eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Wybierz to co ty myslisz, ze bedzie lepsze. -Powiedziala do Grega Snow -Pinakameno masz jakies ladunki saperskie na przyklad c4?. -Powiedziala Tunder do Pinki. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Ja po-poproszę... Może jakiś mocny pancerz, najlepiej taki, jak mają SteelHooves. Tylko, że zdejmowany. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 =Mam, mam!! - Skakała z radości pinkie. Bierz ile chcesz! -Daj dla niej pistolet na 5,56 mm i ammo, metal armor, a dla Pokemony, metal armor mk2 oraz karabin gaussa. - Powiedziałem. =Już się robi! - Odparła Pinkamena. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Już powiedziałam. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Ja porosze 5 litrow c4 i po 11 granatow karzdego rodzaju: dymne, odlamkowe, elektryczne i smierdzace. I prae lasek dynamity. Z 7. -Powiedziala do sprzedajacej Tunder. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIP! - Widzę łowców głów idą w waszą stronę, jest ich za dużo. !IIIP! Powiedziałem do Thunder ukrywając się. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 =Prosze bardzo, to dla was! - Odparła Pinkie. Coś jeszcze? -To wszystko, dziękuję za wyposarzenie. Będziemy już ruszać. - Odparłem. =Och, nie ma za co! Szkoda że musicie już isć, zrobilabym imprezę! No ale cóż. Jeśli spotkasz Octavię to pozdrów ją ode mnie! Chcecie babeczek na drogę? -Nie dziękujemy, pora wyruszać. Bierzcie co wasze i wychodzimy. I wyszliśmy z jej domu, ruszając w stronę Canterlotu, widząc machającą do nas jak gdyby nigdy nic Pinkamenę Dianę Pie. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIP! -Przyjalam !IIIP! -Tunder powiedziala cicho by ja nikt nie uslyszal (nazywa sie Tunder nie Thunder) -Greg patrz tam idzie mnostwo lowcow glow! Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Skąd to wiesz, do jasnej cholery? Miałem zamiar ich wyminąć, trochę zboczymy z kursu. Teoretycznie powinniśmy ostrzec Pinkie, ale to twarda sztuka, poradzi sobie. - Odrzekłem. -Skręcamy na wschód, potem nadrobimy straty - Powiedziałem głośno. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Bo mam oczy sa bardzo blisko. -Powiedziala Tunder i zaczela isc za Gregiem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 *starzał* Wave dostał w nogę od jednego z łowców ale Wave nic nie wydał nawet dźwięku. !IIIP! - Dostałem nie mogę się teraz ruszyć. !IIIP! Powiedziałem przez komunikator oddychając ciężko, a łowca który strzelił w Wave'a zostawił go. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Och, faktycznie już ich widać, szybko, wynosimy się stąd. - Krzyknąłem. Miejcie broń w pogotowiu, w razie czego. Tunder, przygotuj granaty dymne, szybko. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 (jakie komunikatory?) Nietoperz zaczął znowu ogłuszać przeciwników, a Pokemona wciskała coś na małej maszynie na kopycie. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIP! -Widze cie zaraz grupa tez moze cie... !IIIP! -Kurcze zepsul mi sie komunikator-Pomyslala Snow. (Chodzi o to, ze nasza grupa moze cie zaraz zobaczyc.) -Powiedz kiedy rzucac Greg. -Powiedziala Tunder do Greg'a. (Nightmare ja mam komunikatory z Wavem, zeby ze soba rozmawiac. Nikt o tym nie wie.) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Teraz! Rzucaj! I spierd*lamy najszybciej jak się da, wszyscy na wschód, szukać jakiegoś ukrycia! - Krzyknąłem. Nie strzelać bez potrzeby! Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Rzucam!! -Snow rzucila 3 granaty dymne i zaczela uciekac na wschod. (Wave jakby co to komunikator mi sie zepsul ale sprubuje go naprawic.) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 * strzał z LM * - Eagle gdzie jesteś ?! Krzyknąłem prawie cały we krwi. ( Thunder znajdzie moje niby martwe ciało a tylko będę symulował a LM'a nie będzie przy ciele ) - Aghhhh... ! Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Patrzcie tam lezy Wave. -Snow podeszla do niego. -Chce ukrocic twoje meki ale nie moge. Nie moge. -Wycelowala w niego pistolet i strzelila w ziemie myslac, ze go trafila. -Nie to nie byl on to ktos inny na pewno lowca glow. -Powiedziala Tunder grupie -Ahhh... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Tunder... Tunder czy to ty ?*unosi kopyto* Pomożesz mi ? Po czym kopyto Wave'a spada ciężko na ziemię a sam Wave przestaje oddychać. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Ech, Tunder, nie trap się, bo to nie on. Nie ten zapach. - Odparłem. To jedna z jego magicznych sztuczek. Tylko po co? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Wave który leżał w zaroślach nagle zniknął a pod nim była kartka. @Kartka Droga Tunder ! Widzę że dotarłaś w to miejsce a ja pewno teraz z Eaglem jesteśmy niedaleko bo droga jest trudna. Masz ten Komunikator bo jeszcze w swoim plecaku mam 2, połączony jest z nami Eagle więc będzie mógł z nami rozmawiać jak będziesz chciała. I Jeszcze raz przepraszam za to że was zostawiłem. Dla Grega masz Hologram do którego można strzelać jest o moim wyglądzie więc będzie miał radoche ze strzelania w mój hologram. Pozdrawiam Wave. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Tunder jeszcze raz spojrzala tam gdzie lezal Wave. -Gdzie on jest nie ma go! Jest kartka bla bla bla. Hmmm tylko symulowal. Dobra wezme hologram pozniej sie przyda. A komunikator wlozyla w uszy (Narazie koncze) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Tunder, daj przeczytać tą, kartkę - Powiedziałem do niebieskogrzywej klaczy. -Delta, nic ci nie jest? - Zapytałem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIP! - Tunder jesteś ? Znalazłaś mój hologram ? Jeśli tak odezwi*odgłos podobny do strzałów z M60* !IIIP! Powiedział Wave zdyszany i uciekający przed czymś co strzelało. *z oddali słychać wybuchy* Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Śmierć patrzył na to wszystko z bezpiecznej odległości gdyż nie chciał się pokazać. Miał włączony tryb niewidzialności więc żaden potwór go nie zaczepiał. Link do komentarza
Recommended Posts