eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Rzucam!! -Snow rzucila 3 granaty dymne i zaczela uciekac na wschod. (Wave jakby co to komunikator mi sie zepsul ale sprubuje go naprawic.) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 * strzał z LM * - Eagle gdzie jesteś ?! Krzyknąłem prawie cały we krwi. ( Thunder znajdzie moje niby martwe ciało a tylko będę symulował a LM'a nie będzie przy ciele ) - Aghhhh... ! Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Patrzcie tam lezy Wave. -Snow podeszla do niego. -Chce ukrocic twoje meki ale nie moge. Nie moge. -Wycelowala w niego pistolet i strzelila w ziemie myslac, ze go trafila. -Nie to nie byl on to ktos inny na pewno lowca glow. -Powiedziala Tunder grupie -Ahhh... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Tunder... Tunder czy to ty ?*unosi kopyto* Pomożesz mi ? Po czym kopyto Wave'a spada ciężko na ziemię a sam Wave przestaje oddychać. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Ech, Tunder, nie trap się, bo to nie on. Nie ten zapach. - Odparłem. To jedna z jego magicznych sztuczek. Tylko po co? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Wave który leżał w zaroślach nagle zniknął a pod nim była kartka. @Kartka Droga Tunder ! Widzę że dotarłaś w to miejsce a ja pewno teraz z Eaglem jesteśmy niedaleko bo droga jest trudna. Masz ten Komunikator bo jeszcze w swoim plecaku mam 2, połączony jest z nami Eagle więc będzie mógł z nami rozmawiać jak będziesz chciała. I Jeszcze raz przepraszam za to że was zostawiłem. Dla Grega masz Hologram do którego można strzelać jest o moim wyglądzie więc będzie miał radoche ze strzelania w mój hologram. Pozdrawiam Wave. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Tunder jeszcze raz spojrzala tam gdzie lezal Wave. -Gdzie on jest nie ma go! Jest kartka bla bla bla. Hmmm tylko symulowal. Dobra wezme hologram pozniej sie przyda. A komunikator wlozyla w uszy (Narazie koncze) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Tunder, daj przeczytać tą, kartkę - Powiedziałem do niebieskogrzywej klaczy. -Delta, nic ci nie jest? - Zapytałem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIP! - Tunder jesteś ? Znalazłaś mój hologram ? Jeśli tak odezwi*odgłos podobny do strzałów z M60* !IIIP! Powiedział Wave zdyszany i uciekający przed czymś co strzelało. *z oddali słychać wybuchy* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Hej*dyszy* Eagle to jak zatrzymamy to coś co do nas strzela ? Powiedziałem przez komunikator biegnąc. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Znam się na magii bitewnej. - powiedział Eagle - Mogę spróbować zniszczyć ten pojazd i zdobyć tego CKMa. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Żyje... - podbiegłam aby przeczytać - Ehhhh... można to było przewidzieć. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - To ja się na niego rzucę, co prawda dostanę ale osłabię strzelającego i kierowcę. Powiedziałem i skoczyłem na pojazd zabijając kierowcę ale przy działku nie miałem takiego szczęścia postrzelił mnie przednią nogę oraz zrobił mi ranę nożem w długość lewego boku. Wave upadł i zaczął tracić krew, jego zapach był odczuwalny teraz z 37km czyli Greg mnie wyczuje. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Śmierć pojawił się koło WaveXa - Co jest? Po czym wyjął tarczę plazmową (gramy na modach?) i się zasłonił nią by nie stać się celem ataku. Przestań się teleportować tylko można na bliskie odległości i musisz być w grupce a nie blisko mnie rozumiesz. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Eagle użył mocnego zaklęcia i zniszczył pojazd. Lewitacją przechwycił M60 z taśmami amunicyjnymi. -No to teraz nie muszę się martwić o siłę ognia. - powiedział Eagle. Eagle podbiegł do WaveX'a. Zaczął go leczyć magią. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Wave powoli otworzył oczy zobaczył Eagla i też to że stracił trochę krwi. - Eagle... Dzięki. Powiedziałem i chciałem wstać, powoli odzyskiwałem siły. *Greg i tak mnie wyczuł* Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Oj stary. Teraz musimy się pospieszyć, jeśli nie chcemy, żeby peleton nas dogonił. - powiedział Eagle - Z pewnością Cie Greg wyczuje. Eagle założył M60 na grzbiet. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Dobra czas ruszać po Scootą i do Canterlotu by jej pomóc. Powiedziałem zakładając okulary i idąc dalej. *podkradłem 2 stimpacki i zapomniałem że mam je teraz w torbie* Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Eagle wniknął do świadomości reszty drużyny. -Och nie, AJ nie żyje? - pomyślał Eagle - Pinkie na miłość Celestii co ci odbiło. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Hej Eagle jak myślisz Greg mnie wyczuje ? Zapytałem się Eaglowi idąc w stronę Canterlotu. *greg ty mnie wyczujesz teraz* !IIIP! - Hej Tunder... Co się dzieje z wami ? !IIIP! Powiedziałem do komunikatora. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIP! -Idziemy dalej do Canterlotu. !IIIP! -Powiedziala Tunder tak, ze ja nikt nie uslyszal. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 !IIIP! - Dobrze... Trzymajcie się. !IIIP! Powiddziałem idąc dalej. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 //nie mam siły dziś pisać, jutro napiszę Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -WaveX, skoro powiedziałeś że cie wyczuje z 40 kilometrów... - powiedział Eagle - A ponieważ skoro byłeś ranny a Greg wyczuje twoją... krew, więc... wygląda na to że tak. Ja jedyne co potrafię z równie wielkiej odległości wyczuć a nawet i większej... To zapach grzywy mojej ukochanej Fluttershy. Eagle wtedy powiedział w myślach. -Ile bym dał, żeby zatopić się teraz w jej uroczej grzywie. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Ej Eagle a jeśli ci powiem że w krypcie 7 jest Fluttershy to się ucieszysz ? Bo większość ocalałych z Ponyville przeniosła się do krypty 7 a wraz z nimi Octavia, Fluttershy i chyba połowa Ponyville. Powiedziałem wyciągając manierke i biorąc kilka łyków wody. - Eagle chcesz trochę wody ? *z mane6 tylko Fluttershy jest w tej krypcie 7* Link do komentarza
Recommended Posts