Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 !IIIP! - Podsłuch jest nie mogę powiedzieć ale patrz w niebo. Czy mogłabyś zostać w miejscu gdzie wystrzelona zostanie raca ? !IIIP! Powiedziałem i wystrzeliłem racę nad siebie. - Eagle teraz masz to to maskuje zapach, będziemy pachnieć jak otoczenie, a i zostajemy, ściągnąłem podsłuch. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Tunder zauwazyla sygnal z polnocnego zachodu. Pobiegla wiec zeby nikt nie widzial na polnoc. -Pobiegne teraz na polnoc a potem rusze na polnocny zachod. -Pomyslala ona. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 !IIIP! - Thunder biegnij tam gdzie wylądowała raca upewnij się że nikt za tobą nie idzie. !IIIP! Powiedziałem idąc w miejsce lądowania racy. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Tunder popatrzyla sie za siebie. !IIIP! -Nikt za mna nie idzie Wave. !IIIP! -klacz powiedziala do Wave'a i popatrzyla sie jeszcze raz dla pewnosci ale nikogo nie ujzala. !IIIP! Ide do miejsca spotkania. !IIIP! -Znowu zaszeptala Snow. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 !IIIP! - Ja już jestem na miejscu... Oceniając twoją odległość galopem będziesz za 20 minut. !IIIP! Powiedziałem stojąc i czekając z Eaglem na Thunder. ( a czemu nie polecisz ? przecież masz skrzydła ) Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Śmierć zobaczył przed sobą kryptę numer 40. Z jego oka uleciała łza gdyż tam się urodził. Podszedł do niej i oklepał delikatnie po żelaznych drzwiach. Nagle usłyszał pikanie. Rozejrzał się i usłyszał wybuch. Nagle na niego spadła chmara kamieni. Śmierć próbował się uwolnić, ale na próżno. Usłyszał głos który nie wróżył nic dobrego. Przed nim stanęła klacz o tęczowych włosach. Śmierć powiedział - Uwolnijcie mnie, albo was zabije. Klacz powiedziała - No, no jaki ostry. Po czym prysnęła jakimś gazem w Śmierć. Śmierć zasnął. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Ciekawe czy moglabym ze zranionym skraydlem leciec. Nie lepiej nie ryzykowac. -Pomyslala Tunder. !IIIP! Okey ja bede gdzies za napewno 18 minut i 12 sekund. !IIIP! -Powiedziala klacz do Wave'a. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 (deszcz pada i jest noc) - Będę czekał. Powiedziałem sobie w myślach. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Flara sie jeszcze zazyla gdzy Tunder podeszla do niej. -Wlacze wykrywacz niewidzialnosci. -Po wlaczeniu maszynerii klacz powiedziala do Wave'a -Jestes tu bo szmelc nie dziala. Halo Wave. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Wave wyskakuje z zarośli - Tak jestem, ok chodźmy. Powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Wiesz ile mil nam zostalo do Canterlotu? -Spytala Wave'a Tunder. Nie czekajac na odpowiec klacz powiedziala. -Po Greg'a stronie jest Smierc, Pokemona i Delta . A po twojej ja i Desert. Wiesz co sie stalo z ta nie przytomna. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Właśnie nie wiem może nie żyje i nie wiem ile jest mil ale wiem że 2 dni drogi zostało dobra chodźmy. Powiedziałem i wyruszyłem patrząc na znaczek Tunder. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Cześć Tunder. - powiedział Eagle - Czy Greg zaczął się domyślać czegoś o planach moich i WaveX'a? Potem Eagle zdążył jeszcze na chwilę wejść do umysłu Delty zanim Greg podał jej prochy. -Hmm... A więc jakimiś proszkami chcesz zabezpieczyć swoją ekipę przed moim wjazdem na ich umysły... - pomyślał Eagle - Przed wojną potrafiłem wejść nawet do umysłu samej Celestii. Nie istnieją zabezpieczenia, których nie dałbym radę obejść, a ponieważ twoje "zabezpieczenia" są niemagiczne to łatwiej będzie mi je złamać. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Dzięki... pamiętaj że nie ruszę w tym kopytem. Ale też nie będę obojetna do tego że ktoś chce zabić jednego z naszych - patrzylam jak Tunder odchodzi - Eh radzę ją zostawić i iść dalej do Canterlotu. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Idziecie czy nie ? Zapytałem się zadowolony z przybycia Tunder. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Ja juz ide tylko zerkne na rewolwer pradziadka. Dobra juz idziemy. -Tuner poszla za Wave'em do Canterlotu. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - A ty Eagle ? Zapytałem się kolegi. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Oczywiście, lecim na Szczecin. - powiedział Eagle z lekkim uśmiechem - Kurcze znowu to powiedzenie z mojego "ojczystego wymiaru". To znaczy, jestem gotowy do dalszej drogi. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Tunder czekaj! Krzyknąłem do Tunder. - Muszę srawdzić czy na swoim znaczku nie masz podsłuchu. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Sama sprawdze. -Powiedziala Tunder po czym wyjela dziwna machine. -Nazwalam to "wykrywacz metali nieszlachetnych" bo nazwe "wykrywacz metali" juz wykupiono. -Powiedziala klacz z malym zdenerwowaniem. -Snow obskanowala cale swoje cialo wraz z torba. -Mam dwa jeden na znaczku jak mowiles i w torbie. -Potem przeskanowala Eagle'a i Wave'a. -Ty masz we wlosach, Eagle na nodze pod butem. Tak pokazal mi "wykrywacz metali nieszlachetnych". Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ja... W grzywie? Zapytałem się z niedowierzaniem. - Dobra chodźmy bo nas dogonią i nas zabiją. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Eagle zdjął buta a potem usunął podsłuch magią. -No to panie Greg już mnie nie podsłuchasz. - powiedział Eagle - Takie metody nie przejdą, już się nauczyłem jeszcze nawet bez magii zwalczać takie metody szpiegowskie. Po czym Eagle założył buta i dogonił Tunder i WaveX'a. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Tak pokazal moj sprzet. I masz racje ruszajmy. -Tunder po tych slowach poszla na polnocny zachod. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Eagle weź i mi to wyciągnij z grzywy bo ja jakoś nie mogę tego znaleść. Powiedziałem do Eagla. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Co za idioci, jak to dobrze, że część z pluskiew jest zrobiona z syntetyków. - Uśmiechnąłem się. Tak jak mówiłem, ta cholera nas zdradziła. Cholerne dupki, żyją w przekonaniu, że magia przyjaźni wciąż istnieje, to śmieszne. Przez nich mamy same kłopoty. - Odparłem. To miło, że chcą w tym świecie pełnym gówna kierować się zasadami, ale to jest jedna wielka sraka, zamiast myśleć logicznie kierują się uczuciami. Ech, na razie to oni rozdają karty. Potem się zobaczy. Link do komentarza
Recommended Posts