Skocz do zawartości

Fallout: Equestria.

Adm1RED

Recommended Posts

• Odpowiedzi 604
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Wave który leżał w zaroślach nagle zniknął a pod nim była kartka.

@Kartka

Droga Tunder !

Widzę że dotarłaś w to miejsce a ja pewno teraz z Eaglem jesteśmy niedaleko bo droga jest trudna. Masz ten Komunikator bo jeszcze w swoim plecaku mam 2, połączony jest z nami Eagle więc będzie mógł z nami rozmawiać jak będziesz chciała.

I Jeszcze raz przepraszam za to że was zostawiłem. Dla Grega masz Hologram do którego można strzelać jest o moim wyglądzie więc będzie miał radoche ze strzelania w mój hologram.

Pozdrawiam Wave.

- To ja się na niego rzucę, co prawda dostanę ale osłabię strzelającego i kierowcę.

Powiedziałem i skoczyłem na pojazd zabijając kierowcę ale przy działku nie miałem takiego szczęścia postrzelił mnie przednią nogę oraz zrobił mi ranę nożem w długość lewego boku. Wave upadł i zaczął tracić krew, jego zapach był odczuwalny teraz z 37km czyli Greg mnie wyczuje.

-WaveX, skoro powiedziałeś że cie wyczuje z 40 kilometrów... - powiedział Eagle - A ponieważ skoro byłeś ranny a Greg wyczuje twoją... krew, więc... wygląda na to że tak. Ja jedyne co potrafię z równie wielkiej odległości wyczuć a nawet i większej... To zapach grzywy mojej ukochanej Fluttershy.

Eagle wtedy powiedział w myślach.

-Ile bym dał, żeby zatopić się teraz w jej uroczej grzywie.

- Ej Eagle a jeśli ci powiem że w krypcie 7 jest Fluttershy to się ucieszysz ? Bo większość ocalałych z Ponyville przeniosła się do krypty 7 a wraz z nimi Octavia, Fluttershy i chyba połowa Ponyville.

Powiedziałem wyciągając manierke i biorąc kilka łyków wody.

- Eagle chcesz trochę wody ?

*z mane6 tylko Fluttershy jest w tej krypcie 7*

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...