałem Tunder komunikator. - On chodzi na jedną dużą baterię ale ta chodzi nawet po 10 latach. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Dobra. I wylacz hologram w cukrowym kaciku. -Powiedziala Snow i wziela od Wave'a komunikator i poszla spac. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Eagle możemy już ruszać, ale muszę coś jeszcze zrobić. Powiedziałem i napisałem list i połorzyłem go obok białej klaczy, dałem też obok niej mały klocek który był to hologram wyłączony. *to co było w liście napiszę później kiedy Tunder weźmie list i będzie go czytać* Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Yyaaaa -Ziewnela Tunder. -Mamusiu mialam dziwny sen. Bylam na zewnatrz i bandyci mnie porwali a a potem. Nie to nie byl sen -Powiedziala sama do siebie Snow. -Musze isc zobaczyc co robia czlonkowie naszej grupy. -Tunder poszla do namiotu Greg'a nie zauwazajac liscik. (Potem zauwazy list.) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Uch, coś tu śmierdzi, mała. - Powiedziałem do Delty. Zapach Wave'go i tego idioty Eagla osłabił się i wciąż się oddala na północny zachód, w stronę Canterlotu. Do tego zapach tej dziwki Scootaloo też przestał być wykrywalny. -Na moje to oni chcą nas zrobić w ch*ja, i iść sami, prawdopodobnie chodzi o tą pomarańczową szmatę. Do tego gdy ostatni raz zapach tych dwojga był wykrywalny to obok stała Tunder. Jestem pewien że będzie chciała wcisnąć nam jakąś rzewną bajeczkę i zatrzymać nas tutaj czy coś. - Odparłem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Czesc Greg co tam. Widziales Wave'a bo nigdzie nie moge go znalesc. Powiedziala Tunder do Grega. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Nie pie*dol tylko gadaj co wiesz. Ten idiota zapomniał o moim węchu. On się prosi o pocisk energetyczny w łeb, jak nic. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Nadal meszkam z mama. Pale potajemnie gdy nikt nie widzi. Moja torba jest zapolniona cukierkami "Toffi". Tylko mnie nie zabijaj. -Powiedziala Tunder. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Baaardzo śmieszne. - Powiedziałem. Wyciągnąłem blastera z kabury i wycelowałem prosto w nią. -A teraz mów gdzie ci pajace poszli oraz co chcą zrobić, inaczej cię zastrzelę. - Odparłem z szyderczym uśmiechem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Hej Eagle wiesz że trochę będziemy iść ale damy radę. Powiedziałem do Eagla idąc obok niego. - Ciekawe czy już nie czuć naszego zapachu. ( eragon ty wiesz tylko że macie być niedaleko Canterlotu i my tam będziemy z Eaglem ) Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Nic nie wiem! Wiem tylko, ze ja jestem teraz przywodczynia i musimy isc w strone Canterlotu. - Powiedziala Tunder do Grega z lekkim przerazeniem. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Ty, przywódczynią? - Roześmiałem się. Zaraz będziesz trupem jak nie powiesz co oni kombinują. I to ja obejmuje przywództwo. I w sumie i tak miałem wyruszyć do Canterlotu. -Delta, idziesz z nami? Chyba że wolisz zostać z bandytami, którzy cię zabiją. - Odparłem do czerwonowłosej klaczy. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Co mam do stracenia. -Pomyslala Tunder. -Patrz tam jest list na tym dachu. Przyczytaj go sobie. Ja go jeszcze nie czytalam. Powiedziaal do Grega Tunder i przyniosla mu list. -Dawaj czytaj co ci szkodzi. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Dobrze więc, przeczytam... Odłożyłem broń i poszedłem przeczytać list. Zacząłem i z niedowierzaniem spojrzałem na Tunder. -Lubie kisiel? Co to ma być, do cholery. Okazało się ze na kartce papieru jest jedno zdanie. Lubie kisiel. -Ja pier*le, wytłumacz co to ma znaczyć, albo naprawdę cię zastrzelę! - Krzyknąłem. //element humorystyczny, załozylem ze wavowi pomyliły sie kartki xD Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 @List: Droga Tunder ! Idziemy z Eaglem do Canterlotu musicie też tam iść jeśli Greg chce zobaczyć Octavię i też dla nas bo jest tam tak jakby targ broni byśmy mogli się uzbroić. Na te 8 dni pzejmij dowodzenie i idźcie do Canterlotu kontakuj się ze mną byś mi mówiła co się dzieje z wami. Przepraszam was za to co teraz zrobiłem mam nadzieję że mi i Eaglowi pzebaczycie. Pozdrawiam Wave. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Greg odworc kartke. -Powiedziala do Grega Tunder. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Stój! Wyciągnąłem broń ponownie. Pewnie ten idiota pomylił kartki. Nie zrobię ci krzywdy, ale słuchaj się mnie i zbierz resztę drużyny, wyruszamy do Canterlotu. I zabije tego gnojka Wave, niech ja go dorwę... -Delta, idziesz czy nie? Chyba nie masz wyjścia, swoją drogą. - Odparłem. -Śmierć, kuta*ie, gdzie jesteś? Wyruszamy, chyba że nie idziesz. - Powiedziałem jakby do powietrza. Link do komentarza
Recommended Posts